ورود

View Full Version : سوال: به نظر شما مسئولین و گردانندگان سایت کجا هستند؟

veniz2008
چهارشنبه 10 آبان 1391, 13:30 عصر
سلام دوستان. هرکاری میکنم این پست رو نزنم نمیتونم آخه صبر و تحمل آدم هم حد و اندازه ای داره.(فوقش چی میشه. یا تاپیک رو حذف میکنن یا جریمه میشم یا گوش شیطون کر کلا نام کاربری رو حذف میکنن ولی باید یاد بگیریم که انتقاد منصفانه کنیم و تحمل انتقاد رو هم داشته باشیم.) چندین روز متوالی هست که سایت عملا خوابیده و معمولا 11 شب به بعد باید بیایم که اصطلاحا سرور سایت فشار بهش نیاد. آخه شما که پیغام میزارید یه پیغام دیگه بزارید که به شعور مخاطب و کاربران توهین نشه. سرور یه سایت با 500 نفر هنگ میکنه؟؟؟؟!!!!!. قبلا بالای 1500 نفر هم همزمان وارد میشدن اتفاق خاصی نمی افتاد ولی حالا ...
نه کسی از مدیران توضیح میده که این مشکل بخاطر چیه . چه زمان این مشکل حل میشه و ...
متاسفانه این روند به حدی طولانی شده که این سوال تو ذهن من نقش بست :
به نظر شما مسئولین و گردانندگان سایت کجا هستن؟
1. خوابیدن!!!!!
2. در تفریح و تعطیلات پاییزه به سر میبرن!!!
3. فراموش کردن که یه سایتی به نام برنامه نویس درست کردن!!!!!
4. هیچکدوم از گزینه های بالا درست نیست! و مشکل از اینترنت ما هستش!
5. سایر موارد
من خودم به گزینه 4 رای میدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط امیدوارم همه مدیران و مسئولین سایت با همدیگه این تاپیک رو نخونن چون اگه قرار باشه همشون بصورت همزمان این تاپیک رو حذف کنن، احتمالا به سرور سایت فشار بیاد و به هدفشون نرسن. :چشمک:
یادمون نره که :
"پیشرفت از جایی آغاز می شود که نقاط ضعفمان را بپذیریم"

ro-programing
چهارشنبه 10 آبان 1391, 13:40 عصر
منم دقیقا چند روزیه که تو همین فکرم و همش میخوام به مدیر کل سایت یه اطلاعی بدم بگم داستان چیه که سایت انقدر کند شده که وقت نمیکنم...
من هیچ کدوم از گزینه ها رو قبول نداره و همه میدونیم مشکل از پهنای باند هست ( شاید گزینه ی 5 بشه )
من سایت رو با (از اونا شکن) بالا میرام که مثلا سرعتش یکم بالا تر میاد ...

morteza271
چهارشنبه 10 آبان 1391, 13:49 عصر
من با گزینه 1 و 2 موافقم!!!!!!!!
از هیچکی هم نمیترسم فوقش حذفم میکنن!!!
قبلا هم گفتم و الان هم میگم مدیران سایت خیلی وقته که خوابن و متاسفانه سایت برنامه نویس رو به زواله!!!!!!!! واقعا متاسفم..............
امیدوارم این تایپیک رو حذف نکنن!
هرچند اگه حذف کنن ضعف خودشون رو ثابت میکنن و نشون میدن که اصلا منطق سرشون نمیشه و اصلا انتقاد پذیر نیستن!!!!!!

دوستانی که از این وضعیت سایت ناراضی ان نظرشون رو بگن...
با تشکر از همه گی...

ro-programing
چهارشنبه 10 آبان 1391, 13:52 عصر
شاید دیگه توان خرید هاست و فضا و این جور چیزا رو ندارن ....

Nima_kyan
چهارشنبه 10 آبان 1391, 14:00 عصر
این چند وقته سرعت سایت اونقدر پایین بود که اصلا ترجیح میدادم نیام.
ولی متاسفانه مشکل سایت فقط سرعتش نیست (مطمئنن این مشکل با تلاش دوستان حل خواهد شد:چشمک:)
تایپیک ها اکثرا تکراری ان (یکی از دلایلش میتونه جستجوی ضعیف سایت باشه)؛ خیلی از پاسخ ها فقط واسه بالا بردن آمار هستش و ...
به نظر من یخورده باید بیشتر تایپیک ها رو کنترل کرد.

veniz2008
چهارشنبه 10 آبان 1391, 14:08 عصر
آخه فقط مشکل از اون نیست. من دیشب واسه اولین بار دیدم که 1 کاربر از یکی از دوستامون تشکر کرده بود ولی نوشته بود" 2 کاربر از .... تشکر کردن" من یه عکس ازش گرفتم و گذاشتم داخل همون تاپیک ولی چند لحظه بیشتر طول نکشید که جناب صادقیان پست بنده رو با عنوان "فاقد محتوا" حذف کردن. الانم همین تاپیک رو ببینید. اصلا تعداد مشاهده هایی که میزنه با تعداد افرادی که میان تاپیک رو میخونن سازگار نیست. چند لحظه پیش فقط 3 نفر از من تشکر کرده بود (یعنی حداقل 3 نفر اومده تاپیک رو خونده (اولین مشاهده هم واسه ایجاد کننده تاپیک در نظر گرفته میشه( که کلا باید میزد تعداد مشاهده ها 4 نفر که نوشته بود 2 نفر.
94456
94457

mehrdad372
چهارشنبه 10 آبان 1391, 14:10 عصر
من جدیدا احساس میکنم تعداد کابرای سایت کم شده

AmirGhasemi
چهارشنبه 10 آبان 1391, 14:18 عصر
سلام بر همه بزرگواران
ببينيد ما بعد سالها يك وب سايت درست و درمون در ايران پيدا كرده ايم كه واقعا كاربردي است و همه هم تقريبا توش جمع هستند
دست مسئولين وب سايت درد نكنه! واقعا دارن تلاش مي كنن! خدا خيرشون بده
اما ذكر چند نكته بد نيست::
1) اگر گردانندگان وب سايت با مشكل جدي مواجه هستند به همه اطلاع بدهند!‌ببيند مشكل اينگونه وب سايت ها نبايد با بازديد 1500 -2000 تا نشون بده! بابا وب سايتهايي هستند كه بالاي ده هزار نفر بازديد همزمان دارند! پس مشكل كجاست؟ اگر مشكل از هسته فروم هست خب بابا اين همه برنامه نويس تشنه، اين همه فروم آماده، فكري به حال فروم بكنيد
2) اگر مسئولين وب سايت از لحاظ مالي توانايي ادامه كار را ندارند اعلام كنند مطمئنا كساني كه اين وب سايت شده خانه اصلي شان و روز را بدون اين وب سايت به شب نمي كنند و شب هم براي اين وب سايت تا صبح بيدارند حاضرند كمك مالي بكنند! بابا بعضي وقت ها ديدم نشون مي ده اعضاي وب سايت 8000 نفر!!! خب آقا ماهي هزار تومان بدهيم به مسئولين وب سايت براي افزايش كارايي وب سايت! ميشه ماهي 8 ميليون تومان!! بهتر از اينه كه وب سايت به اين پرباري را از دست بدهيم!
3) دوستان اعضا هر كدامشان در موردي تخصص دارند يا دستشون به دهنشون ميرسه يا آشنايي فكي فاميلي چيزي دارند خب امكانات بگيريم براي ادامه حيات اين وب سايت!! اگر كسي در شركت هاستينگ كار ميكنه خب بابا كمك كنه!! ماشالله اين همه شركت فلان وبسان مياد توي اين وب سايت آگهي تبليغاتي ميده! آگهي استخدام ميده! يعني نمي تونه به اين وب سايت كمك كنه؟
4) مديران وب سايت!! با شما هستيم!‌بله با شما! مشكلاتتون را با ما در ميان گذاريد! ما هم آدم هستيم!! اگر كمكي از دستمون بر بياد دريغ نداريم!!

همه براي سلامتي ::وب سايت برنامه نويس:: اجماعا امن يجيب المضطر...... قرائت فرماييد.......

veniz2008
چهارشنبه 10 آبان 1391, 14:19 عصر
من جدیدا احساس میکنم تعداد کابرای سایت کم شده
کاربران فعال و با دانش سایت مثل mafaman2003 ، FastCode,Troski(morteza271),Nima_Kian,Youness,Aras hJanus,tooraj_Azizi و ... خیلی کمتر به سایت سر میزنن. اگه اسم عزیزی رو نیاوردم دال بر بی سوادی نیست. اسم این دوستان به ذهنم رسید و مطمئنا دوستان خیلی بیشتری هستند که کمتر به سایت سر میزنن ولی من اسمشون در ذهنم نیست.

