ورود

View Full Version : سوال: ساختن برنامه موبایل و ویندوز با Qt (درخواست راهنمایی)

barnamenevisjavan
پنج شنبه 04 آبان 1391, 19:45 عصر
سلام من Qt SDK for Open Source C++ development on Windows رو با حجم 1.5 گیگ از سافت گذر دانلود کردم خیلی راحت میشه پروژه ساخت و کد نوشت ولی اصلا نمیتونم پروژه رو بسازم و به فرض روی گوشی یا کامپیوتر اجرا کنم!
همونطور که میدونید با کیوت میشه برای سیمبیان(سیستم عامل موبایل)برنامه نوشت اگر میشه منو توجیه کنید درضمن من ویندوز xp sp3 هستش

rubiks.kde
جمعه 05 آبان 1391, 18:19 عصر
میشه دقیقا بگید که مشکل توی چیه ؟ آیا پروژه رو نمیتونید بسازید ؟ برای اجرای پروژه روی موبایل شما باید در هنگام ساخت پروژه mobile application رو انتخاب کنید تا برای موبایل هم بتونید بسازید البته برای ساخت فایل اجرایی sis برای گوشی یه تنظیم کوچیک داره که باید انجام .

خیلی راحت میشه پروژه ساخت و کد نوشت ولی اصلا نمیتونم پروژه رو بسازم و به فرض روی گوشی یا کامپیوتر اجرا کنم!

منظورتون از این جمله چیه ؟؟

alamate_aoal
جمعه 05 آبان 1391, 22:46 عصر
منظورتون از این جمله چیه ؟؟
احتمالا منظورشون اینه که از طریق ویزارد پروژه رو میسازن ولی در مراحل تولید فایل sis و انتقال به گوشی یا اجرا بر روی سیمیلاتور مشکل دارن

پ.ن: سیمبیان منسوخ شده. برنامه نویسیتون برای سیمبیان واسه نونه یا سرگرمی؟ هنوز بازار داره؟
نسخه های جدید کیوت قراره بصورت رسمی از اندروید پشتیبانی کنند

rubiks.kde
شنبه 06 آبان 1391, 11:13 صبح
سلام مشکلت با ویزارده ببین اصلا به این مرحله میرسی یا نه ؟

94374

خوب اگه این مراحل رو به درستی میری جلو بعد از ساخته شدن مراحل زیر رو انجام بده (اگه میخوایی فایل sis درست کنی)

94376

1-ابتدا روی project کلیک کن تا وارد تنظیمات پروژه بشی بعد مثل شکل به تنطیمات مربوط به Run دستگاه های Symbian وارد شید

2-اگه قست دارید گوشی خودتون رو به کامپیوتر وصل کنید که با هر بار اجرا نرم افزار را روی گوشی تست کنید از این مرحله بگذرید ولی توصیه میشه برای سالم موندن گوشی این مرحله رو انجام بدید:لبخند:
خوب پس مرحله Deploy SIS Package رو حذف کنید برای این کار موس را روی اون قرار بدید یک ضربدر برای حذف آن نمایش داده میشه با زدن اون حذف میشه

3-حالا از این قسمت target را Symbian Device انتخاب کنید اگه روی اون مثل شکل ضربدر خورده توجه نکنید

خوب مراحل تمام شد حالا پروژه رو run کنید بعد از اتمام برید توی شاخه پروژه و فایل sis رو به گوشه انتقال بدید و نصب کنید.

94377