PDA

View Full Version : سوال: آیا فلوچارت ها و نمودارهای کیوت را باید با QML درست کرد؟

complexcoding
پنج شنبه 27 مهر 1391, 16:21 عصر
سلام
آیا فلوچارت ها و نمودارهای کیوت را باید با QML درست کرد؟ یا با کتابخانه ای دیگه؟
دوستان آیا احتیاج هست تا کتابخانه Box2d رو یاد گرفت یا لازم نیست؟
ممنون

حامد مصافی
پنج شنبه 27 مهر 1391, 17:34 عصر
منظورت از فلوچارت و نمودار‌های کیوت چیه؟
هدف QML مشخصه. رابط گرافیکی انعطاف‌تر حالا اگر شما در حل مسئله‌ای که اسمش رو « فلوچارت ها و نمودارهای کیوت» گذاشتید نیاز به این مزیت دارد می‌تونید از QML استفاده کنید. در غیر اینصورت اجباری نیست.
در صورتی که می‌خواهید یک بازی (برای مثال به سبک angry birds) بنویسید یادگیری box2d یکی از ملزومات است. در واقع box2d شبیه‌ساز فیزیک (نیروز جاذبه، برخورد، حرکت، گرانش و ...)‌در یم محیط دو بعدی است. این یکی از کتابخانه‌هاییه که من بازی با اون و انگولک کردن چند خط کد نوشته شده پیرامون اون رو به علاقمندان توصیه می‌کنم.

complexcoding
پنج شنبه 27 مهر 1391, 20:02 عصر
من این سوال رو پرسدم چونکه یادگیری OpenGl سخت هست و ممکنه از هدف اصلیم دور بشم چونکه واقعا تفکر عقب افتاده ای هست که یک نفر باید یک نرم افزاری که هم محاسباتی ، بانک اطلاعاتی و هم 3D کار شده باشه رو خودش به تنهایی بنویسه ... باید از هر کی در یکی از این زمینه ها تخصص داشته باشه استفاده کرد به طور مثال من بخش بانک اطلاعاتی و کیوتی و کتابخانه های سی پلاس پلاس اونو و 2D اونو کار کنم و بخش 3D رو افراد دیگه ای انجام بدن... نظر شما چیه؟

rubiks.kde
جمعه 28 مهر 1391, 21:53 عصر
ما هم توی شرکتمون همین کار رو میخواستیم انجام بدیم که یه سری نمودار رو نشون بدیم (رسم کنیم) ولی این کار رو تمامن یک نفر انجام نداد کارهای مربوط به منطق به دست برنامه نویس Qt انجام شد و مابقی به دست یکی از برنامه نویس های دیگه با QML و یه کتابخونه جاوااسکریپت انجام شد

واقعا هم لازم نیست که همه مباحث رو بدونی به صورت تیمی هم میشه انجام داد ولی باید یه آشنایی رو داشته باشی که اگه خواسته شد حداقل توش گیر نکنی

complexcoding
جمعه 28 مهر 1391, 22:20 عصر
جاوا اسکریپت ؟؟؟؟
تو ویندوز ؟؟؟؟؟؟
واقعا لازمه یا نه؟ یعنی با کیوت و QML نمی شد؟

rubiks.kde
شنبه 29 مهر 1391, 10:08 صبح
ابزار زیاده ولی خوب ما دنبال یه چیز خوب بودیم (یه جور سیاست طراحی بود که ما فقط پیاده سازی میکردیم) با خود Qt و QML میشه ولی خوب اگه QML کار کرده باشی دردسرهای خودش رو داره