ورود

View Full Version : ساخت سرور vpn در سيستم خودم براي استفاده كاربران شركت در خارج از ساختمان

swallow.pa
شنبه 29 مهر 1391, 07:09 صبح
سلام به همه
من توي شركت يك نرم افزار دارم كه اطلاعات رو بايد توسط كارمند هاي شركت توي اون ذخيره و يا فراخواني كنن
به هر حال كارمندان شركت در خارج از شركت نياز به اين نرم افزار دارن البته اين نكته رو بگم كه نمي خوام نرم افزار رو روي سايت قرار بدم به هر دليل ....
يك aplication ويندوزه حالا مي خوام بدونم اينترنت رو دارم كارمند شبكه هم داره بدون استفاده از نرم افزارهاي تيم ويو يا امي چطوري مي تونم يك vpn درست كنم كه كاربرها بتونن به سرور شركت دسترسي داشته باشن
بفكر استفاده از سيتريكس هم افتاده ام اما مشكل من ارتباط شبكه لن با اينترنته
ممنون مي شم كسي راهنمائي كنه

daskar
پنج شنبه 25 آبان 1391, 00:43 صبح
سلام دوست عزیز
نمیدونم شبکه شما چطور طراحی شده و دسترسی شما به اینترنت چطوری است (adsl,liz liine , ....) و آیا شما سرور دارید یا خیر و پروتکل شبکه چطوری است
ولی اگر آی پی استاتیک دارید پس مشکلی نیست با خود ویندوز سرور میتونید این کار رو انجام دهید اما برای ایمنی بهتر است از isa server یا TMG استفاده نمایید
همچنین بهتر است
1- یک سرور داشته باشید برای dc و dhcp و dns که شبکه شما را مدیریت نماید .
2- یک سرور هم برای isa یا همون TMG که بایستی عضو دومین شود سپس سایر تنظیمات و پلیسی ها را تنظیم نمایید
3- اینترنت را به سرور isa بسپارید و با آن اینترنت را شیر نمایید همچنین vpn و .....

اگر از نظر تعداد سرور مشکل دارید میتوانید همه را در یک سرور گرداوری نمایید.
با آرزوی موفقیت

Native
دوشنبه 11 دی 1391, 21:15 عصر
اگر ip ولید داشته باشید میتونید با استفاده از nttack وی چی ا-ن راه اندازی کنید
از طریق یک سرور هم میکروتیک میتونید همچین عملی رو انجام بدید

موفق باشید