ورود

View Full Version : آیا data این فیلد من برای فیلد نوع date/time درست است?

ali_abbasi22145
دوشنبه 26 دی 1384, 10:01 صبح
سلام اساتید محترم

من در SQL Server 2000 یک فیلد از نوع date/time درست کردم که زمان و تاریخ چاپ را در ان ذخیره می کنم و این دستور را نوشتم و مشکلی ندارد و در فیلد date/time به خوبی ذخیره می شود
سوال:آیا این فیلد من data ان درست است بطوری بعدها یکی بخواهد از این فیلد بانکم برای برنامه خود تحت عنوان فیلد date/time استفاده کند یا کارهای فیلترگیری یا sort کند؟
والا این روزها ما به اطلاعات برنامه نویسی خودم شک می کنیم لطفا نظر بدهید.

ADOTable1.FieldByName('print_date').AsDateTime := date+time;

MiRHaDi
سه شنبه 27 دی 1384, 00:01 صبح
سلام
DataTime = Date+Time
Date مقدار صحیح و Time مقدار اعشاری است
ولی مشکلات شمسی و ... سر جای خودش است ! این کار شما برای میلادی درسته
بای

MiRHaDi
سه شنبه 27 دی 1384, 00:04 صبح
سلام
راستی اگه میخوای زمان سیستم رو بدی چرا Data+Time! از now استفاده کن
بای

ali_abbasi22145
سه شنبه 27 دی 1384, 08:51 صبح
سلام
DataTime = Date+Time
Date مقدار صحیح و Time مقدار اعشاری است
ولی مشکلات شمسی و ... سر جای خودش است ! این کار شما برای میلادی درسته
بای

سلام
یعنی می فرمایید برای تبدیل به شمسی باید date در فیلد از نوع DataTime و time در فیلد از نوع DataTime هر کدام جداگانه باید حتما ذخیره کرد؟
ایا نمی توان date جاری را بگیریم به میلادی تبدیل کنیم و بعد time جاری را به ان مثل اضافه کنیم
و در فیلد ذخیره کنیم و بعد احیانا به date/time میلادی تبدیل کنیم ؟ چون نسخه های از این برنامه من در خارج کشور با ان کار می کنند نمی خواهم مشکلاتی داشته باشد.

jahani1148
سه شنبه 27 دی 1384, 14:31 عصر
بسمه تعالی . اس کیو ال سرور در تاریخ شمسی مشکل دارد . یعنی شما نمی توانید تاریخ 27/10/1384 را ذخیره نمایید . اگر هم تاریخ را بصورت 27/10/84 ذخیر کنید تاریخ بصورت اتوماتیک بصورت 27/10/1984 ذخیره می کند (این اشکال در سیستم سیبا بانک ملی نیز وجود دارد) برای رفع مشکل بهتر است شما تاریخ را از نوع رشته با طول 10 انتخاب کنید . و سپس در دلفی برای استفاده از آن از مبدل رشته به تاریخ استفاده نمایید .
adoqusery1.edit;
adoqusery1.fieldbyname('tarikh').asstring :=DateToStr(Now]);
adoqusery1.post;

MiRHaDi
سه شنبه 27 دی 1384, 23:34 عصر
سلام
عزیزم سیستم میلادی و شمسی تو همین سایت اینقدر بحث شده که دیگه .... :)
تاریخ رو میلادی Save کن ! و فقط برای نمایش تبدیل کن !
اینجوری همه جا کار میکنه
بای