ورود

View Full Version : مرتب سازی حبابی در c

yegane8
شنبه 29 مهر 1391, 22:01 عصر
سلام
این کدی که نوشتم مربوط به مرتب سازی به روش حبابی هست اما نمی دونم چرا کار نمیکنه دستی که اجراش میکنم به نظرم همه چی درسته
#include "conio.h"
#include "stdio.h"
int bubbleSort(int n,int arr[]);
int printList(int n,int arr[]);
int main(){
int n;

printf("enter lenght of array you want sort ");
scanf("%d",&n);
int num[n];
printf("enter the number to sort");
for(int z=0;z<=n;z++){
scanf("%d",&num[z]);
}
bubbleSort(n,num);
getch();
return 0;

}

int printList(int n,int arr[]){
for(int m=0; m<n; m++)
printf("\t%d",arr[m]);

getch();
return 0;

}

int bubbleSort(int n, int arr[]){

int i,j,temp;
for(i=0;i<n-1;i++) {
for(j=n;j<i+1;j--)
if(arr[j]<arr[j-1]){
temp=arr[j-1];
arr[j-1]=arr[j];
arr[j]=temp;

}
printList(n,arr);
}

getch();
return 0;
}

میشه لطفا راهنمایی کنید بگید کجاش اشتباه کردم؟
باتشکر

مسعود اقدسی فام
شنبه 29 مهر 1391, 23:11 عصر
خطا می‌ده یا نتیجه درست نیست؟ کامپایلر چیه؟

maktoom
یک شنبه 30 مهر 1391, 00:17 صبح
سلام
بزرگترین مشکل در شروع برنامه نویسی اینه که ممکنه درک نکردن درست الگوریتم به حساب زبان برنامه نویسی گذاشته بشه.
اگر درست متوجه باشید در جمله بالا هیچ توهینی نبود و نیست. اما دوستانه عرض می کنم: روی الگوریتم کار تمرکز بیشتری داشه باشید.
شما قطعا یه روز می تونید برنامه نویس خوب بشید اگر... اگر روی الگوریتم نویسی کار کنید.
برنامتون رو بدون اضافات بنویسید. فوق العاده سادش کنید فقط برای اینکه مطمئن بشید الگوریتمتون درسته. بعد وارد ریزه کارای برنامه نویسیش بشید.
پیشنهاد من مطالعه کتاب مرجع برای طراحی الگوریتم ها ست. چون چیزایی که نمی دونید و اصلا نمی دونید که ممکنه وجود داشته باشن رو توی اونا می تونید پیدا کنید.
کتاب مرجع بخونید. یکبار. و برای همیشه جوابتون رو بگیرید. جواب درست. اینجا از چنتا دانشجو به جواب می رسید. اساتید هم هستن. اما حسابش رو بکنید یه کتاب مرجع رو چند نفر استاد مسلم نوشتن! دکتر هستن. هنوز خیلیاشون دارن تدریس می کنن. همینایی که توی کتاباشون نوشتن.
بابل سورت یه روش کلاسیک واسه سورت کردن هستش. اندازه انگشتای دست و پای چند نفر روش واسه سورت کردن ایجاد شده. و در کتب مرجع هرکدوم از استاید سعی کرده به بهترین شکلی که کتابش مورد توجه قرار بگیره اونا رو توضیح بده.
موفق باشید

hossein16
یک شنبه 30 مهر 1391, 17:21 عصر
اگه امکان داره بگید چه خطائی می دهد:لبخندساده:

yegane8
دوشنبه 01 آبان 1391, 17:50 عصر
ممنون
کامپایل میشه اما وقتی ورودی ها رو می دم خروجی هم همون اعداد را بدون سورت شدن چاپ میکنه