ورود

View Full Version : سوال: کلاسها و استفاده بهینه از وراثت

amir.azimi2000
یک شنبه 07 آبان 1391, 19:19 عصر
من یک شیء (مثلا) تکسک باکس دارم که متد (مثلا) کلیلک آن در سطوح مختلف از کلاسهای مختلف فرمانهایی را به ارث میبرد .
حالا من از این شیء در یک فرم استفاده میکنم و اگر (مثلا) این شیء دارای چهار سطح والد میباشد ، من نیاز دارم فقط کد های سطوح یک و سه اجرا شوند .
با امید به اینکه توانسته باشم منظورم را به درستی منتقل کنم خواهشمند است من را راهنمایی کنید .:افسرده:
با تشکر از اساتید محترم

gh_khajehzade
سه شنبه 09 آبان 1391, 09:36 صبح
ميتوني بيشتر توضيح بدي ؟

amir.azimi2000
سه شنبه 09 آبان 1391, 21:58 عصر
ميتوني بيشتر توضيح بدي ؟

با سلام مجدد و تشکر از توجه شما
برای توضیح بیشتر یک مثال میزنم .
1. ابتدا یک کلید فشاری (Command Button ) ایجاد میکنم و در متد کلیک آن فرمان A = A + 1 را قرار میدهم و این شیء را در یک کلاس به نام CB1 ذخیره میکنم .
2. شیء CB1 را در یک فرم اضافه کرده و در متد کلیک آن فرمان B = B + 1 را قرار میدهم و آن را در کلاس جدیدی با نام CB2 ذخیره میکنم .
3. شیء CB2 را در یک فرم اضافه کرده و در متد کلیک آن فرمان C = C + 1 را قرار میدهم و آن را در کلاس جدیدی با نام CB3 ذخیره میکنم .
4. شیء CB3 را در یک فرم اضافه کرده و در متد کلیک آن فرمان D = D + 1 را قرار میدهم و آن را در کلاس جدیدی با نام CB4 ذخیره میکنم .

CB1 > Click : A = A + 1
CB2 > Click : B = B + 1
CB3 > Click : C = C + 1
CB4 > Click : D = D + 1

در نهایت یک فرم جدید ایجاد کرده و شیء CB4 را در آن اضافه میکنم و حالا اگر کاربر روی این شیء کلیک کند فرمان D = D + 1 اجرا میشود ولی من میخواهم فرمانهای
A = A + 1 و C = C + 1 اجرا شوند .
آیا راهی وجود دارد ؟

با سپاس فراوان

Esikhoob
سه شنبه 16 آبان 1391, 20:06 عصر
یک عملگر هست با علامت :: ، اون این کار را میکند.
ب

amir.azimi2000
پنج شنبه 18 آبان 1391, 18:50 عصر
یک عملگر هست با علامت :: ، اون این کار را میکند.
ب

سلام دوست من .

ممکنه بیشتر توضیح بدید ؟
یا حداقل یک مثال بزنید .

با تشکر از توجه شما .

binyaz2003
جمعه 10 آذر 1391, 12:16 عصر
لطفا با کلید F1 در عالم برنامه نویسی غریب نباشید.
کلید F1 را فشاردهید در جستجوی راهنما عبارت :: و کلید Enter
The :: operator is used to execute a parent class method from within a subclass method. When you create a subclass, the subclass methods are automatically inherited from the parent class. The :: operator makes it possible for you to execute the parent class method in the subclass method and then perform additional processing for the subclass method.
مثال هم داره

farhad_shiri_ex
یک شنبه 12 آذر 1391, 16:38 عصر
البته از دستور DODEFAULT هم می تونید استفاده کنید دستور فوق العاده ای