ایمان مدائنی
چهارشنبه 10 آبان 1391, 14:57 عصر
دوستان در بخش ارتباط با مسئولین مطرح کنید تا مسئولین پاسخ شما را بدهند

veniz2008
چهارشنبه 10 آبان 1391, 16:12 عصر
ممنون از اینکه تاپیک رو دوباره فعال کردید. ولی باور کنید اون دو پست هم که بین من و شما اتفاق افتاد هیچ مساله خاصی نداشت که بخواید حذف کنید. ما فقط حرف زدیم بدون اینکه توهینی به همدیگه کرده باشیم. جای این گفتگوها بین مدیران و کاربران کاملا حس میشه. موفق باشی دوست من.

samadblaj
چهارشنبه 10 آبان 1391, 16:24 عصر
سلام واقعا ضعف بزرگی هستش | اگه پیگیری کنند و از منافع سود آور سایت استفاده کنند مطمئنن با ضعف هایی از این قبیل مواجه نخواهند شد...

maythammsp2000
چهارشنبه 10 آبان 1391, 17:21 عصر
واقعا حيفه كه سايتي به اين با ارزشي اينجور باشه.ولي به هر حال من اين سايتو خيلي دوستدارم و هر وقت پاي كامپيوتر باشم بيشتر وقتمو تو اين سايتم.حتما بقيه دوستان هم مثل من هستن وبه خاطر علاقه زيادشون به اين سايت نگران سايت هستن.اميدوارم مديران محترم سايت نگراني دوستان رو درك كنن و هر چه زودتر مشكل اين سايت رو حل كنن.

roolinjax
چهارشنبه 10 آبان 1391, 18:11 عصر
با سلام
من فکر نمی کنم مشکل مالی عامل اصلی این اتفاقات اخیر باشه
اتفاقا به نظر من رسیدن به پول زیاد و اشباع از پول فراوان باعث کم توجهی به این سایت شده.
اگر دقت کنید می بینید که با چه سرعتی تبلیغات صفحه ی اصلی فروم و " بویژه تبلیغات دوره های آموزشی " در حال آپدیت شدن هستش.
پس سرکشی به این سایت صورت میگیره اما به جایی بیشتر توجه میشه که مایه ی منفعت باشه که البته به نظر بنده طبیعیه ، چون ذات انسان نشون داده که با چشیدن مزه ی پول از خود بی خود میشه!
امیدوارم حذف نشه پستم
آقایون مسئول لطفا انتقاد پذیر بوده و حذف نکنید .
با تشکر

مهدی کرامتی
چهارشنبه 10 آبان 1391, 18:41 عصر
در طی هفته گذشته که مشکل کندی سرور پیش اومد تقریبا هر روز وقت ما اینجا جهت رفع اشکال سرور گرفته شد، اما کارساز نبود، چون سخت افزار سرور اختصاصی سایت برنامه نویس برای ترافیک 5 سال پیش خوب بود، اما با ترافیک کنونی دیگه پاسخگو نیست. بنابراین تصمیم بر تهیه سخت افزار جدید برای سرور گرفته شده و قراره سرور جدید تا چند روز آینده تحویل ما شود. یکی دو روز هم زمان برای اثاث کشی لازمه، بعد انشاء ا... مشکلات فنی برطرف میشه.

مشکلات کنونی که برطرف شد نوبت اجرای برنامه های جدید برای سایت از لحاظ محتوا خواهد بود، طوری که علاوه بر کاربران مبتدی و متوسط برای کاربران حرفه ای نیز جذابیت لازم وجود خواهد داشت :چشمک:

abidana
چهارشنبه 10 آبان 1391, 18:56 عصر
امیدواریم مشکل همین باشه و به همین سادگی رفع بشه:متفکر:

ro-programing
چهارشنبه 10 آبان 1391, 19:14 عصر
در طی هفته گذشته که مشکل کندی سرور پیش اومد تقریبا هر روز وقت ما اینجا جهت رفع اشکال سرور گرفته شد، اما کارساز نبود، چون سخت افزار سرور اختصاصی سایت برنامه نویس برای ترافیک 5 سال پیش خوب بود، اما با ترافیک کنونی دیگه پاسخگو نیست. بنابراین تصمیم بر تهیه سخت افزار جدید برای سرور گرفته شده و قراره سرور جدید تا چند روز آینده تحویل ما شود. یکی دو روز هم زمان برای اثاث کشی لازمه، بعد انشاء ا... مشکلات فنی برطرف میشه.

مشکلات کنونی که برطرف شد نوبت اجرای برنامه های جدید برای سایت از لحاظ محتوا خواهد بود، طوری که علاوه بر کاربران مبتدی و متوسط برای کاربران حرفه ای نیز جذابیت لازم وجود خواهد داشت :چشمک:

از این بابات خیلی خوشحالم

Felony
چهارشنبه 10 آبان 1391, 19:22 عصر
سرور یه سایت با 500 نفر هنگ میکنه؟؟؟؟!!!!!. قبلا بالای 1500 نفر هم همزمان وارد میشدن اتفاق خاصی نمی افتاد ولی حالا ...
نه کسی از مدیران توضیح میده که این مشکل بخاطر چیه . چه زمان این مشکل حل میشه و ...
علاوه بر موردی که آقای کرامتی گفت ، مشکل اصلی در این چند روز حملات DDOS بود که به سرور برنامه نویس صورت میگرفت ، وقتی حمله DDOS صورت میگیره انقدر درخواست غیر واقعی توسط Thread های متعدد در سرورهای متعدد با IP های متفاوت صورت میگیره تا یا سخت افزار مربوط به سرور کم بیاره یا Band with سرور ، خوب آقای کرامتی هم که گفتن در حال کار روی این موضوع بودن و انشالله به زودی مشکل به صورت کامل حل خواهد شد .

1. خوابیدن!!!!!
2. در تفریح و تعطیلات پاییزه به سر میبرن!!!
3. فراموش کردن که یه سایتی به نام برنامه نویس درست کردن!!!!!
4. هیچکدوم از گزینه های بالا درست نیست! و مشکل از اینترنت ما هستش!
5. سایر موارد
من خودم به گزینه 4 رای میدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این سوال بارها جواب داده شده ، مسئولین سایت هم مثل شما زندگی دارن ، سر کار میرن ، زن دارن ، بچه دارن ، خسته میشن ، باید دنبال یه لقمه نون حلال بگردن ... در کل آدم فضایی نیستن !

هر کسی هر چند وقت یک بار کارهای غیر منتظره ای تو زندگیش پیش میاد که روند عادی زندگیش رو کمی دگرگون میکنه و تا برگشتن به روال عادی زندگی کارهای روزمره اون شخص رو تحت تاثیر قرار میده ، مدیران از این قاعده مستثنی نیستند .

من دیشب واسه اولین بار دیدم که 1 کاربر از یکی از دوستامون تشکر کرده بود ولی نوشته بود" 2 کاربر از .... تشکر کردن" من یه عکس ازش گرفتم و گذاشتم داخل همون تاپیک ولی چند لحظه بیشتر طول نکشید که جناب صادقیان پست بنده رو با عنوان "فاقد محتوا" حذف کردن.
چه آقای صادقیان ، چه من ، چه آقای ... هر کس دیگه ای بود پستتون رو بلافاصله حذف میکرد ، پس بخش گفتگو با مسئولین سایت برای چی ایجاد شده ؟ شما وقتی دارید با سیستم کار میکنید و توش مشکلی میبینید باید گزارشش کنید نه اینکه تو یه تاپیکی یه جایی پست بزنید بعد هم بگید سایت مشکل داره ، خوب ما از کجا بدونیم مشکل داره ؟ بشینیم هر روز تمام پست های سایت رو بخونیم ببینیم کی ، کجا دلش خواسته مشکل گزارش کنه ؟

تنها انتقادی که به انجمن وارده پایین اومدن سطح علمی اون هست که طبیعی هست ، تو هر سایت در یک دوره خاص عده ای تازه وارد عضو میشن ، فعالیت میکنن ، سوال میکنن و کم کم سطح خودشون رو بالا میبرن ، در انجمن برنامه نویس این دوره چیزی حدود 3 ، 4 سال هست ، وقتی سطح علمی این کاربران بالا رفت انجمن تو اوج خودش قرار میگیره ولی بعد از مدتی خیلی از این کاربران میرن و پشت سرشون رو هم نگاه نمیکنن افراد با تجربه تو سایت کم میشن و دوباره شروع یک دوره ثبت نام اعضای تازه وارد هست که برنامه نویس فعلا در این دوره به سر میبره ...

