ورود

View Full Version : سوال: سوال اختصاص ROLE

alireza586
دوشنبه 08 آبان 1391, 09:58 صبح
سلام
من داخل اوراکل 10G ,11G کاربر که تعریف می کنم TABهای ROLES,QUOTAS,OBJECT PRIVILEGES کار نمی کنه فعال نیست نمی تونم به کاربر این خصوصیات را اختصاص بدم
با تشکر

رسول_57
دوشنبه 08 آبان 1391, 15:00 عصر
سلام
من داخل اوراکل 10G ,11G کاربر که تعریف می کنم TABهای ROLES,QUOTAS,OBJECT PRIVILEGES کار نمی کنه فعال نیست نمی تونم به کاربر این خصوصیات را اختصاص بدم
با تشکر
قطعا وقتی با کاربر sys کاربر جدیدی تعریف می کنید می توانید هر کدام از موارد فوق را با توجه به گزینه های انتخابی به آن اختصاص دهید . سوالتان دقیقا گویا نیست کمی واضح تر بنویسید تا در صورت امکان برایتان توضیح دهم .

alireza586
دوشنبه 08 آبان 1391, 15:20 عصر
با کاربر SYS وارد می شوم در صفحه تعریف کاربر اون بالا و پایین لینک های ROLE و ........ ها هستند که به وسیله اونها به کاربر اختصاص بدم اما روی انها کلیک می کنم صفحه مربوطه باز نمی شه در اصل لینک ها کار نمی کنه

رسول_57
سه شنبه 09 آبان 1391, 08:16 صبح
با کاربر SYS وارد می شوم در صفحه تعریف کاربر اون بالا و پایین لینک های ROLE و ........ ها هستند که به وسیله اونها به کاربر اختصاص بدم اما روی انها کلیک می کنم صفحه مربوطه باز نمی شه در اصل لینک ها کار نمی کنه

گزینه Modify را بزنید . رول های پیش فرض را می بینید می توانید هر کدام را خواستید حذف نموده و یا رل جدیدی اضافه کنید .

alireza586
سه شنبه 09 آبان 1391, 09:09 صبح
من کاربر را EDIT می کنم اما این لینک ها کار نمی کنه من اوراکل را داخل ویندوز 2000 نصب می کنم احتمال داره از این باشه داخل 2003 که نصب می کنم کنسول می یاد اما LOGIN نمی کنه دکمه LOGIN را که می زنم هیچ اتفاقی نمی افته