ورود

View Full Version : سوال: چطور میشه یک منوی ایجکس ساخت؟

mohammad_kazem
چهارشنبه 03 آبان 1391, 20:10 عصر
سلام دوستان
یه سوال بسیار بسیار مبتدی و پیش پا افتاده دارم که برای دوستانی که یه ذره جاوااسکریپت کار کرده باشن مثل آب خوردن حل میشه. ولی متاسفانه خودم کار نکردم
یک منو دارم که دارای چند لینک به همین صفحه جاری است و لینکهاش از تگ a ساخته شده. یک div هم دارم. حالا میخوام با زدن هرکدوم از منوها محتوای این div بصورت ایجکس تغییر بکنه.
لطفا کمکم کنید . خیلی لازم دارم.
با تشکر فراوان از دوستانی که کمک میکنند.

s3unit
چهارشنبه 03 آبان 1391, 20:19 عصر
ديو هات رو هايد کن اونوقت مهتوا اونها رو با هر چی ميخوای به ازا هر در خواست تغيير بده ديگه
ميتونی از اينا استفاده کنی

$(element).animate
$(fadeIn).animate

mohammad_kazem
چهارشنبه 03 آبان 1391, 20:49 عصر
ديو هات رو هايد کن اونوقت مهتوا اونها رو با هر چی ميخوای به ازا هر در خواست تغيير بده ديگه
ميتونی از اينا استفاده کنی

$(element).animate
$(fadeIn).animate

سلام رفیق شفیق
شرمنده میشه کامل تر توضیح بدی؟ چون من اصلا جاوااسکریپت کار نکردم و از ایجکس تولکیت مایکروسافت استفاده میکردم . حالا فهمیدم که اون قدرتی که باید و شاید رو نداره و حتما باید جاوا اسکریپت یاد بگیرم .
لذا از شما و بقیه دوستان خواهش میکنم که در حد آموزشی کمکم کنید که ایشالا بتونم به عرصه جاوااسکریپت وارد بشم.
مجددا تشکر

mohammad_kazem
چهارشنبه 03 آبان 1391, 20:52 عصر
راستی اگه نمونه کد بذاری که خیلی توپ میشه و حسابی دعات میکنم.
خیلی ممنون

masudafsar
چهارشنبه 03 آبان 1391, 23:59 عصر
تو ضمیمه یه مثال از ajax گذاشتم که یه textbox هست که یه اسم توش مینویسی و وقتی روی عبارت click me! کلیک میکنی، با ajax مقدار textbox رو به فایل ajax.php می فرستد و جوابیه اونو داخل یک div نشون میده.