ورود

View Full Version : مشکل منو در مستر پیج

sg.programmer
شنبه 29 مهر 1391, 07:21 صبح
سلام من یک من در مستر پیج قرار دادم با Li به شکل tree وقتی کلیک میکنم باز میشه ولی روی هر li که کلیک میکنم تا صفحه ای برای من باز کنه گل صفحه رفرش میشه و Li بسته میشه که نمی خوام بسته بشه - چطوری این مشکل را حل کنم

<ul id="sitemap"> <li><a href="#">First link</a> <ul> <li><a href="#">First link</a> <ul> <li><a href="#">First link</a></li> <li><a href="#">Second link</a></li> <li><a href="#">Third link</a></li> <li><a href="#">Fourth link</a></li> <li><a href="#">Fifth link</a></li> </ul> </li> <li><a href="#">Second link</a></li> <li><a href="#">Third link</a> <ul> <li><a href="#">First link</a></li> <li><a href="#">Second link</a></li> <li><a href="#">Third link</a></li> <li><a href="#">Fourth link</a></li> <li><a href="#">Fifth link</a></li> </ul> </li>

khanlo.javid
شنبه 29 مهر 1391, 09:15 صبح
دوست عزیز من تو کلیه مرورگر ها تست کردم و هیچ مشکلی نداشت و منو به درستی کار میکرد.

موفق باشید.

sg.programmer
دوشنبه 01 آبان 1391, 07:01 صبح
درسته منو کار میکنه من میخوام کاری کنم وقتی در مستر روی منو کلیک شد - منو بسته نشه منو باز بمونه تا کاربر اگر زیر شاخه دیگر از این منو را خواست بتونه کلیک کنه

khanlo.javid
دوشنبه 01 آبان 1391, 08:51 صبح
درسته منو کار میکنه من میخوام کاری کنم وقتی در مستر روی منو کلیک شد - منو بسته نشه منو باز بمونه تا کاربر اگر زیر شاخه دیگر از این منو را خواست بتونه کلیک کنه

من متوجه نمیشم ، میشه بیشتر توضیح بدید که دقیقا میخوایید چه اتفاقی بیفته و چه اتفاقی نیفته......