View Full Version : یک پیشنهاد در زمینه چگونگی حذف پستها
BORHAN TEC
شنبه 29 مهر 1391, 13:21 عصر
سلام
از آنجایی که اگر در این سایت یک پست را حذف کنیم، بعد از حذف آن دلیل حذف، شخصی که پست را حذف کرده و ... نوشته می شود ظاهر صفحه را کمی زشت می کند، خواهشمندم که سایت را به گونه ای تغییر بدهید که اصلاً این قسمت ها هم به طور کامل حذف شوند تا صفحه ها کمی زیبا تر شوند. چون نشان دادن این اطلاعات جای زیادی در صفحه ها را می گیرد.
با تشکر فراوان...
AmirSky
یک شنبه 30 مهر 1391, 04:34 صبح
به مورد خیلی خوبی اشاره کردی.
وقتی شخصی مطلب خودش رو حذف میکنه دلیلی نداره که به اون شکل نمایش داده بشه
IamOverlord
یک شنبه 30 مهر 1391, 14:46 عصر
البته دلیل که می تونه داشته باشه...
فقط ظاهر این امکان زیاد خوب نیست...
BORHAN TEC
چهارشنبه 13 دی 1391, 12:50 عصر
سلام به مدیران سایت برنامه نویس
امیدوار بودم که در این زمینه اتفاقات خوبی در این سایت بیفته مثلاً ببینید که با این روش پیش فرض حذف پست ها، این تاپیک چقدر زشت و مسخره شده(قضاوت رو به خود مدیران واگزار می کنم):
http://barnamenevis.org/showthread.php?327108
امیدوارم که مدیران روش حذف دیگری هم به سایت اضافه کنند.:قلب:
با تشکر...
mmd2009
چهارشنبه 13 دی 1391, 20:14 عصر
با سلام
همینطوریشم وقتی پستی پاک میشه و عنوانش ذکر هم میشه باز هم با پیام های متعددی کاربر مورد نظر با هر لفظی که از شخصیتش بلند میشه دنبال دلیل حذف پستش میگیرده.
من خودم شخصا اگر طراح سایت بودم هنگام حذف پست به کاربر مورد نظر یک پیام ارسال می کردم و دلیل حذفش رو براش به صورت خودکار ارسال می کردم و پست مورد نظرش رو هم کلا از روی بانک اطلاعاتی پاک می کردم و به قول شما ظاهر صفحه اینطوری نمیشد. مخصوصا تو بخش سی شارپ که تعداد پست های حذف شده 10 برابر پست های مفیده
موفق باشید
govaleshgar2
پنج شنبه 14 دی 1391, 03:35 صبح
با سلام
همینطوریشم وقتی پستی پاک میشه و عنوانش ذکر هم میشه باز هم با پیام های متعددی کاربر مورد نظر با هر لفظی که از شخصیتش بلند میشه دنبال دلیل حذف پستش میگیرده.
من خودم شخصا اگر طراح سایت بودم هنگام حذف پست به کاربر مورد نظر یک پیام ارسال می کردم و دلیل حذفش رو براش به صورت خودکار ارسال می کردم و پست مورد نظرش رو هم کلا از روی بانک اطلاعاتی پاک می کردم و به قول شما ظاهر صفحه اینطوری نمیشد. مخصوصا تو بخش سی شارپ که تعداد پست های حذف شده 10 برابر پست های مفیده
موفق باشید
اصلاً لازم نیست اینقدر خشن با کاربران برخورد کنید. اندکی احترام به کاربران سایتتون جای دوری نمیره. حذف کردن پست کاربران کاریست توهین آمیز که تنها چیزی که میتوان استنباط کرد اینه که طراحان این سایت اساساً اهمیت نمیدهند که سایتشون چقدر کاربر-مدار است و اولین گزینه ای که به ذهنشون رسیده را پیاده سازی کرده اند در حالی که گزینه های دیگری غیر از حذف پست و کلاً برخوردهای خشن وجود دارد.
