View Full Version : مشکل عجیب در شبکه
محسن شامحمدی
دوشنبه 01 آبان 1391, 16:56 عصر
سلام دوستان
ما یه شبکه داریم که به اینترنت وصله
حالا چندوقته وقتی سیستم هارو روشن می کنیم.سیستم های کلاینت که از طریق سرور وصل به اینترنتن فقط با آی پی سایت ها می تونن سایت باز کنن.مثلا اگه بنویسی 85.15.26.24 به راحتی سایته باز می شه ولی بزنی asriran.com باز نمی شه.
حالا برای رفع این مشکل باید فقط سیستم سرور رو Restart کنیم.بعدش این رفتار عجیب کلاینت ها درست می شه.
silverfox
دوشنبه 01 آبان 1391, 17:56 عصر
به dns server باید ربط داشته باشه اگه با dhcp آی پی و dns میگیرن باید اون چک بشه ببینی اشکالش از کجاست، server چی هست؟چجوریه تنظیماتش؟dns رو از router می گیره اونم از isp یا اینکه دستی set شده؟
محسن شامحمدی
دوشنبه 01 آبان 1391, 19:56 عصر
به dns server باید ربط داشته باشه اگه با dhcp آی پی و dns میگیرن باید اون چک بشه ببینی اشکالش از کجاست، server چی هست؟
مودم Adsl هست که یک سیستم بهش متصل می شه و کانکشن اون Share می شه و بقیه سیستم ها آی پی اون رو به عنوان dsn server استفاده می کنن.
dns رو از router می گیره اونم از isp
ممنون از توجهتون
محسن شامحمدی
دوشنبه 01 آبان 1391, 19:57 عصر
**Duplicate**
silverfox
دوشنبه 01 آبان 1391, 20:15 عصر
وقتی client ها فقط با ip وصل می شن و name resolution ندارن، خود اون سیستم سرورتون هم همیجوریه؟
حالا dns رو مثلا خودتون دستی یه چیز جز isp بذارید مثلا 4.2.2.2 ببینید چی میشه؟
بعد روی اون سرورتون اگه ویندوزی هست توی event viewer ببینید چیز مرتبطی errorی چیزی پیدا می کنید؟
من چون خودم با این مشکل برخورد نکردم چیزایی که به فکرم می رسه رو دارم می گم شما امتحان کنی ببینیم مشکل از کجاست( حالا شما پیام هات رو هم یه چک بکن...)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.