ورود

View Full Version : Load Balance نمودن درخواستهای SQL Server

gh_fereydonpoor
پنج شنبه 27 مهر 1391, 08:36 صبح
سلام به همه دوستان
یک مشکل دارم با برنامه تحویل شده که نه کد در اختیارمه و نه SP های بانک اطلاعاتی (رمز شده اند)
این نرم افزار تحت وب که با SQL Server 2008 کار می کنه هم حجم زیادی اطلاعات داره (تقریبا 10 gb) و هم تعداد کاربران همزمان زیادی داره (500 کاربر) سرور خوبی داره که
14 GB Ram
2*CPU Xeon
این سرور همیشه دارای CPU تقریبا 100% هست و به ندریت CPU آن روی 80% متوقف می شه
تمام بار رو هم SQLserver به خودش گرفته.

سوال : آیا می شود یک سرور دیگه مانند سرویس Load Balance که در ویندوز هست راه اندازی نمود و بار را تقسیم کرد.

بسیار مهم است اطلاعات این دو سرور با هم Online Sync بشوند.

davar_sadeghi
دوشنبه 01 آبان 1391, 08:06 صبح
سلام چنین امکانی در sql server وجود نداره تنها راه High Availability هست که sql server clustring که تاثیری در سرعت نداره و زمان down time را کم میکنه و از بین میبره و هزینه خیلی بالایی داره.

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 01 آبان 1391, 21:06 عصر
سلام.

آیا می شود یک سرور دیگه مانند سرویس Load Balance که در ویندوز هست راه اندازی نمود و بار را تقسیم کرد.

Load Balancing رو میتونید روی ویندوزهای سرور پیاده سازی کنید.
به جز همه این موارد به نظرم اولین کاری که میکنید این هست که SQL Server رو log کنید با استفاده ا زSQL Profiler یا با استفاده از Activity Monitor ببینید چه اتفاقی داره روی اون میافته.
مشابه همین دیتابیس با همین حجم رو روش کار کردم و با تغییری در ایندکسها و نوع Query ها مشکل حل شد.
حالا شما میتوانید با استفاده از دوابزار فوق ببینید عمده مشکل به کجا مرتبط میشه.
همچنین در امضای من یک تاپیک قرار داره که بعضی از موارد رو اونجا عنوان کردم که با Query گرفتن از اون جداول اطلاعات مهمی به شما میده که میتونید سرنخ خطا رو پیدا کنید.

pashna
سه شنبه 02 آبان 1391, 08:06 صبح
دوست من سلام ،

من با آقای صادقیان موافقم که از Profiler استفاده کنید تا ببینید چه اتفاقی داره روی سرور میافته. ۵۰۰ تا کاربر همزمان چیزی نیست که SQL Server بخواد بخاطر به زحمت بیفته. ضمنا اگر SPهای شما Encrypt شدند، شما می‌تونید از Plan Guides استفاده کنید تا اونهارو Optimize کنید. نرم افزار هایی هم هست که به شما کمک کنه ببینید کجای کار مشکل داره، مثلا Red Gate
http://www.red-gate.com/products/dba/dba-bundle/features