همونطور که آقای کرامتی گفتن کادر مدیریتی سعی در هر چه بهتر کردن این سایت داره ولی کمک اعضاء هم لازمه ، انگشت اتهام رو به سمت هیچ یک از افرادی که در این تاپیک پست دادن نمیگیرم ولی خداییش چقدر در بالا بردن سطح علمی بخشی که توش فعالیت میکنید تلاش میکنید ؟ تا به حال چند تا مقاله ( هر چند ساده ) تو حوزه ای که توش فعالیت میکنید تو سایت ارائه دادید تا سطح علمی افراد مربوط به بخشی که فعالیت میکنید رو بالا ببرید ؟ تا به حال کی برای مجله برنامه نویس مقاله ارسال کرده که الان از انتشار نیافتنش شاکی هستید ؟

در آخر گفتم منظورم افراد شرکت کننده تو این تاپیک نیستن ، افرادی هم هستند که توانایی کار و ارائه مقاله و بالا بردن سطح علمی بخشی که توش فعالیت میکنن رو دارن ولی فقط از این سایت استفاده میکنن و در آخر هم از سایت ناراضی هستن ! یادتون باشه زکات علم ، نشر اون هست .

شب خوش .

c-sharp_South
چهارشنبه 10 آبان 1391, 23:46 عصر
جالبه . مسئولین فقط به بخش ارتباط با مسئولین سر میزنن انگار :متعجب:
من مطمئن هستم اینقدر توی این فرم به قول دوستان برنامه نویس تنشه وجود داره که تنشون میخواره واسه برنامه نویسی و طراحی و ....
فقط اراده ی مسئولین لازمه که ان شالله این اراده رو به خودشون میدن. :قلب:

veniz2008
پنج شنبه 11 آبان 1391, 00:24 صبح
علاوه بر موردی که آقای کرامتی گفت ، مشکل اصلی در این چند روز حملات DDOS بود که به سرور برنامه نویس صورت میگرفت ، وقتی حمله DDOS صورت میگیره انقدر درخواست غیر واقعی توسط Thread های متعدد در سرورهای متعدد با IP های متفاوت صورت میگیره تا یا سخت افزار مربوط به سرور کم بیاره یا Band with سرور ، خوب آقای کرامتی هم که گفتن در حال کار روی این موضوع بودن و انشالله به زودی مشکل به صورت کامل حل خواهد شد .
از پاسخگویی شما ممنونم. یکی از ضعف های سایت همین اطلاع رسانی ضعیف هستش. من کاربر باید از هر مدیر یک بخش از مشکلات رو بشنوم. چرا بخش معینی در سایت وجود نداره که مشکلات سایت و خواسته های مدیران رو بیان کنه؟

چه آقای صادقیان ، چه من ، چه آقای ... هر کس دیگه ای بود پستتون رو بلافاصله حذف میکرد ، پس بخش گفتگو با مسئولین سایت برای چی ایجاد شده ؟ شما وقتی دارید با سیستم کار میکنید و توش مشکلی میبینید باید گزارشش کنید نه اینکه تو یه تاپیکی یه جایی پست بزنید بعد هم بگید سایت مشکل داره ، خوب ما از کجا بدونیم مشکل داره ؟ بشینیم هر روز تمام پست های سایت رو بخونیم ببینیم کی ، کجا دلش خواسته مشکل گزارش کنه ؟وقتی من و 100 نفر دیگه داد میزنیم که جستجوی سایت مشکل داره چرا اهمیت نمیدید؟. مگه تو بخش سی شارپ شما مدیر ندارید؟ کدومیک از این مدیران به حرف دل ما گوش دادن؟. اینو صراحتا خدمتون عرض کنم که زحمت پاسخگویی به مشکلات کاربران عملا بر روی دوش چند نفر خاص هست و مدیران عملا کارشون حذف کردن تاپیک هاست. من در بخش سی شارپ تنها مدیری رو که قبول دارم جناب gwbasic هست وگرنه بقیه مدیران عزیز که فقط 5 دقیقه تشریف میارن و 4 تا پست رو حذف میکنن و تشریفشون رو میبرن. اون چند نفری که بار تالار سی شارپ رو دوششون هست تا کی میخوان ادامه بدن؟. والا اونام آدمن دلشون میخواد یه مطلب جدید یاد بگیرن ولی از کی؟. چطوری؟ اینجا یه خلع بزرگ حس میشه. واقعا مدیران باید یه فکری به حال این موضوع بکنن که افراد باتجربه از سایت ناامید نشن.

تنها انتقادی که به انجمن وارده پایین اومدن سطح علمی اون هست که طبیعی هست
اگر فکر میکنید که فقط همین یه نقطه ضعف وجود داره خیلی صریح به شما میگم که اشتباه میکنی دوست من. تالار سی شارپ با اون همه کاربر و فعالیت مثلا چندین مدیر بخش داره ولی کل زحمتش رو دوش 1 نفر بیشتر نیست معلومه که نمیرسه به سایت رسیدگی کنه. تالار شده محل تشکر گرفتن و بیهوده پست گذاشتن. واسه یه سوال ساده چندین نفر میان جواب های مشابه میدن اگر برخورد میشد چنین مواردی رو شاهد نبودیم. همونطور که در بالا هم گفتم جستجوی سایت اصلا مناسب سایت بزرگ و محبوبی مثل برنامه نویس نیست. این امر یکی از دلایل اصلی در ایجاد تاپیک ها و پست های تکراری هست. مشکل بعدی بحث اشتباه شدن در تعداد تشکرها و همچنین تعداد مشاهده های یک تاپیک هست که واقعا در محاسبه مشکل داره (عکس رو در آخر ضمیمه میکنم).

همونطور که آقای کرامتی گفتن کادر مدیریتی سعی در هر چه بهتر کردن این سایت داره ولی کمک اعضاء هم لازمه دلیل اینکه روزی چندین ساعت رو در این سایت میگذرونم اینه که این سایت رو دوس دارم. خداییش هم دوستان خوبی پیدا کردم و هم مطالب خوبی یاد گرفتم. ولی باید از کاربران بخوایم و بعد انتظار داشته باشیم، با سکوت کردن که هیچ کاربری نمیفهمه چه کاری رو باید انجام بده. تعامل بین مدیران و کاربران به شدت ضعیفه. مدیر x در امضای خودش مینویسه "به پیام های خصوصی پاسخی داده نمیشود". من موندم این مدیر چطور میخواد به مشکلات کاربران رسیدگی کنه؟. شاید موردی باشه که صلاح نباشه در سایت بصورت عمومی بیان بشه. جناب تاجیک! توپ بدی ها و کاستی ها رو به زمین کاربران شوت نکنید. بپذیرید که مدیران هم در این افت کیفی سهیم هستن.

انگشت اتهام رو به سمت هیچ یک از افرادی که در این تاپیک پست دادن نمیگیرممن خوشخال میشم اگر کسی نقد منصفانه ای از من داشته باشه. من از بین دوستام همیشه کسانی رو بیشتر دوست داشتم که بدی هامو به من گوشزد کردن چون باعث شدن که من بهتر و کاملتر بشم.
در آخر این نکته ضروریه که اگر انتقادی یا نقطه ضعفی بیان میشه فقط بخاطر بالا بردن سطح کیفی سایت هست. دوس ندارم نسبت به نقاط ضعفی که می بینم بی تفاوت باشم. واسه شما و مدیران سایت آرزوی موفقیت دارم.
شب خوش دوست من.
عکس ضمیمه درباره اشتباه در مخاسبه تعداد تشکرها :
94473

mmd2009
پنج شنبه 11 آبان 1391, 02:59 صبح
جالبه . مسئولین فقط به بخش ارتباط با مسئولین سر میزنن انگار :متعجب:

با سلام

خب باید هم اینطور باشه. مسئولین اصلی سایت برای این مدیران بخش رو انتخاب میکنن که در اکثر مواقع مدیران بخش ، بخش مربوطه رو چک بکنند و خودشون هم در صورت نیاز رسیدگی میکنن به بخش های مختلف.

مثلا زدن این تاپیک در بخش سی شارپ اشتباه بود و من برای اینکه مسئولین اصلی سایت این تاپیک رو ببینن اون رو انتقال دادم به بخش ارتبا با مسئولین که اونها مشکل رو رسیدگی بکنن.

