ورود

View Full Version : برنامه نویسی جاوا و رشته های درسی غیر کامپیوتری

Rasoul Naderloo
شنبه 29 مهر 1391, 21:49 عصر
دوستان سلام و خسته نباشید :

می خواستم بپرسم نظرتون در باره کسی که مدرک دانشگاهیش غیر کامپیوتری و حتی غیر فنی باشه مثلا : ادبیات ، معارف و ... ولی با عشق و پشتکار برنامه نویسی رو دنبال کنه و در جاوا واقعا حرفه ای بشه چیه ؟ بدردش می خوره یا نه ؟ مثلا بنده لیسانس ادبیاتم ولی با توجه به اینکه حدود 10 سال تو کار تدریس سه بعدی و انیمیشن بودم بعلت اینکه اسکریپت Maya رو ++C هستش به این زبان تا حدودی مسلطم ، جالا اگه خدا کمکم کرد و به جاوا اونطوری که انتظار می ره تسلط پیدا کردم بدردم می خوره یا نه ؟

با تشکر

spiderman200700
یک شنبه 30 مهر 1391, 00:18 صبح
سلام
مطمئن باشید که بدردتون میخوره.
الآن توی بازار کار دیگه خیلی به این که مدرک شما چیه توجه نمیشه. بیشترین تاکید توی بازار کار روی توانایی های شما هست.
پس فارغ از نوع مدرک، شما هرچقدر حرفه ای تر بشی در بازار کار جای بهتری خواهی داشت

Rasoul Naderloo
یک شنبه 30 مهر 1391, 06:25 صبح
با تشکر فراوان از spiderman :

امیدوارم کردین .

spiderman200700
سه شنبه 02 آبان 1391, 00:59 صبح
خواهش میکنم.
امیدوارم موفق باشید

همایون افشاری
دوشنبه 08 آبان 1391, 16:55 عصر
تشکر از پست spiderman200700. البته یه نکته رو نباید فراموش کنید و اون اینکه جاوا یه زبان همه منظوره است و برای تمامی موارد در مهندسی نرم افزار راه حل ارایه می ده. بنابراین شما می تونید تو یه بخش خاص تخصص پیدا کنید اما جاوا خیلی وابسته به بحث طراحی Object Oriented هست و برای اینکه شیرینی این زبان کار درست(!) رو بیشتر حس کنید باید اطلاعاتتون توی این زمینه رو افزایش بدید. بعد ها خواهید دید این اطلاعات چه کمکی به شما خواهند کرد. نکته دیگه اینکه پیاده سازی یه سیستم کامپیوتری خیلی از مباحث مهندسی نرم افزار (مثل طراحی برنامه، دیتابیس، کارآیی، UI، ساختارهای داده و....) رو دربر می گیره بنابراین این جوری نیست که شما به عنوان یه برنامه نویس (به خصوص در مورد زبانی همه منظوره مثل جاوا)‌ بی نیاز از مباحث مهندسی نرم افزار باشید. بهر حال نا امید نباشید برای انسان هیچ چیز هیچ وقت دیر نیست ....