View Full Version : كش دار شدن تگ div و بهم ريختن شكل ظاهر وقتي محتواي وارد شده از عرض آن بيشتر است
rana-writes
یک شنبه 30 مهر 1391, 21:25 عصر
سلام دوستان برنامه نويس
فكر كنم عنوانم واضح باشه
من يه چت باكس كوچولو كنار سايتم گذاشتم كه با ديتاگريدويوي تمپليت توش رو پر ميكنم و براش css نوشتم
حالا اگه كاربر موقع وارد كردن متن، متنش رو كشدار بنويسه، مثلا يه كلمه رو اينطـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــوري كشيده بنويسه، يا اگه آدرس يه سايت رو اونجا درج كنه، قالب گريدم كلا بهم ميخوره.
مثل وبلاگها كه وقتي يه عكس بزرگ توي پستها درج كنيم، منوي كناري صفحه ميره و مي افته پايين، قالب اون بخش از سايت من هم بهم ميخوره.
از چه استايلي استفاده كنم كه هميشه عرض رو بتونم ثابت نگه دارم؟
ممنون ميشم راهنماييم كنين
khanlo.javid
دوشنبه 01 آبان 1391, 09:09 صبح
دوست عزیز اصولا اگه از استایل عرض استفاده کنی عرض ثابت تعریف میشه و به هیچ وجه تغییر پیدا نمیکنه مگر اینکه از استایل زیر استفاده کرده باشی تا در صورت بیشتر شدن عرض ، عرض Div هم بیشتر بشه :
min-width:100px
اگه المنت عرض رو به این شکل تعریف کنید عرض 100px رو در نظر میگیره ولی در صورت زیاد شدن عرض به صورت اتوماتیک عرض تغییر پیدا میکنه و با تغییر عرض کل قالب بهم میریزه.
موفق باشید.
rana-writes
دوشنبه 01 آبان 1391, 19:26 عصر
سلام
ممنون از راهنماييتون
ولي من خيلي عادي width:100px دادم
يعني min-width نذاشتم، ولي بازم مشكل دارم
meisam3322
سه شنبه 02 آبان 1391, 00:17 صبح
دوست عزیز اینطوری فرضی که نمیشه حدس زد شما دقیقا در کدهاتون چه کار کردین ، حداقل کدهای CSS تون را بذارین که مربوط به بحث باشه
rana-writes
سه شنبه 02 آبان 1391, 13:55 عصر
سلام
كد سايت اصليم خيلي زياده و css هاش زياده
يه بخشي از كارم رو توي يه صفحه تستي گذاشتم و اينجا كدهاشو ميذارم
مشكل من توي div سمت راستي هست كه توش يه table دارم
وقتي اينجا يه متن كشداري نوشته ميشه، عرض div زياد ميشه و حالا در نظر بگيرين توي يه سايت كه بكگراند داره و بالاي اين بخش هم من يه منو دارم، چي به روز اون صفحه مياره
اين كد html سايتم
ممنون ميشم راهنماييم كنين
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head runat="server">
<title></title>
</head>
<body>
<form id="form1" runat="server">
<div>
<div style="width:800px;">
<div style="width:600px; float:left; text-align:right;">
<br />fkghdlgj dlfh lfjg lf hgljhg ljfhdggggggggggggggggggggggggghhhhhhh
<br />fkghdlgj dlfh lfjg lf hgljhg l<br /><br />fkghdlgj dlfh lfjg lf hgljhg l<br /><br />fkghdlgj dlfh lfjg lf hgljhg l<br />
<br />fkghdlgj dlfh lfjg lf hgljhg l<br /><br />fkghdlgj dlfh lfjg lf hgljhg l<br /><br />fkghdlgj dlfh lfjg lf hgljhg l<br />
<br />fkghdlgj dlfh lfjg lf hgljhg l<br /><br />fkghdlgj dlfh lfjg lf hgljhg l<br />
</div>
<div style="width:200px; float:right; text-align:right">
<table style="width:200px; border-bottom-color:Black; border-width:2px; border-style:solid;">
<tr style="width:200px;">
<td style="width:200px;">
ســــــــــــــــــــــــ ـــتتــــــــــــــــــــ ـــــــــــتـــــــــــــ ــــــــــــــــــــــتتت لام <br />
خوبي؟
<br />
</td>
</tr>
</table>
</div>
</div>
</div>
</form>
</body>
</html>
ممنون از كمكتون
khanlo.javid
سه شنبه 02 آبان 1391, 18:52 عصر
دوست عزیز شما تو دیو والد از table استفاده کردید و متن رو داخل table نوشتید و همین باعث شده دیو کش بیاد یعنی یه جورایی خاصیت والد خودش رو از دست میده ، من بهتون پیشنهاد میکنم کار با table ها رو کنار بزارید و کاملا با دیو طراحی کنید اینطوری دیگه تو طراحی به مشکلات این چنینی بر نمیخورید.
موفق باشید.
rana-writes
سه شنبه 02 آبان 1391, 19:35 عصر
من توي همين كدهاي ابتدايي هم كه table رو برداشتم و به جاش فقط از div استفاده كردم، بازم متن داخل div از توي كادر ميزنه بيرون
توي سايت اصليم تست ميكنم اميدوارم اونجا جواب بگيرم
emad4000
شنبه 15 تیر 1392, 14:35 عصر
من بهتون پیشنهاد میکنم کار با table ها رو کنار بزارید و کاملا با دیو طراحی کنید اینطوری دیگه تو طراحی به مشکلات این چنینی بر نمیخورید.
من توي همين كدهاي ابتدايي هم كه table رو برداشتم و به جاش فقط از div استفاده كردم، بازم متن داخل div از توي كادر ميزنه بيرون
سلام
من هم همین مشکل رو دارم. یعنی min-width فقط روی Table جواب میده و روی Div جواب نمیده. یعنی اگر روی Div اعمالش کنم، عرض Div کل صفحه رو میگیره و به اون مقداری که من گفتم اصلاً توجهی نداره.
مرورگرم هم Firefox 21.00 هست.
کسی به این مشکل برنخورده ؟؟؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.