ورود

View Full Version : عملکرد نرم افزارهای Garena و Xfire

littledemon
سه شنبه 09 آبان 1391, 17:12 عصر
سلام
دوستان نرم افزارهای مثل گارنا رو دیدید ؟ که یه بازی رو تحت اینترنت شبکه میکنه ؟
معمولا با یه ای پی وی پی ان همه یوزر ها رو به هم متصل میکنه...

چطور میشه پیاده سازیشون کرد این نرم افزار ها رو .؟
من الان یه نسخه کلاینت و یه نسخه سرور دارم ...و وی پی ان رو هم روی کلاینت هام ست میکنم..
ولی چطور میتونم به یه بازی مثل وارکرافت یا کانتر بگم که از طریق آی پی وی پی ان بقیه یوزر ها رو بشناس؟ و از طریق برنامه من یه Lan راه بندازند ملت ؟:متفکر:

کسی میتونه بیشتر راهنماییم کنه ؟ ممنونات:لبخندساده:

sajjad_rap1
پنج شنبه 02 آذر 1391, 20:38 عصر
برادر نظر شما خیلی محترم هست . شما ابتدا قدرت تجزیه و تحلیل مسئله اتون رو بالا ببرید .
ببینید برنامه ها با هم فرق می کنن . برنامه ای مثل گرنا برای شما آی پی تعریف می کنه روی کلاینتش و سرورش فقط کار بررسی مدت زمان آنلاین بودن شما و دادن بعضی امکانات و یا بن کردن شما ( آیدی ) و بررسی صحت یوزر و پسوورد شما رو بر عهده داره . کاری که این برانامه انجام میده با سیستم ایکس فایر و هماچی و تانگل و استیم همه با هم فرق میکنن .

از میان برنامه های یاد شده فقط و فقط برنامه تانگل و هماچی سیستم وی پی ان راه اندازی میکنن و اون هم بر روی یوزر ها و برنامه هایی مثل گرنا برای اینکه پینگ تایم کمتری برای شما بوجود بیارن فقط آی پی کلاینت های موجود رو از 0 تا 255 تغییر میدن و بقیه کارها رو سیستم شما انجام میده . در این میان هم تنها پورتهای خاصی رو باز گذاشتن تا سوء استفاده نشه .

از نظر من ساخت همچین برنامه ای کار همچین سختی نیست و با کمی دانش شبکه و برنامه نویسی c# میشه به این مقصود رسید .
اگه دانشش رو دارید می تونم کمک کنم برنامه مشترک در این مورد بنویسیم اساتید محترم هم هر کدوم مایل به همکاری بودن اعلام کنن .

sajjad_rap1
شنبه 16 شهریور 1392, 10:53 صبح
سلام
دوستان نرم افزارهای مثل گارنا رو دیدید ؟ که یه بازی رو تحت اینترنت شبکه میکنه ؟
معمولا با یه ای پی وی پی ان همه یوزر ها رو به هم متصل میکنه...

چطور میشه پیاده سازیشون کرد این نرم افزار ها رو .؟
من الان یه نسخه کلاینت و یه نسخه سرور دارم ...و وی پی ان رو هم روی کلاینت هام ست میکنم..
ولی چطور میتونم به یه بازی مثل وارکرافت یا کانتر بگم که از طریق آی پی وی پی ان بقیه یوزر ها رو بشناس؟ و از طریق برنامه من یه Lan راه بندازند ملت ؟:متفکر:

کسی میتونه بیشتر راهنماییم کنه ؟ ممنونات:لبخندساده:

این هم یه نمونه ساده از برنامه ای که می خواهید کدهاش با C#‎‎‎ نوشته شده البته نتونستم تو سایت پیست کنم چون اندازه کدها زیاد بود تو یه فایل تکست براتون آماده کردم .

دانلود فایل ضمیمه (http://s2.picofile.com/file/7926065478/sajjad.txt.html)