در کل جای تعجبی نداره و این امر کاملا عادیه

موفق باشید

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 11 آبان 1391, 08:23 صبح
سلام.
یکی از کسانی که در امضاش نوشته به پیام های خصوصی پاسخ داده نمی شود خود بنده هستم. کاربری که به خودش اجازه میده سوالات مربوط به برنامه نویسی رو در پیام خصوصی میپرسه و زحمت یک جستجوی ساده رو به خودش نمیده به نظر شما باید جواب داده بشه؟؟ دو روز دیگه یکی میاد همون سوال رو میپرسه باز باید همون سوال تکراری جواب داده بشه.
کسانی که در مورد مشکلات و مسائل سایت با من خصوصی مطرح کردن من بدون هیچ اغمازی جوابشون رو دادم و رسیدگی کردم. بارها درمورد پستهای مختلف به کاربران تذکر از طریق پیام خصوصی ، یا با استفاده از جریمه و اخطار بهشون دادم. هر تاپیکی که ببینم داره منحرف میشه به شدت باهاش برخورد میکنم.
من ID Yahoo خودم رو در پروفایل گذاشتم که هرکسی اگر کار خاصی داشت یا مسائلی بود که نمیشد مطرح کنه اونجا صحبت کنیم.ولی الان جرات ندارم برم تو مسنجر.!!!
از صبح تا شب باید کارمو تعطیل کنم سوالاتی که در سایت پرسیده میشه رو میان اونجا ازم میپرسن که جواب بدم.
جواب هم ندم ناراحت میشن.!!!!
بهتره ما یک سوزن به خودمون بزنیم یک جوالدوز به دیگران...
من روی صحبتم با هیچ فرد خاصی نیست.
بارها گفتم بازهم میگم. کاربران باید تلاش کنند.
ما هزاران بار گفتیم بابا اگر تاپیکی مورد داره، تکراریه ، گزارش کنید.
چند بار خود من به صورت خصوصی به دوستان مختلف تذکر دادم.
ولی باز یک تاپیک تکراری میشه همه بدو بدو میرن جواب بدن که 4 تا تشکر بگیرن.
خوب به نظرتون من مدیر اینقدر وقت دارم که هرروز دو سه مرتبه بیام دکمه نوشته های جدید رو بزنم بعد بشینم همه پستها رو بخونم؟؟؟ آیا میدونم در هرتالاری چه پستهایی تکراریه؟
اینجا کی باید حمایت کنه؟؟
در تالار SQL Server و تمام زیرمجموعه هاش هر تاپیکی زده بشه کاملا بهش واقفم و اگر تکراری باشه بدون استثنا حذف میشه. ولی در تالارهای دیگه من این اشراف رو ندارم اینجا دیگه کمک شما کاربران عزیز لازمه که پستها رو گزارش کنید.
الان یک هفته است کل پستهای گزارش شده 5-6 عدد بیشتر نیست.
درسته سایت مشکل داره و کند باز میشد یا اصلا باز نمیشد ولی باز دیدم دوستان به جای گزارش اومدن خودشون شروع به تذکر دادن کردن بعد تاپیک رو گزارش کردن.
یکی از بهترین کارهایی که شما کاربران میتونید به ما مدیران بکنید این هست که هر تاپیک خلافی رو بدون استثنا گزارش کنید.
طرف اومده سوال دانشجویی پرسیده یکی دیگه از کاربران با سابقه اومده میگه ااااااا سوال دانشجویی پرسیدی؟>؟؟ ای شیطون. خوب حالا این جوابشه!!!
من باز به صورت خصوصی بهش تذکر دادم که شماها نباید به این سوالات جواب بدین باید سریعتر گزارش کنید که هرکاربری بدونه اینجاا سوال دانشجویی بپرسه باهاش برخورد میشه.

ببخشید صحبتهام طولانی شد.
در کل این تاپیک ، تاپیک خوبیه و از کسی که ایجاد کرده و مابقی دوستان که دلسوزانه نظرات و انتقادهاشونو باما میکنند صمیمانه تشکر میکنم.

اوقات به کام.

veniz2008
پنج شنبه 11 آبان 1391, 10:14 صبح
یکی از کسانی که در امضاش نوشته به پیام های خصوصی پاسخ داده نمی شود خود بنده هستم.
کلی عرض کردم، به شخص خاصی اشاره نکردم.

کاربری که به خودش اجازه میده سوالات مربوط به برنامه نویسی رو در پیام خصوصی میپرسه و زحمت یک جستجوی ساده رو به خودش نمیده به نظر شما باید جواب داده بشه؟؟ دو روز دیگه یکی میاد همون سوال رو میپرسه باز باید همون سوال تکراری جواب داده بشه.سوال تکراری ابدا" ولی بذارید یه مثال بزنم. چند وقت پیش خود من یک خطای جدید در مبحث backgroundworker برخوردم. کل سایت رو گشتم ولی مطلبی پیدا نکردم مشکلم رو با gwbasic مطرح کردم که خوشبختانه با راهنمایی ایشون مشکلم حل شد. حالا فرض بگیرید که ایشون بگه من به هیچ پیام خصوصی جواب نمیدم،چطور میتونم مشکلم رو حل کنم؟. یا فرض بگیرید که من در تحلیل دیتابیس نیاز به کمک شما داشته باشم، وقتی اون نوشته رو میخونم کلا بی خیال پیام دان به شما میشم، شاید کمک شما باعث بشه که برنامه من از لحاظ امنیتی،کارایی و سرعت و ... بهبود چشمگیری داشته باشه. بحث من دقیقا به چنین مواردی اشاره داره نه پست های تکراری.

بهتره ما یک سوزن به خودمون بزنیم یک جوالدوز به دیگران...بله! هرکسی باید اول از خودش شروع کنه بعد از دیگران انتظار داشته باشه. به نظر من یکی از موارد خیلی مهم در رعایت نکردن قوانین سایت اینه که طرف اصلا قوانین رو نمیخونه. من پیشنهاد میکنم که از طرف مسئولین یه راهکاری در نظر گرفته بشه که کاربر جدید ملزم به خوندن قوانین بشه. مثلا میشه از قوانین سایت یه آزمون تستی کوچولو از کاربر گرفته بشه و درصورت درست جواب دادن اجازه ثبت نام به شخص داده بشه، شاید اینجوری مجبور باشه که قوانین رو مطالعه کنه.

ما هزاران بار گفتیم بابا اگر تاپیکی مورد داره، تکراریه ، گزارش کنید.این حرف، حرف خیلی خوبیه ولی مدیر بخشی که چند روز یه بار میاد، این کار به چه دردی میخوره؟؟. میشه نوشدارو بعد از مرگ. یا باید از مدیران فعال استفاده بشه که به گفته آقای تاجیک و شما مدیران هم زندگی دارن که حرف طبیعی هست یا از کاربران فعال و با دانش. پیشنهاد من اینه که از بین کاربران باتجربه و بادانش و فعال، کسانی رو طبق معیارهای مدیریت سایت انتخاب کنید و سطح دسترسی بیشتری بهشون بدید (حداقلش این باشه که بتونن یه تاپیک رو درصورت تکراری بودن حذف کنن).این یکی از اون مواردی هست که کاربران میتونن به مدیران کمک کنن. این فقط یه پیشنهاده که باید جنبه های مختلفش بررسی بشه.

طرف اومده سوال دانشجویی پرسیده یکی دیگه از کاربران با سابقه اومده میگه ااااااا سوال دانشجویی پرسیدی؟>؟؟ ای شیطون. خوب حالا این جوابشه!!!با حرف شما موافقم. چند وقت پیش داخل یه تاپیک، چند نفر اومده بودن یه سوال کاملا بی ربط رو پرسیده بودن(به جای اینکه خودشون بیان تاپیک جدید بزن) من تذکر دادم که باید در جای خودش سوال مطرح بشه ولی متاسفانه یکی از دوستان که سابقه زیادی هم داره و مورد احترام همه ماست میاد پست میزاره که "بهتر بود جواب سوال دوستتون رو میدادید" و خودش میاد راهنمایی کنه. اینجا مدیران باید در پیام خصوصی به چنین کاربری بگن که این کارش اشتباهه. چون اگر من بخوام تذکر بدم ممکنه باعث ناراحتی بین ما بشه و تاپیک ماهیت خودشو از دست بده.

morteza271
پنج شنبه 11 آبان 1391, 11:22 صبح
جالبه بالاخره مدیران سایت هم شروع کردن به حرف زدن! بابا دست مریزاد...
این اگه ادامه داشته باشه واقعا میتونه واسه سایت خوب باشه...

از اینکه برخی از دوستان میان و سوال تکراری میپرسن حرفی نیست و متاسفانه زیاداین اتفاق میفته!
ولی باید بهشون حق بدیم چرا که نه این سایت بخش جستجوش درست کار میکنه و نه حتی سایت google !!!
البته مشکل از google نیست ها مشکل از سایت های فارسی هست که مثلا وقتی یه موضوع برنامه نویسی رو توی گوگل جستجو میکنیم کلی سایت میاره ولی وقتی سایت ها رو باز میکنی می بینی همه چی توش پیدا میشه الا برنامه نویسی....درسته؟؟؟البته سایت های فارسی خوب هم هست ولی بیشتر اون سایت ها توی جستجو ها میان!!!!!

مطمئن باشید بیشتر دوستان قبل از اینکه تایپیک رو بذارن اول جستجو میکنن بعد میان و تایپیک رو میذارن ولی هموطور که گفتم از جستجوی فارسی خیلی کم راه به جایی میبرن و شاید به انگلیسی هم نمیتونن جستجو کنن ...
به همین خاطر وقتی که یکی از دوستان یه تایپیک تکراری میذاره بهتره به جای اینکه بهشون پاسخ بدیم تکراریه و برین جستجو کنین یا بهشون پاسخ درست بدیم و یا اینکه اصلا پاسخ ندیم تا مدیران بیان و حدف کنن اما مدیران هم نباید همینطوری حذفش کنن و باید حداقل یه لینک بدن...
چند وقته می بینم هرکی که تایپیکش حذف میشه میاد یه تایپیک دیگه میزنه و در عنوان و متنش مینویسیه خواهشا حذف نکنید و .... و مدیران هم دیگه حذف نمیکنن!!! این خیلی برام جالبه!!!!!!!!
از این بگذریم...

لطفا مدیران سایت برن یه سری به قسمت نمونه برنامه های آماده ی سایت بزنن...
وقتی میری اونجا دیونه میشی بس که می بینی برخی از دوستان اومدن و هرچی که داشتن رو گذاشتن(نمیدونم به خاطر بالا بردن آمار پست و تشکر یا چیزه دیگه ای) ولی واقعا اگه کسی بخواد یه نمونه برنامه رو اونجا پیدا کنه باید چطوری پیدا کنه؟؟؟؟؟؟
نمیدونم چرا مدیران فقط به عنوان تایپیک نگاه میکنن و به محتوای اون کاری ندارن!!!!!!!!

راستش مطالب زیاده برای گفتن ولی فعلا همین دو مورد کافیه و بقیشو بعدا میگم تا تایپیک خیلی طولانی نشه...
بازهم از همه مدیران فعال سایت و دوستانی که به فکر این سایت خوب فارسی زبان هستند متشکرم ...

Felony
پنج شنبه 11 آبان 1391, 18:31 عصر
چند وقت پیش خود من یک خطای جدید در مبحث backgroundworker برخوردم. کل سایت رو گشتم ولی مطلبی پیدا نکردم مشکلم رو با gwbasic مطرح کردم که خوشبختانه با راهنمایی ایشون مشکلم حل شد. حالا فرض بگیرید که ایشون بگه من به هیچ پیام خصوصی جواب نمیدم،چطور میتونم مشکلم رو حل کنم؟. یا فرض بگیرید که من در تحلیل دیتابیس نیاز به کمک شما داشته باشم، وقتی اون نوشته رو میخونم کلا بی خیال پیام دان به شما میشم، شاید کمک شما باعث بشه که برنامه من از لحاظ امنیتی،کارایی و سرعت و ... بهبود چشمگیری داشته باشه. بحث من دقیقا به چنین مواردی اشاره داره نه پست های تکراری.
ما هم منظورم دقیقا این نوع سوالات هست ، شما میای تو سایت جستجو میکنی و جوابت رو پیدا نمیکنی و میای از من نوعی سوالی میپرسی و من تو پیغام خصوصی جوابت رو میدم ، حالا یک کاربر دیگه میاد تو سایت و همون سوال براش پیش میاد ، جستجو میکنه و جواب رو پیدا نمیکنه ، باز به من پیغام خصوصی میده ، خوب من باز جوابش رو بدم ؟ تا کی ؟ چند بار ؟

شما سوالت رو تو بخش مربوطه بپرس تا ما هم با یک بار پاسخ دادن هم سوالات مربوط به اون بخش رو غنی تر کنیم و هم هر بار مجبور به جواب دادن به پیغام های خصوصی نباشیم ، در غیر این صورت انرژی مدیران به جواب دادن به پیغام های خصوصی شما اختصاص داده میشه تا بالا بردن سطح علمی کل کاربران و انتشار مقالات و رسیدگی به سایت و جای گله ای باقی نمیمونه ، الان مدیران هر روز حداقل با 5 تا 7 پیغام خصوصی مواجه هستند که اگر مثلا 4 روز به سایت سر نزنن باید پاسخگوی دست کم 20 پیغام خصوصی باشن !

مثلا میشه از قوانین سایت یه آزمون تستی کوچولو از کاربر گرفته بشه و درصورت درست جواب دادن اجازه ثبت نام به شخص داده بشه، شاید اینجوری مجبور باشه که قوانین رو مطالعه کنه.
:لبخندساده:

با حرف شما موافقم. چند وقت پیش داخل یه تاپیک، چند نفر اومده بودن یه سوال کاملا بی ربط رو پرسیده بودن(به جای اینکه خودشون بیان تاپیک جدید بزن) من تذکر دادم که باید در جای خودش سوال مطرح بشه ولی متاسفانه یکی از دوستان که سابقه زیادی هم داره و مورد احترام همه ماست میاد پست میزاره که "بهتر بود جواب سوال دوستتون رو میدادید" و خودش میاد راهنمایی کنه. اینجا مدیران باید در پیام خصوصی به چنین کاربری بگن که این کارش اشتباهه. چون اگر من بخوام تذکر بدم ممکنه باعث ناراحتی بین ما بشه و تاپیک ماهیت خودشو از دست بده.
شما اون تاپیک رو گزارش کن ، کاری نداشته باش کی رسیدگی میشه ، وقتی با شخص متخلف برخورد بشه دیگه اون کاربر به خودش اجازه این کار رو نمیده ، مهم نیست 1 ساعت بعد از اعلام گزارش یا 3 روز بلاخره بهش رسیدگی میشه و کم کم این موارد به عنوان فرهنگ بین کاربران جا میافته .

چند وقته می بینم هرکی که تایپیکش حذف میشه میاد یه تایپیک دیگه میزنه و در عنوان و متنش مینویسیه خواهشا حذف نکنید و .... و مدیران هم دیگه حذف نمیکنن!!! این خیلی برام جالبه!!!!!!!!
شما تاپیک رو گزارش کن ، ببین حذف میشه یا نه ، این انجمن به اندازه کافی داره چوب بچه بازی عده ای از کاربران رو میخوره ، التماس و جون مادرت و فردا امتحان دارم دلیل توجیه تخلف نمیشه ، قانون ، قانونه ، برای هر کسی ، هر جایی و در هر پستی که باشه باید اجرا بشه .

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 11 آبان 1391, 21:45 عصر
مطمئن باشید بیشتر دوستان قبل از اینکه تایپیک رو بذارن اول جستجو میکنن بعد میان و تایپیک رو میذارن ولی هموطور که گفتم از جستجوی فارسی خیلی کم راه به جایی میبرن و شاید به انگلیسی هم نمیتونن جستجو کنن ...
جسارتا عرض میکنم بهتره پس قبل از هرکاری روی جستجو بیشتر کار کنیم تا بدونیم چی میخواهیم و دنبال چی باید بگردیم.

به همین خاطر وقتی که یکی از دوستان یه تایپیک تکراری میذاره بهتره به جای اینکه بهشون پاسخ بدیم تکراریه و برین جستجو کنین یا بهشون پاسخ درست بدیم و یا اینکه اصلا پاسخ ندیم تا مدیران بیان و حدف کنن اما مدیران هم نباید همینطوری حذفش کنن و باید حداقل یه لینک بدن...
مگه ما مدیران لینک همه پستهای تکراری رو حفظ هستیم که بخواهیم لینک بدیم؟؟
من شخصا عرض کردم تاپیکهای تکراری در تالار خودم رو میدونم چون باهمشون برخورد داشتم. وقتی تکراری میشه و بخوام به کاربر لینک بدم باید باز از جستجوی سایت استفاده کنم.
پس چطور من میتوم پیدا کنم ولی کاربران دیگه که میان تاپیک تکراری میذارن نمیتونن پیدا کنن؟؟؟

Pr0gr@mmer
پنج شنبه 11 آبان 1391, 22:12 عصر
سلام عليکم
بدون مقدمه و بدون حرف اضافه:
يکي دو تا از بحث ها تکراري باشه چي ميشه؟!!
امروز ،يکي از کاربرا که تاپيکي ايجاد کرده بود ولي با عنوان نامناسب و يکي هم بهش جواب داده بود که اينطوريه و گفته بود که عنوان رو تغيير بده اين کاربري که تاپيک رو ايجاد کره بود درخواست داشت که بگن چه طور ميشه عنوان رو عوض کنه تا اقدام بشه،حالا من اومدم جواب ايشون رو کامل با توضح بهشون دادم و نحوه ي تغيير عنوان رو گفتم که تست کنن
بعد از کلي نوشتن روي ارسال پاسخ کليک کردم ،با خطايي مواجه شدم که ميگفت تاپيک حذف شده اومدم چک کردم ديدم بله تاپيک رو حذف کردن؛از نظر من اين کار توهين به کار بر است.
خب چرا اين کار رو ميکنن اين مديراي بخش،عنوانش رو تغيير بدن و يک تذکر به اون کاربر بفرستن با پيام خصوصي
تغيير عنوان تاپيک سريعتر از حذف آن است.