BORHAN TEC
پنج شنبه 14 دی 1391, 10:09 صبح
اصلاً لازم نیست اینقدر خشن با کاربران برخورد کنید. اندکی احترام به کاربران سایتتون جای دوری نمیره. حذف کردن پست کاربران کاریست توهین آمیز که تنها چیزی که میتوان استنباط کرد اینه که طراحان این سایت اساساً اهمیت نمیدهند که سایتشون چقدر کاربر-مدار است و اولین گزینه ای که به ذهنشون رسیده را پیاده سازی کرده اند در حالی که گزینه های دیگری غیر از حذف پست و کلاً برخوردهای خشن وجود دارد.
به نظر من این تفکر شما کاملاً اشتباه است و اگر این سایت زیاد هم کاربر محور باشد از محبوبیتش کاسته می شود. یک سایت باید نظم و قانون داشته باشد. مثلاً محبوبیت StackOverflow.com هم به خاطر این است که قوانین سختگیرانه ای دارد و این باعث می شود که پست های بی ارزش در درون آن وجود نداشته باشد. اگر یک فروم تخصصی قانون نداشته باشد بعد از مدتی به مکانی برای چت و دوستیابی(!) تبدیل می شود و به جای یک تالار تخصصی به یک شبکه اجتماعی تبدیل می شود!
govaleshgar2
پنج شنبه 14 دی 1391, 17:24 عصر
به نظر من این تفکر شما کاملاً اشتباه است و اگر این سایت زیاد هم کاربر محور باشد از محبوبیتش کاسته می شود. یک سایت باید نظم و قانون داشته باشد. مثلاً محبوبیت StackOverflow.com هم به خاطر این است که قوانین سختگیرانه ای دارد و این باعث می شود که پست های بی ارزش در درون آن وجود نداشته باشد. اگر یک فروم تخصصی قانون نداشته باشد بعد از مدتی به مکانی برای چت و دوستیابی(!) تبدیل می شود و به جای یک تالار تخصصی به یک شبکه اجتماعی تبدیل می شود!
به نظر من شما نکته تفکر من رو نگرفتید. جواب شما به گونه ای است که گویا من گفته ام که نظم و قانون نباید وجود داشته باشد، در حالی که من چنین حرفی نزذه ام و یا حرفی که بشود چنین استنباطی از آن بشود. مطلب من این پیشنهاد بود که به جای حذق گستاخانه پست کاربر از روشهای دیگری استفاده شود.
اون مطلبی که فکر کنم سیستم این سایت به عنوان اسپم کلاً از همون اول ثبتش نکرد رو من بابتش نیم ساعت وقت گذاشته بود(حدود 60 هزار تومان) و به نظر خود من کاملاً مفید و موثر بود. اینکه سیستم این رو اسپم تشخیص بدهد مشکل من نیست، بلکه مشکل سایت هست چون من دوباره اون مطلب رو نخواهم نوشت.
در ضمن اسم StackOverflow رو که بردی برای چند لحظه با تصور اینکه شاید تو ذهنت این سایت برنامه نویس رو با Stackoverflow مقایسه کرده باشی خندیدم. این کجا و آن کجا؟
BORHAN TEC
پنج شنبه 14 دی 1391, 17:58 عصر
در ضمن اسم StackOverflow رو که بردی برای چند لحظه با تصور اینکه شاید تو ذهنت این سایت برنامه نویس رو با Stackoverflow مقایسه کرده باشی خندیدم. این کجا و آن کجا؟
سایت برنامه نویس با اینکه سایت خوبیه ولی باید قبول کرد که به هیچ عنوان در حد StackOverflow نیست، چرا که در آنجا بهترین برنامه نویسان دنیا حضور دارند و هدف من هم فقط مقایسه قانونمندی این دو سایت با یکدیگر است و نه مقایسه محتوایی آنها. با این که خنده و شادی برای سلامتی خوبه ولی فکر نمی کنم که حرف من خنده دار بوده باشه!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.