ورود

View Full Version : سوال: SNR , ....

prisa_srr
سه شنبه 02 آبان 1391, 20:17 عصر
با سلام
من چند تا سوال داشتم که از دوستان هر کس میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم .

1. نسبت سیگنال به نویز در یک بسته RTS چه جوری می تونه قرار بگیره؟ یعنی آیا این مقدار که عملا برابر میزان توان دریافتی به توان نویز هست ، توسط یک نود حسگر میتونه محاسبه بشه ؟ از طریق چه لایه ای و چه جوری؟ آیا این مقدار از یک بسته ارسالی میتونه محاسبه بشه یا یک بسته دریافتی؟(یعنی گیرنده میتونه حساب کنه یا فرستنده میتونه این مقدار رو حساب کنه و در یک بسته مثل RTS قرار بده؟)

2. مقادیر زیر از طریق چه لایه ای در شبکه میتونن حساب بشن ؟
میزان انرژی یک نود (پیوند داده یا فیزیکی؟)
میزان سیگنال به نویز(پیوند داده یا فیزیکی؟)
بسته های ارسالی توسط یک نود (انتقال یا مسیر یابی؟)
سطح اشغال بافر (انتقال یا مسیر یابی؟)

می بخشید اگه سوالات کمی طولانی شد

aram_2
چهارشنبه 03 آبان 1391, 21:28 عصر
و اما مطالب فوق.SNR یه پارامتر در لایه فیزیکی هست.شما بخوای اون رو بدست بیاری باید تو کدنویسی که انجام میدید از crossover استفاده کنید.یعنی اطلاعات رو از لایه پایین بگیرید و بدید بالا.برای بسته دریافتی هم هست چرا که تو ارسال هنوز نویزی وجود نداره در مسیر ارسال نویز هست! موارد گفته شده رو هم میتونید تو کدنویسی تو لایه app داشته باشید.اگه بحثتون شبیه سازی نیس بگید تا بهتر کمک کنم.

prisa_srr
پنج شنبه 04 آبان 1391, 17:39 عصر
می بخشید من بازم متوجه نشدم .

1 - اصل قضیه استفاده از مکانیزم cross layer یا به قول شما cross over است. تو یه مقاله ای یه ماژول مدیریتی ارائه شده که از همکاری لایه ها برای برخی موارد مدیریتی استفاده می کنه. حالا بحث این جاست که ایده اون فرد اینه که از همکاری سه لایه پیوند ، مسیریابی و انتقال استفاده کرده . یعنی نودها باید مقادیر SNR و تعداد بسته های ارسالی و سطح بافر و میزان انرژی شونو به تنهایی حساب کنن. حالا من می خواستم بدونم اگه قراره که این کار با جمع آوری این مقادیر از لایه های مختلف باشه، هر کدوم از این مقادیر توسط چه لایه ای حساب شده ؟

2- تو همون مقاله گفته بود که مقدار SNR در بسته های RTC به نود ها می رسه . این یعنی که یه نود گیرنده وقتی بسته RTC میگیره مقدار SNR در اون بسته بوده یا اینکه خود گیرنده با دریافت بسته RTC این مقدار رو حساب می کنه؟

راستی بحث شبیه سازی نیست . می خوام بدونم چه جوری از همکاری لایه ها استفاده شده .
با تشکر

prisa_srr
دوشنبه 08 آبان 1391, 11:03 صبح
من در رابطه با SNR متوجه شدم که یک پین مخصوص روی هر سنسور هست که می تونه مقدار سیگنال به نویز رو به دست بیاره. پس می تونیم بگیم این کار مربوط به لایه فیزیکی میشه یا سخت افزار شبکه ؟
اما همچنان سوال اولم حل نشده :

1-اصل قضیه استفاده از مکانیزم cross layer یا به قول شما cross over است. تو یه مقاله ای یه ماژول مدیریتی ارائه شده که از همکاری لایه ها برای برخی موارد مدیریتی استفاده می کنه. حالا بحث این جاست که ایده اون فرد اینه که از همکاری سه لایه پیوند ، مسیریابی و انتقال استفاده کرده . یعنی نودها باید مقادیر SNR و تعداد بسته های ارسالی و سطح بافر و میزان انرژی شونو به تنهایی حساب کنن. حالا من می خواستم بدونم اگه قراره که این کار با جمع آوری این مقادیر از لایه های مختلف باشه، هر کدوم از این مقادیر توسط چه لایه ای حساب شده ؟

prisa_srr
چهارشنبه 10 آبان 1391, 18:13 عصر
یعنی واقعا کسی نیست که بدونه ؟؟!!!!!:افسرده: