View Full Version : سوال: تغییر BackColor و Font در MsgBox
Hassan2500
دوشنبه 01 آبان 1391, 14:00 عصر
سلام
1- چه کدی باید نوشته بشه که BackColor در MsgBox تغییر کنه
2- چه کدی باید نوشته بشه که Font یا Font style یا Font size در MsgBox تغییر کنه در ضمن نمیخوام دست به تنظیمات ویندوز زده بشه یعنی وارد Control Panel->Display Properties->Advanced->Appearance->Message Box بشیم و تغییرش بدیم
MohammadGh2011
دوشنبه 01 آبان 1391, 14:10 عصر
سلام
1- چه کدی باید نوشته بشه که BackColor در MsgBox تغییر کنه
2- چه کدی باید نوشته بشه که Font یا Font style یا Font size در MsgBox تغییر کنه در ضمن نمیخوام دست به تنظیمات ویندوز زده بشه یعنی وارد Control Panel->Display Properties->Advanced->Appearance->Message Box بشیم و تغییرش بدیم
سلام عليکم
فکر نکنم بشه،شما خودت بايد يه مسيج باکس درست کنيد.
موفق باشيد
volkswagen
دوشنبه 01 آبان 1391, 14:27 عصر
سلام عليکم
فکر نکنم بشه،شما خودت بايد يه مسيج باکس درست کنيد.
بله ، این بهترین راهه.برای این کار هم باید از api استفاده کنید ، برای تولید صدای مورد نظر( تابعش رو در دلفی رو می دونم ولی vb رو نه)
MohammadGh2011
دوشنبه 01 آبان 1391, 14:39 عصر
بله ، این بهترین راهه.برای این کار هم باید از api استفاده کنید ، برای تولید صدای مورد نظر( تابعش رو در دلفی رو می دونم ولی vb رو نه)
از تابع beep استفاده کنيد.
Hassan2500
دوشنبه 01 آبان 1391, 14:54 عصر
جناب MohammadGh2011 چطوری باید یه MsgBox درست کنم خودتون زحمتش رو میکشید و بگید دقیقاً باید چکار کنم و یا سورسش رو برام بذارید ممنون میشم
MohammadGh2011
دوشنبه 01 آبان 1391, 15:16 عصر
جناب MohammadGh2011 چطوری باید یه MsgBox درست کنم خودتون زحمتش رو میکشید و بگید دقیقاً باید چکار کنم و یا سورسش رو برام بذارید ممنون میشم
منظور من از طراحي مسيج باکس،طراحي فرمي شبيه به کادر پيغام هستش،يعني شما ميتونيد فرمي رو طراحي کنيد و يه چيزي شبيه به کادر پيغام بشه هرجوري که خودتون دوست داريد.
volkswagen
دوشنبه 01 آبان 1391, 15:49 عصر
منظور من از طراحي مسيج باکس،طراحي فرمي شبيه به کادر پيغام هستش،يعني شما ميتونيد فرمي رو طراحي کنيد و يه چيزي شبيه به کادر پيغام بشه هرجوري که خودتون دوست داريد. من یه چند وقتی کلا تو برنامه نویسی و... نبودم ، همه چیز از ذهنم پریده ، بنابراین نمی تونم درست توضیح بدم و قضاوت کنم! اما ظاهرا تابع beep اینجا کارساز نیست و صرفا یک صدای کوچیک از اسپیکر شنیده میشه و صداهایی که تابع messagebox در اختیار میزاره رو نداره که شامل Information ،Exclamation و Critical می باشد
غیر از این مساله کار دیگه ای که باید بکنید اینست که فرمی که بعنوان messagebox طراحیش می کنید باید با باز شدنش کلا پنجره های دیگه رو غیر فعال کنه ، یعنی تا زمان بسته نشدن این فرم ، کاربر نتونه به فرم های دیگه دسترسی پیدا کنه که خوب سخت نیست ولی الان اصلا ذهنم کار نمی کنه که بگم چجوری.!
volkswagen
دوشنبه 01 آبان 1391, 16:03 عصر
اینجا توضیح داده:http://www.ex-designz.net/apidetail.asp?api_id=340
برای اینکار می تونید از api message beep استفاده کنید.به عنوان مثال:
Private Declare Function MessageBeep Lib "user32" (ByVal wType As Long) As Long
Private Sub Command1_Click()
Dim retval As Long
retval = MessageBeep(&H10)
End Sub
با اجرای دستور بالا صدای مسیج باکس شبیه سازی میشه(صدای Critical)
اما بجای &H10 می تونید از اینها استفاده کنید:(برای اینکه نوع صداها تغییر کنه)
&H40
&H30
&H10
&H20
volkswagen
دوشنبه 01 آبان 1391, 16:19 عصر
اینکار کم کم داره یه چیزایی یادم می یاد!
برای ساخت یه مسیج باکس سفارشی اول یه فرم به برنامه اضافه کنید و هر جوری که مایلید ویرایشش کنید.(این میشه فرم مسیج که قراره جای مسیج باکس(message box) رو بگیره)
بعد فرض کنید که با کلیک روی یه دکمه قراره این فرم(مسیج باکس)به نمایش در بیاد بنابراین:
Private Declare Function MessageBeep Lib "user32" (ByVal wType As Long) As Long
Private Sub Command1_Click()
Dim retval As Long
retval = MessageBeep(&H10)
Form2.Show (1)
End Sub
با این کار ، یعنی کلیک رو command1 فرم شماره 2 باز میشه و تا زمانی که این فرم بسته نشه برنامه نمیتونه کار کنه ، یعنی عملیات متوقف میشه ، درست مثل مسیج باکس استاندارد ویندوز یا همون vb!در عین حال هم صدای دلخواه شنیده میشه.حالا شما هر جوری می خوای فرم شماره 2 رو تزیین کن!! تا بشه همون مسیج باکس.وسلام.
MohammadGh2011
دوشنبه 01 آبان 1391, 18:00 عصر
من یه چند وقتی کلا تو برنامه نویسی و... نبودم ، همه چیز از ذهنم پریده ، بنابراین نمی تونم درست توضیح بدم و قضاوت کنم! اما ظاهرا تابع beep اینجا کارساز نیست و صرفا یک صدای کوچیک از اسپیکر شنیده میشه و صداهایی که تابع messagebox در اختیار میزاره رو نداره که شامل Information ،Exclamation و Critical می باشد
سلام عليکم
منظور من تابع API اون بود نه خودش در وي بي.
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.