View Full Version : بک آپ جدول مورد نظر فقط
azadich
جمعه 05 آبان 1391, 18:03 عصر
باعرض سلام خدمت اساتید محترم،من چند جدول دارم حال می خوام و قتی در فرم روی دکمه بک آپ کلیک کردیم لیست جدول ها نشان داده بشه و با انتخاب جدول مورد نظر فقط از همان جدول نسخه پشتیبان تهیه گردد.
لطف کنید روی نمونه اصلاح فرمایید
azadich
دوشنبه 15 آبان 1391, 21:29 عصر
باعرض سلام خدمت اساتید محترم،من چند جدول دارم حال می خوام و قتی در فرم روی دکمه بک آپ کلیک کردیم لیست جدول ها نشان داده بشه و با انتخاب جدول مورد نظر فقط از همان جدول نسخه پشتیبان تهیه گردد.
لطف کنید روی نمونه اصلاح فرمایید
سلام اساتید بزرگوار یعنی این مورد جواب نداره؟!
Abbas Amiri
پنج شنبه 18 آبان 1391, 18:48 عصر
درنمونه زیر میتوانید جدولهای موردنظر را ازلیست باکس انتخاب وازآنها در مسیر مشخص (پوشه Backupدر پوشه جاری برنامه) بک آپ بگیرید
abdoreza57
جمعه 19 آبان 1391, 12:24 عصر
با سلام مثل همیشه خیلی عالی بود یه سوال که خیلی وقته تو ذهنم بود : راهی هست که بشه به جای نام جدول قسمت Description جدول ( توضیحات موجود در Description تیبل )را در تکست باکس نمایش داد ؟
Abbas Amiri
جمعه 19 آبان 1391, 18:33 عصر
راهی هست که بشه به جای نام جدول قسمت Description جدول ( توضیحات موجود در Description تیبل )را در تکست باکس نمایش داد ؟سلام . از مثال زیر استفاده کنید
myTextbox = CurrentDb.TableDefs("tableName").Properties("Description")
abdoreza57
جمعه 19 آبان 1391, 21:14 عصر
سلام
ببخشید شاید منظورم را نتونستم برسونم
تو همون نمونه خودتون lstTables را میشه طوری طراحی کرد که قسمت توضیحات تیبل را (که تو قسمت پروپرتیس تیبل میشه نوشت ) نمایش بده
تو مثال بالا فقط جدول خاصی را میشه نشون داد
ضمنا تو کد فوق Descr iption قید شده که صحیحش Description هست اینم خدمت دوستان تازه کار مثل خودم!
Abbas Amiri
جمعه 19 آبان 1391, 21:47 عصر
در روال Click لیست باکس تایپ کنید
Private Sub lstTables_Click()
On Error GoTo NoDescription
If lstTables.Selected(lstTables.ListIndex) Then 'If lstTables.ListIndex <> -1 Then -> use for None MultiSelect
txtDescription = CurrentDb.TableDefs(lstTables.ItemData(lstTables.L istIndex)).Properties("Description")
Else
txtDescription = ""
End If
Exit Sub
NoDescription:
txtDescription = ""
End Sub
abdoreza57
جمعه 19 آبان 1391, 23:44 عصر
لطف کردید ممنون
2 نکته :
اول اینکه تو کد بالا نمیدونم چرا دوباره فاصله افتاده و ... (lstTables.L istIndex)) به جای
(lstTables.ListIndex)) نوشته شده باز هم برای اون دسته از دوستان که ممکن فکر کنند مشکلی تو کد هست !!
دوم سوال در مورد رلیشن هاست
هر چند این فایل خیلی به درد میخوره ولی تو انتخاب چند جدول روابط را انتفال نمیده به نظر شما نیازی هست که روابط هم به همراه تیبل ها بکاب بگیریم یا نه ؟
پیشاپیش از راهنماییهای ارزنده تون ممنونم
azadich
دوشنبه 22 آبان 1391, 07:29 صبح
درنمونه زیر میتوانید جدولهای موردنظر را ازلیست باکس انتخاب وازآنها در مسیر مشخص (پوشه Backupدر پوشه جاری برنامه) بک آپ بگیرید
ضمن تشکر بسیار فراوان از اساتید محترم من می خوام لیست جداول به صورت کمبو بوکس نشان بده و موقعی که روی نسخه پشتیبان کلیک کردیم مسیر ذخیره به انتخاب خودمان باشه یعنی مسیر را خودمان انتخاب کنیم .ممنون میشم اصلاح فرمایید
azadich
چهارشنبه 24 آبان 1391, 09:29 صبح
ضمن تشکر بسیار فراوان از اساتید محترم من می خوام لیست جداول به صورت کمبو بوکس نشان بده و موقعی که روی نسخه پشتیبان کلیک کردیم مسیر ذخیره به انتخاب خودمان باشه یعنی مسیر را خودمان انتخاب کنیم و هر بار فقط یک جدول انتخاب بشه و بیش از آن اجازه نده .ممنون میشم اصلاح فرمایید
لطف کنید اصلاح فرمایید خواهشا"
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.