PDA

View Full Version : سوال: کاربرد برنامه نویسی شبکه در نرم افزارهای بانک اطلاعاتی ؟

complexcoding
یک شنبه 30 مهر 1391, 11:49 صبح
دوستان سلام
با توجه به اینکه اکثر نرم افزارهای بزرگ بانک اطلاعاتی مانند نرم افزار دانشگاه خودمون شبکه داره نمی دونم چطوری شبکه در این نرم افزارها استفاده می شه؟ آیا این ها نرم افزار نیست و یک سایت هست؟ یا یک نرم افزار هست که از طریق اینترنت هم قابل دسترسی هست؟ و نرم افزارهای بزرگ دیتابیسی دیگه که کاربرد شبکه رو داخلش نمی دونم به چه صورت استفاده می شه؟ و روش های مختلف استفاده از شبکه در نرم افزار چیه؟
مثلا همین دانلود منیجر که هر وقت به اینترنت وصل می شم می خواد خودش رو آپدیت کنه. خوب صد در صد آی پی من رو هم برای هاست سایت خودش فرستاده. حالا سوالی که پیش می یاد اینه:
1- برای آپدیت نرم افزار به صورت آنلاین حتما باید روی اینترنت هاست داشت؟
2- ارسال آی پی استفاده کننده از نرم افزار هم به همان هاست هست؟
3- چرا از سیستم عامل استفاده نمی شه و حتما باید هاست باشه؟
4- اگر خیلی از نرم افزارهای بزرگ بانک اطلاعاتی به صورت شبکه هستند چرا از سایت استفاده نمی شه مانند سایت msdn؟
5- و اگر msdn کار عاقلانه ای انجام می ده برای چی هنوز نرم افزارهای سیستم عاملی وجود داره؟
:ناراحت: ممنون از همتون

alamate_aoal
یک شنبه 30 مهر 1391, 13:08 عصر
سلام
دقیقا سوالت چیه؟

complexcoding
یک شنبه 30 مهر 1391, 16:43 عصر
دقیقا اینکه به چه روش هایی می شه از شبکه در نرم افزارهای بانک اطلاعاتی استفاده کرد تا نرم افزارمون بهتر عمل کنه و کاراییش بالاتر بره؟

rubiks.kde
یک شنبه 30 مهر 1391, 17:30 عصر
دقیقا اینکه به چه روش هایی می شه از شبکه در نرم افزارهای بانک اطلاعاتی استفاده کرد تا نرم افزارمون بهتر عمل کنه و کاراییش بالاتر بره؟

استفاده از بانک های اطلاعاتی برپایه سرور و کلاینت خودش استفاده از شبکس در نرم افزارمون برای مثال زمانی که شما از یه پایگاه داد mysql استفاده میکنی و به اون داری متصل میشی در واقع داری یک کانکشن tcp با سرور mysql برقرار میکنی حالا اون سرور اگه روی شبکه لوکال باشه یا میتونه روی یه سیستم یه جای دیگه باشه و با اینترنت به اون وصل شی

complexcoding
یک شنبه 30 مهر 1391, 18:28 عصر
پس دقیقا با سایت فرق داره::
1- مثلا همین سایت دانشگاه آزاد که من می تونم تو پروفایل دانشجوییم برم نرم افزار هست یا سایت؟
2- نرم افزار کتابخونه دانشگاه که از دو شعبه دانشگاه در دو منطقه هم می تونم در زمان مقرر تا 5 غروب بهش وصل بشم یک نرم افزار هست؟ اگر هست پس چرا همین نرم افزار کتابداری رو به صورت سایت طراحی نکردن؟
فرقشون چیه؟
نرم افزاری که می تونیم با شبکه بهش وصل بشیم و کارامون رو راه بندازیم و سایتی که با رمز ورود بهش وصل شیم و کارمون رو راه می اندازیم؟

rubiks.kde
یک شنبه 30 مهر 1391, 21:39 عصر
سلام بعضی از این چیزهایی که گفتید web application است و بعضی هاشون هم web site هستند برای پی بردن به فرق این دو یکم سرچ کنی به نتیجه میرسی (خودم هم مشکل دارم با این موضوع)

اینم یه موردش
http://barnamenevis.org/showthread.php?208584-%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D9%85%D8%AB%D9%84-%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86