شما که اينقدر کاربر فعال داريد نبايد اين کار ها رو کنيد؛

veniz2008
پنج شنبه 11 آبان 1391, 22:41 عصر
حالا یک کاربر دیگه میاد تو سایت و همون سوال براش پیش میاد ، جستجو میکنه و جواب رو پیدا نمیکنه ، باز به من پیغام خصوصی میده ، خوب من باز جوابش رو بدم ؟ تا کی ؟ چند بار ؟

شما سوالت رو تو بخش مربوطه بپرس تا ما هم با یک بار پاسخ دادن هم سوالات مربوط به اون بخش رو غنی تر کنیم و هم هر بار مجبور به جواب دادن به پیغام های خصوصی نباشیم
این حرف درصورتی میتونه در عمل جواب بده که مدیران در بخش های مربوطه فعال باشن. فرض بگیرید من صبح تاپیک رو میزنم. در تالار سی شارپ اگر یک تاپیک پاسخی نداشته باشه خیلی طول بکشه 2 ساعت در page1 میمونه و بعدش میره page2. دوست عزیز، page2 یعنی فاتحه اون تاپیک. من مجبورم که دوباره یه پست کاملا مضحک بزارم مثلا با عنوان : "کسی نبود این مشکل ما رو حل کنه؟؟؟". خوب معلومه کسی نبوده اگه بود که جواب میداد ولی "ناچارم که تاپیکم رو زنده کنم" . پیشنهاد من اینه که یه روش ترکیبی استفاده بشه. یعنی کاربر تاپیک رو ایجاد و از طریق پیام خصوصی لینک رو به مدیر اطلاع و ازش بخواد که جواب مناسب رو ارائه بده ولی این کار نیاز به همدلی مدیران داره. تا زمانیکه کاربر متقاعد نشه که مدیران به سوال های خصوصی جواب میدن، آب از آب تکون نمیخوره. یه اعتماد دو طرفه نیازه دوست من که متاسفانه من چنین چیزی رو در بین همه مدیران نمی بینم.

:لبخندساده: تفسیر نشد!!. این آدمک چه چیزی رو میرسونه؟؟!!، موافقید؟،مخالفید؟، ممتنع؟

مهم نیست 1 ساعت بعد از اعلام گزارش یا 3 روز بلاخره بهش رسیدگی میشهخوب یه روز دیگه که بری سروقتش احتمالا page5 باشه( page2 رو من میگم فاتحه، page5 رو شما یه اسم واسش بذار). آخه عزیز من، تاپیکی که page5 باشه حذفش کنی یا نکنی چه دردی رو دوا میکنه؟. مهمترین زمان، زمان حال هست. 1 روز دیگه کمترین تاثیر رو میزاره (از دید من مهمترین page1، page هست که باید بهترین تاپیک ها و جدیدترین ها داخلش باشه که متاسفانه الان شده تاپیک های تکراری).

پس چطور من میتوم پیدا کنم ولی کاربران دیگه که میان تاپیک تکراری میذارن نمیتونن پیدا کنن؟؟؟
من توی حرف های شما دو عزیز(آقای تاجیک و جناب صادقیان) یه وجه مشترک واضح می بینم و اونم اینه که نمیخواید بپذیرید که "جستجوی سایت مشکل داره". ما نمیگیم جستجو اصلا چیزی نمیاره ولی قاطعانه میگم که از جواب مطلوب بسیار فاصله داره. یکی از مدیران میگفت که این سایت یه بانک فوق العاده باارزش از سوالات متنوع هست. ولی چه فایده ....

Felony
پنج شنبه 11 آبان 1391, 23:03 عصر
خوب یه روز دیگه که بری سروقتش احتمالا page5 باشه( page2 رو من میگم فاتحه، page5 رو شما یه اسم واسش بذار). آخه عزیز من، تاپیکی که page5 باشه حذفش کنی یا نکنی چه دردی رو دوا میکنه؟. مهمترین زمان، زمان حال هست، 1 روز دیگه کمترین تاثیر رو میزاره (از دید من مهمترین page1، page هست که باید بهترین تاپیک ها و جدیدترین ها داخلش باشه که متاسفانه الان شده تاپیک های تکراری).
حذف این نوع تاپیک ها همراه با جریمه کاربر هست ، حالا چه الان چه 2 روز بعد ، در هر صورت کاربر خاطی جریمه میشه ، پس مهمه چون به اشتباهش پی میبره ، هر جریمه بسته به نوعش امتیاز منفی داره ، وقتی امتیاز منفی یک کاربر به 20 برسه به صورت خودکار 1 ماه از سایت اخراج میشه .

من توی حرف های شما دو عزیز(آقای تاجیک و جناب صادقیان) یه وجه مشترک واضح می بینم و اونم اینه که نمیخواید بپذیرید که "جستجوی سایت مشکل داره". ما نمیگیم جستجو اصلا چیزی نمیاره ولی قاطعانه میگم که از جواب مطلوب بسیار فاصله داره. یکی از مدیران میگفت که این سایت یه بانک فوق العاده باارزش از سوالات متنوع هست. ولی چه فایده ....
به پیر به پیغمبر مشکل نداره ، مشکل از جستجو نیست ، مشکل این هست که برای تاپیکهایی که ایجاد میکنید Tag نمیزارید ، موتور جست و جو هم خوب نمیتونه Index شون کنه و تو نتایج مربوطه نمایششون بده ، به شخصه هر پستی که تو هر تاپیکی میدم یا تاپیکی رو مطالعه میکنیم و حس میکنم مطالبش در آینده به درد کسی میخوره برای اون تاپیک چندین Tag مرتبط میزارم ، الان 4 ساله که دارم این کار رو به صورت ممتد تو بخش دلفی انجام میدم ، آقای کشاورز هم تو اون بخش اکثرا تاپیک های مفید رو براشون Tag میزاشتن ، الان دوست دارم یکی از کاربران بخش "دلفی" بیاد و بگه فلان چیز رو جستجو کردم و نتیجه ای یافت نشد ... !

اگر میخواین در آینده برای مراجعه به مطالب قبلی مشکلی براتون به وجود نیاد برای تاپیک ها تگ بزارید ، حداقل اگر مثل ما برای تاپیک این و اون تگ نمیزارید برای تاپیک هایی که ایجاد میکنید یا توش پست میدید این کار رو بکنید تا ببینید جست و جو درست کار میکنه یا نه .

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 11 آبان 1391, 23:47 عصر
من توی حرف های شما دو عزیز(آقای تاجیک و جناب صادقیان) یه وجه مشترک واضح می بینم و اونم اینه که نمیخواید بپذیرید که "جستجوی سایت مشکل داره".

دقیقا حرف شما صحیحه.من شخصا قبول نمیکنم.
چون حداقل 100 بار از طریق پیام های خصوصی به من اعتراض شده که جستجو کردم پیدا نکردم و من جستجو کردم پیدا کردم. پس این ضعف نحوه جستجوکردن رو میرسونه نه ضعف جستجوی سایت.

کاربری که به شعور مخاطبش احترام نمیذاره اینجا فعالیت نکنه خیلی بهتره.

اینجا قوانین داره. به اندازه کافی مشغله هست و نیازی نیست با خوندن هر تاپیک و یپدا کردن عنوان مناسب اونو اصلاح کنیم چرا که یک سری کاربر(نما) نه زحمت جستجو به خودشون میدن نه زحمت میکشن محض رضای خدا قوانین رو بخونن، میخوان بیان سریع یک تاپیک بزنن و جواب بگیرن. بعد انگار اومدن ساندویچی. قشنگ سفارش میدن.

همین الان که این پست رو مینویسم در تالار VB6 پستی با عنوان یک راهنمایی کوچولو میخوام رو حذف کردم که کاربر اومده سه تا پست الکی هم نوشته که تورو خدا کمک کنید. کاربران این تیپی که فکر میکنن با یک عنوان ساده بیان یک پست بنویسن و پیدا کردن عنوان مناسب از وقت گرانبهاشون میگیره ، والله بدونن ما 10 برابر اونها سرمون شلوغه. اینقدر پروژه و مشغله داریم ولی با این حال روزی 1-2 ساعت وقتمون اینجا میگذره.سعی میکنیم تو همین اوقات کم حداقل به پستهایی که از لحاظ فنی بالاتر هستن یا نوشتن مقالات و ... فعالیت مفیدی در سایت داشته باشیم که ماشالله با رسیدن به این پستهای قشنگ!!!!!!!!!!!! دیگه وقت به هیچ کدوم از اینها نمیرسه.
من دوتا بحث گفتگوی فنی در تالار SQL Server ایجاد کردم ولی هم به دلیل دست تنها بودن هم مشغله های زیاد واقعا نرسیدم سرو سامان بهشون بدم.
کاربران عزیز اگر اعتراض دارید والله اعتراض ما مدیران خیلی بیشتره.
تا پستی حذف میشه یا تذکری داده میشه بعضی از کاربران شروع میکنند در پیام های خصوصی ، صحبتهای محبت آمیز!!! خودشون رو نثار ما میکنند.
...........
این نیز بگذرد....

