ورود

View Full Version : سوال: عدم دسترسی به سایت

JaVa
جمعه 05 آبان 1391, 19:04 عصر
با سلام و خسته نباشید و...

مسئولین سایت یه 2 روزی هست که من می خوام وارد سایت بشم این پیام داده میشه:

الان هم با یه چیزای غیر مجاز وارد شدم ::

مشکل کار کجاست ؟ شما هم این مشکل رو دارید ؟

MohammadGh2011
جمعه 05 آبان 1391, 21:18 عصر
با سلام و خسته نباشید و...

مسئولین سایت یه 2 روزی هست که من می خوام وارد سایت بشم این پیام داده میشه:

الان هم با یه چیزای غیر مجاز وارد شدم ::

مشکل کار کجاست ؟ شما هم این مشکل رو دارید ؟
سلام عليکم
تا اونجايي که من اطلاع دارم و بهم گفتن؛بعضي از سايت ها دامنه ي org , net , com براي بعضي ها از دسترس افتاده و خودش خود به خود درست ميشه که فکر کنم براي شما درست شده اومديد تاپيک زديد.
فکر کنم اينترنت ملي رو دارن راه ميندازن ولي اطلاعات دقيق ندارم و مطمئن نيستم که اينطور باشه.

موفق باشيد

JaVa
جمعه 05 آبان 1391, 21:54 عصر
فکر کنم براي شما درست شده اومديد تاپيک زديد.

من الان از ف ی ل ت ر ش ک م استفاده کردم و الا معمولی وارد سایت نمی شه.!!!!1

با تشکر.*

حمیدرضاصادقیان
جمعه 05 آبان 1391, 22:28 عصر
سلام
متاسفانه من هم با این مشکل روبرو هستم البته برای مرتبه اول به صورت عادی وارد میشه ولی وقتی بیش از 2 صفحه باز میکنم با این مشکل مواجه میشم و الان دارم با ف ی ل ت ر ش ک ن کار میکنم هیچ مشکلی ندارم و مسئله ای رخ نداده.

JaVa
جمعه 05 آبان 1391, 23:02 عصر
متاسفانه من هم با این مشکل روبرو هستم البته برای مرتبه اول به صورت عادی وارد میشه ولی وقتی بیش از 2 صفحه باز میکنم با این مشکل مواجه میشم و الان دارم با ف ی ل ت ر ش ک ن کار میکنم هیچ مشکلی ندارم و مسئله ای رخ نداده.

من الان از ف ی ل ت ر ش ک م استفاده کردم و الا معمولی وارد سایت نمی شه.!!!!1

مشکل کار کجاست ؟؟

مهدی کرامتی
شنبه 06 آبان 1391, 04:07 صبح
این موارد بخاطر فعال شدن فایروال سرور سایت است. سیستم فوق به صورت خودکار IP ADDRESS هایی که بیش از تعداد مشخصی در ثانیه درخواست به سرور می فرستند را به مدت ده دقیقه موقتا بلوک می کند.

JaVa
شنبه 06 آبان 1391, 07:59 صبح
سیستم فوق به صورت خودکار IP ADDRESS هایی که بیش از تعداد مشخصی در ثانیه درخواست به سرور می فرستند را به مدت ده دقیقه موقتا بلوک می کند.

چاره کار چیه ؟؟

502 Bad Gateway

nginx/1.0.6

این پیام هم زمانی که از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده می کنم میده. ؟

Felony
شنبه 06 آبان 1391, 09:03 صبح
این پیام هم زمانی که از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده می کنم میده. ؟
اون -ی-ت-ر ش-ن داره چی کار میکنه ؟!

شما وقتی با سیستمت میری مثلا 10 صفحه همزمان باز میکنی IP شما به مدت 10 دقیقه بلاک میشه ، حالا چیز.پی.ان یا ... رو باز میکنی و از طریق یه آدرس IP دیگه به سایت وصل میشی ، آدرس شما برای فایروال سرور جدید هست پس الان شما بلاک نیستید ولی وقتی 10 تا صفحه با چیز.پی.ان باز کنید IP اون هم تو لیست فایروال قرار میگیره و تا 10 دقیقه بلاک میشه .

JaVa
شنبه 06 آبان 1391, 09:24 صبح
اون -ی-ت-ر ش-ن داره چی کار میکنه ؟!

شما وقتی با سیستمت میری مثلا 10 صفحه همزمان باز میکنی IP شما به مدت 10 دقیقه بلاک میشه ، حالا چیز.پی.ان یا ... رو باز میکنی و از طریق یه آدرس IP دیگه به سایت وصل میشی ، آدرس شما برای فایروال سرور جدید هست پس الان شما بلاک نیستید ولی وقتی 10 تا صفحه با چیز.پی.ان باز کنید IP اون هم تو لیست فایروال قرار میگیره و تا 10 دقیقه بلاک میشه .

من اگه سیستم رو روشن بکنم و بعدش بیام مرورگر باز کنم بدون هرگونه ف-ل-ر ش ک ن اکثر سایت ها رو باز میکنه فقط برای سایت برنامه نویس این خطا رو میده یه راه حلی جلو من بذارید ؟؟

ممنون از لطفتون.!

MohammadGh2011
شنبه 06 آبان 1391, 09:51 صبح
این موارد بخاطر فعال شدن فایروال سرور سایت است. سیستم فوق به صورت خودکار IP ADDRESS هایی که بیش از تعداد مشخصی در ثانیه درخواست به سرور می فرستند را به مدت ده دقیقه موقتا بلوک می کند.
سلام عليکم به همه ي دوستان و آقاي کرامتي
بله ف ي ل ت ر ش ک ن يه جورايي مشکل رو حل کرده.
ولي آقاي کرامتي ،براي من سايت هاي ديگه هم همينطوري بودند که با ف/ش مشکل حل ميشد و تنها اين سايت اينطوري نيست.

Felony
شنبه 06 آبان 1391, 10:01 صبح
من اگه سیستم رو روشن بکنم و بعدش بیام مرورگر باز کنم بدون هرگونه ف-ل-ر ش ک ن اکثر سایت ها رو باز میکنه فقط برای سایت برنامه نویس این خطا رو میده یه راه حلی جلو من بذارید ؟؟

من دلیلش رو بهتون گفتم ! آقای کرامتی فایروال سرور رو روشن کردن و اینطور تنظیمش کردن .

تا مادامی که این میزان حملات DDoS به سایت ادامه داره وضعیت همینه ، احتمالا بعد از آروم شدن اوضاع و کم شدن این حملات آقای کرامتی محدودیت ها رو کمتر کنن .

JaVa
شنبه 06 آبان 1391, 11:12 صبح
تا مادامی که این میزان حملات DDoS به سایت ادامه داره وضعیت همینه ، احتمالا بعد از آروم شدن اوضاع و کم شدن این حملات آقای کرامتی محدودیت ها رو کمتر کنن .
:افسرده:
اینجوری واقعا افتضاح.:عصبانی++:
ما بصورت معمولی سرعت اینترنتمون کمه . چه که حالا برسه بخوایم با فیلتر شکن وارد برنامه نویس بشیم.:ناراحت:

لطفا اصلاح کنید.

با تشکر از شما.**