صحبت کوتاه میکنم
شب خوش

Pr0gr@mmer
جمعه 12 آبان 1391, 00:19 صبح
ببينيد جناب صادقيان و ديگر مديران محترم
ببينيد کاربري که تازه ثبت نام ميکنه به دليل اينکه قوانين زياده اصلا توجهي نداره و فقط ميخواد مشکلش حل بشه.
شما براي دفعه ي اول اين کار رو بايد انجام بدين که خدمتتون عرض کردم.

حالا هي شما ببنويسين و من بنويسم ، به نظرم اين بحث ها تمومي نداره.

موفق باشيد

veniz2008
جمعه 12 آبان 1391, 00:48 صبح
دقیقا حرف شما صحیحه.من شخصا قبول نمیکنم.
چون حداقل 100 بار از طریق پیام های خصوصی به من اعتراض شده که جستجو کردم پیدا نکردم و من جستجو کردم پیدا کردم. پس این ضعف نحوه جستجوکردن رو میرسونه نه ضعف جستجوی سایت.
والا من همونطوری که تو گوگل سرچ میکنم همینجام همونطور سرچ میکنم البته شاید متد سرچی که دوستان برای این سایت نوشته باشن یه جورایی متفاوت باشه مثل این شیرهای آبخوری وطنی که برعکس باز میشن!!!. وقتی حداقل 100 نفر پیام خصوصی میده و میگه جستجو مشکل داره شما خودت حساب کن که چند نفر دیگه هم چنین مشکلی رو دارن. اصلا حرف شما درست!!!!(که بنده اعتقادی ندارم ولی فرض محال که محال نیست)، یه آموزش تصویری بذارید تو سایت و نحوه صحیح جستجو کردن رو به ما یاد بدید. ما از خدامونه که یاد بگیریم دشمنی که با شما نداریم برادر من.

نیازی نیست با خوندن هر تاپیک و یپدا کردن عنوان مناسب اونو اصلاح کنیم چرا که یک سری کاربر(نما) نه زحمت جستجو به خودشون میدناتفاقا پیشنهاد دوستمون پیشنهاد خوبی بود. چه اشکال داره هر شخصی بتونه عنوان تاپیکش رو تصحیح کنه؟. شاید به هر دلیلی و ناخواسته یه عبارت نامناسب نوشت، این حق رو داشته باشه که تصحیحش کنه. اگه دلیل فنی برای مخالفت دارید بفرمایید.
یه روزی (البته همین الانم هست) 100 هزار نفر تو ورزشگاه آزادی فحش میدادن به در و دیوار بعد گزارشگر تلویزیونی میگفت "متاسفانه تعدادی از تماشاگرنماها ادب رو رعایت نمیکنن". حالا حرف اون شده حکایت امشب ما. تو آمار و ارقام سایت زده که کلا" 1952 کاربر فعال وجود داره.بنابراین اون تعداد افرادی که از وضع جستجو ناراضی هستن و تعدادشون هم بسیار زیاده نمیتونن کاربر(نما) باشن. حالا شما میگی نه کاری نداره یه نظرسنجی بذارید ببینید کی حرفش درسته و کی اشتباه میکنه.

شب خوششبت قشنگ و پرستاره باشه دوست من.

حمیدرضاصادقیان
جمعه 12 آبان 1391, 01:21 صبح
دوست عزیزمن بحثی ندارم که جستجو مشکل داره.ولی حداقل 90% موارد که خودم شخصا در سایت جستجو کردم به موضوع مورد بحثم رسیدم.
شما در جستجوی پیشرفته میتوانید تالار مورد نظر رو فیلتر کنید، براساس اسم کاربر خاصی جستجو کنید، یا براساس موضوع خاصی نیز جستجو کنید. من بارها از این موارد استفاده کردم ونتیجه دلخواهمو گرفتم.
اگر بیشتر کاربران در جستجو مشکل دارند پس ماهم باید مشکل داشته باشیم درسته؟؟
من 10 % موارد نمیتونم موضوع مورد نظرمو پیدا کنم ولی عرض کردم 90% موارد به نتیجه رسیدم.
مثلا کاربر اومده در مورد Pivot ها سوال داشته توی جستجو موارد عجیب غریب جستجو کرده، اگر همین کلمه Pivot رو جستجو میکرد نمونه های خیلی زیادی رو میدید.
یا در مورد شبکه کردن ، یا در مورد Restore و Backup . حداقل تمام مواردی که شخصا باهاش برخورد داشتم عدم نااگاهی طرف به نحوه جستجو کردن بوده.ببینید شما اشتباه منظور منو متوجه شدین.
منظور من از اشتباه جستجو کردن ، بلد نبودن جستجو نیست. اینکه نمیدونه چی رو باید جستجو کنه.
یک نمونه ساده در مورد گزینه Prevent saving در management studio 2008 بود که اجازه نمیدهد شما جدولی رو تغییر بدید و حتما باید جدول مربوطه حذف بشه و دوباره ایجاد بشه تا بتوانید تغییرات رو اعمال کنید یا باید این گزینه رو غیر فعال کنید.
کاربر کافیه فقط همین کلمه رو جستجو کنه ، بارها مطرح شده ولی بازم اومده تاپیک گذاشته ، من حذفش کردم بهم اعتراض کرده ، منم همین عبارت رو در سایت جستجو کردم و لینکهای مختلف رو بهش دادم.
شما باید موارد مختلف رو در جستجو بیارید. چون الزامی نداره عین عبارت شما در سایت باشه. شاید بخشی از اون ، یا بخشی از خطا، یا بخشی از دستور ، یا ساختار کلی دستور در سایت باشه که با جستجوی هرکدوم شما میتوانید به جوابهای مختلف ، چه بسا به جواب مورد نظر برسید.

Saber Mogaddas
جمعه 12 آبان 1391, 01:27 صبح
سلام دوستان

در مورد جستجوی سایت حرفی نیست و من هم بیشتر تاپیک های تکراری رو الارغم شاکی بودن کاربر از درست نبودن جستجوی سایت از طریق جستجوی سایت پیدا کرده و در اختیار کاربران عزیز قرار دادم.

متاسفانه تاپیک ها با این نوع (یک راهنمایی کوچولو میخوام ) عنوان 1-2 تا نیست مسلما اگه کاربر قانونمند باشه با یک بار حذف و یا اخطار و یا دیدن دلیل حذف عنوان نامناسب کاربران دیگه ، برای تسریع مشکل خود این موضوع رو رعایت می کنه ، (باید برای سوال کردن وقت گذاشته شه)، هستن سوالهایی که به دلیل نرسوندن مفهوم بی جواب موندن.
مدیران بخش ها هم ظالمند و هم محبوب ، ولی بهتره که بدونیم کاربران نقشه اصلی رو تو این انجمن ایفا می کنند و اگه کاربران رعایت نکنند به شما قول میدم که اگه نصف این انجمن هم مدیر باشه نمیشه جمع و جورش کرد.
به نظرم اگه کاربرها تو مسائل نظم سایت رعایت کنند مدیران بخش هم می تونند با وقتی که صرف نظم دادن به تالار ها می کنند کارهای مفیدی در زمینه اطلاعات دهی و بالا بردن سطح علمی کاربران انجام دهند.

از هر چیزی واضح تر به نظر من اینه که تمامی تلاش مدیران فقط و فقط بخاطر کاربران انجمن هست ، دشمنی و یا خصومتی در کار نیست.
موفق باشید..

veniz2008
جمعه 12 آبان 1391, 01:47 صبح
دوست عزیزمن بحثی ندارم که جستجو مشکل داره.ولی حداقل 90% موارد که خودم شخصا در سایت جستجو کردم به موضوع مورد بحثم رسیدم.
ببینید شما اشتباه منظور منو متوجه شدین.
منظور من از اشتباه جستجو کردن ، بلد نبودن جستجو نیست. اینکه نمیدونه چی رو باید جستجو کنه.
تشکر از اینکه توضیح دادید تا ابهامی باقی نمونه. من خیلی با رقم 90 درصد موافق نیستم.شاید توقع ما از جستجوی سایت زیاد باشه. من همیشه از جستجوی پیشرفته استفاده میکنم و سعی میکنم با چند عبارت مختلف جستجو رو انجام بدم تا بهترین نتیجه رو بدست بیارم. خیلی از مواقع وقتی یه جمله رو سرچ میزنم که کلمه "گریدویو" داخلش هست اصلا هیچی نمیاره در صورتیکه انتظار میره حداقل چندین پست رو نشون بده.(البته این فقط یه مثال بود).
این نکته رو باید تاکید کنم که خداییش نکات مثبت سایت بسیار زیاد هستن. سعی من اینه که در تمام گفته هام عدالت رو رعایت کنم ولی ممکنه در جاهایی هم اشتباه کنم که هرجا با دلیل مطلبی رو بفرمایید حتما می پذیرم.

Felony
یک شنبه 14 آبان 1391, 08:04 صبح
خیلی از مواقع وقتی یه جمله رو سرچ میزنم که کلمه "گریدویو" داخلش هست اصلا هیچی نمیاره در صورتیکه انتظار میره حداقل چندین پست رو نشون بده.(البته این فقط یه مثال بود).
من توضیحات رو دادم ، هر تاپیکی که بهش میرسید و فکر میکنید در آینده برای خودتون و دیگران مفید باشه براش تگ های مناسب بنویسید ، اینطوری خیلی راحت موتور جستجو سایت میتونه Index شون بکنه ، در ضمن هیچ وقت برای کلمات تخصصی از معادل فنگلیش استفاده نکنید نه تو جستجو و نه تو تگ گذاری ، مثلا همین " گریدویو " !

veniz2008
دوشنبه 15 آبان 1391, 16:31 عصر
من توضیحات رو دادم ، هر تاپیکی که بهش میرسید و فکر میکنید در آینده برای خودتون و دیگران مفید باشه براش تگ های مناسب بنویسید ، اینطوری خیلی راحت موتور جستجو سایت میتونه Index شون بکنه
میشه بیشتر توضیح بدید. از بعضی از دوستان هم پرسیدم اونا هم نمیدونن .

در ضمن هیچ وقت برای کلمات تخصصی از معادل فنگلیش استفاده نکنید نه تو جستجو و نه تو تگ گذاری ، مثلا همین " گریدویو " ! نصف بیشتر تاپیک های ایجاد شده درباره GridView ، از کلمه "گریدویو" به جای "GridView" استفاده کردن. بنابراین ناچارا" باید "گریدویو" سرچ کنیم.

Felony
دوشنبه 15 آبان 1391, 18:06 عصر
میشه بیشتر توضیح بدید. از بعضی از دوستان هم پرسیدم اونا هم نمیدونن .
پایین هر تاپیکی قسمتی با نام " برچسب های این تاپیک " وجود داره :
94550

دکمه ایجاد ، ویرایش برچسب رو در تاپیک مورد نظر بزنید و چند کلمه کلیدی برای اون تاپیک بنویسید و ذخیره کنید ، از این پس هر کسی از این کلمات در جست و جو استفاده کنه این تاپیک در نتیجه جستجو نمایش داده میشه .

نصف بیشتر تاپیک های ایجاد شده درباره GridView ، از کلمه "گریدویو" به جای "GridView" استفاده کردن. بنابراین ناچارا" باید "گریدویو" سرچ کنیم.
جلوی این اشتباهات باید گرفته بشه ، شما تو هر تاپیکی که دیدید و با جستجو فارسی بهش رسیدید ، تگ انگلیسی براش قرار بدید تا حداقل آیندگان دردسری که شما کشیدی رو نکشند .

hakan648
دوشنبه 15 آبان 1391, 22:32 عصر
سلام

یک گزینه دیگر هم اضافه کنید ، "پول در کلاس ها و تبلیغات است ، و دیگر هیچ ..."

من هم مدت هاست که هم عقیده با شما شدم و نتیجه ای که گرفتم ، گزینه ی فوق هست .

وقتی در یک تاپیک توصیه ای برای بهبود سایت (http://barnamenevis.org/showthread.php?332529) میشه و در تاپیک دیگه ای باگ احتمالی امنیت سایت (http://barnamenevis.org/showthread.php?353264) گزارش میشه و بعد از 5 ماه هیچ خبری نمیشه ، خب میشه بازهم به گزینه ی فوق فکر کرد.

توجه کنید که امروز همه آدما سرمایه گزار شدن رو روی چیزی سرمایه گزاری میکنن که "سود" داشته باشه . پس سعی کنید نسبت به چنین آدم هایی متعصب نباشید .

با آرزوی موفقیت همه دوستان ...

veniz2008
سه شنبه 16 آبان 1391, 10:31 صبح
یک گزینه دیگر هم اضافه کنید ، "پول در کلاس ها و تبلیغات است ، و دیگر هیچ ..."
این موردی که ذکر کردید من در یکی از پست های همین تاپیک به یکی از مدیران گوشزد کردم. البته ایشون این پست رو مصلحت ندیدن که باقی بمونه واسه همین حذفش کردن ولی محتوای حرف من این بود: مسئولین اصلی سایت هرچقدر که بابت تبلیغات و هزینه های برگزاری کلاس عایدشون میشه نوش جونشون. حقشونه که پول خوب در بیارن چون ایده داشتن که تونستن چنین سایتی رو ایجاد کنن.
هدف از ایجاد این تاپیک گوشزد کردن کاستی ها و نقایص هست که اگر مسئولین به این موارد توجه کنن سودش هم به خودشون میرسه و هم به کاربران سایت. البته به جزء در قسمت هایی از صحبت های آقای صادقیان(که تا حدودی جستجوی سایت رو دارای مشکل دونستن)، من ندیدم که مسئولی پیدا بشه و اشکالات سایت رو بپذیره( آقای تاجیک برای جستجو راه حل ارائه دادن ولی مشکل رو نپذیرفتن).

توجه کنید که امروز همه آدما سرمایه گزار شدن رو روی چیزی سرمایه گزاری میکنن که "سود" داشته باشه . پس سعی کنید نسبت به چنین آدم هایی متعصب نباشید .نسبت به هیچ شخص خاصی تعصب ندارم . تعصب باعث میشه که عیب ها رو نبینیم و به تعریف و تمجید و تملق گویی رو بیاریم که با خصوصیات اخلاقی من سازگار نیست. ما عیب ها و کاستی ها رو دوستانه تذکر میدیم و هدف "ارتقای کیفی برنامه نویس هست" نه هیچ چیز دیگه ای. این سود میتونه عادلانه باشه . هم مدیر به هدفش میرسه و هم من و شمای کاربر.
موفق باشی دوست عزیز.

maktoom
پنج شنبه 02 آذر 1391, 19:00 عصر
وقتی شما می گید اینجوری جستجو کنید اونجوری نکنید. یا تگ بذارید والا نمیتونه ایندکس کنه... این فقط یه معنی داره:
سیستم سرچ شما به اندازه کافی ساده، راحت و کارآمد نیست.
این جمله هم غیر قابل قبوله:

چرا که یک سری کاربر(نما) نه زحمت جستجو به خودشون میدن نه زحمت میکشن
آیا هرکسی بخواد از مطالب سایت به راحتی و سهولت استفاده کنه باید قبلش کار خاصی بجز ثبت نام انجام بده؟؟؟
من 3 ساله رسما عضوم. کم پیش اومده سرچ بزنم بتونم به مطلب مورد نظرم برسم. با هزار ترفند و ... .
دیگه مدتهاست سرچ برنامه نویس رو بیخیال شدم میرم گوگل اونم یکی دو لینکش از برنامه نویسه بقیش از جاهای دیگست که به پرباری اینجا نمی تونه باشه.
آخرشم فرومای خارجی.
این سرچ برنامه نویس یه موضوعیه که تا وقتی به درستی حل نشه مشکل سوال تکراری و در نهایت پرت رفتن صفحات اول تالارها ادامه پیدا می کنه.
و کار بقیه تالارها هم میرسه به تالار سی شارپ.
شما خودت رو بذار جای یه کسی که دو روز دیگه امتحان داره! ناراحته چیزیشه بیاد تاپیک بزنه؟؟؟
از خداش نیست ظرف چند دقیقه بتونه مطلبش رو با یه جستجو پیدا کنه؟ نکرده؟؟؟ نه جدا...
شما تاپیک بزنی بطور معمول دو سه روز طول میکشه اگه بخاطر سوال تکراری، عنوان نامناسب و... حذف نشه به جوابی برسی که بتونی به امتحان پس فردات(که دیگه تموم شده باید منتظر نمرت باشی) برسی.
این مطلب رو گفتم که دوستان مدیر بدونن افراد تازه وارد خیلی بیش از مدیران دوست دارن تاپیک نزنن. اما چون جستجو درست کار نمی کنه و مطالب به درستی جستجو نمیشن مجبورن به خیال خودشون از جستجوی دانش داخل سایت بصورت زدن تاپیک استفاده کنن.