View Full Version : مبتدی: IE10 و سیلورلایت
شرلوک هلمز
چهارشنبه 10 آبان 1391, 21:40 عصر
کسی میدونه ویندوز 8 یا به عبارت بهتر IE10 سیلورلایت را پشتیبانی میکنه یا نه؟
salamu
چهارشنبه 10 آبان 1391, 22:25 عصر
خیر پشتیبانی نمی کند.این نسخه ی ویندوز پس از شکست خوردن پروژه ی Net framework که توسط مایکروسافت ابداع شده بود به وجود آمد و اسم این پروژه ی جدید ژوپیتر است که بر پایه ی HTML ساخته شده است و بزودی از دیگر زبان ها مانند VB,C,C++,C#,Delphi,... را نیز پشتیبانی نمی کند.
sia_2007
یک شنبه 14 آبان 1391, 08:09 صبح
ویندوز 8 در دو سری ارائه شده، سری X64، که ویندوز 8 در اینجا نسخه بهبود یافته ویندوز 7 خواهد بود، برای همین سیستم های فعلی، و مطابق معمول از Silverlight، NET و سایر آیتم ها پشتیبانی خواهد کرد.
و یک سری دیگر سری ARM است، که اولین سیستم عامل ویندوز با پشتیبانی از ARM خواهد بود، این سری پشتیبانی دارد از حالتهای زیر
C# - XAML - در صورتی که بخواهید برنامه شما هم بر روی سیلورلایت، و هم ویندوز فون، و هم WPF و هم این سری جدید سیستم عامل های مایکروسافت ( معروف به Win -RT ) کار کند، باید روی XAML به خوبی مسلط شوید.
خوشبختانه کنترل های Telerik در این جا به شدت راهگشا هستند
C++ - XAML
JavaScript - HTML
ادامه توضیحات رو به زبان پارسی رو می تونید از این جا بخونید. (http://barnamenevis.org/showthread.php?306220-%D8%AF%D9%88-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%AA-Metro-UI-%D9%BE%DB%8C%D8%B4-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C)
موفق و پایدار باشید
شرلوک هلمز
دوشنبه 22 آبان 1391, 17:52 عصر
خیر پشتیبانی نمی کند.این نسخه ی ویندوز پس از شکست خوردن پروژه ی Net framework که توسط مایکروسافت ابداع شده بود به وجود آمد و اسم این پروژه ی جدید ژوپیتر است که بر پایه ی HTML ساخته شده است و بزودی از دیگر زبان ها مانند VB,C,C++,C#,Delphi,... را نیز پشتیبانی نمی کند.
بعید میدانم ماکروسافت زبان C یا #C را کنار بگذارذ اگر بخواهد اینکار را بکند چه چیزی را میخواهد جایگزین کند ؟ به نظر شما آیا ماکروسافت میخواهد net framework را رها کند؟
علی اکبر
چهارشنبه 24 آبان 1391, 12:05 عصر
دوستان سلام
دیروز یه نسخه ویندوز اینترپریس 8 را جایی نصب دیدم
وارد ie10 شدم وسایت که با سیلورلایت نصب شده بود را باز کردم بدون هیچ مشکل وهیج داستانی
توی مشخصات سیستم arm نیز درج شده بود
داستان چیه؟
sia_2007
چهارشنبه 24 آبان 1391, 14:58 عصر
?! ?! ?! عکسش رو می فرستید ؟
چی بود ؟ Tablet ؟!
علی اکبر
چهارشنبه 24 آبان 1391, 15:15 عصر
نه pc بود
عکسش هم باید برم پیش همون سیستم چشم
salamu
چهارشنبه 01 آذر 1391, 22:42 عصر
عزیزم دنیا رو به پیشرفته!یه زمانی داس بهترین بود.بعد مایکروسافت مجبور شد که اونو تا مدت ها ساپورت کنه ولی از قابلیت هاش مثل بازی ها،فول اسکرین و ... کم شد و الآن تقریباً به صفر رسیده!Net frame work هم شکست خورد و به زودی شاهد زبان های جدیدتری نسبت به خانواده ی c خواهیم بود.از وقتی هم که بیل گیتس از کار های اجرایی مایکروسافت کنار رفت این احتمال خیلی قوی تر شد!!!ولی نا امید نشید و شعار مایکروسافت یادتون باشه:
Keep it easy
ساده نگهش دار.
sia_2007
چهارشنبه 01 آذر 1391, 23:20 عصر
تنها اتفاقی که می افته و برای من از دو سال پیش به این سمت منطقی بود، بحث بردن NET. به Application Server ها هستش، به شخصه اعتقادی به نوشتن Client با NET. ندارم، و بیشتر با HTML | JS کار می کنم
اما این چه ربطی داره که بگم پروژه NET. شکست خورده ؟ شما Application Server تون رو با چی می نویسید ؟ با HTML ؟!
چیزی کم و زیاد نمی شه، هر چیزی جایگاه منطقی خودش رو پیدا می کنه، شما DOS رو با #C قیاس نکن، شما #C رو با Assembly قیاس کن، استفاده از Assembly کم نشده، بلکه فقط به پروژهای سخت افزاری محدود شده که این محدودیت کاملا منطقیه، قرار نیست هول شیم ، تحت هیچ شرایطی، همه چی کاملا آرومه (:
به نظر من شما آدم فنی در زمینه برنامه نویسی نیستید، مخصوصا اون جا که گفتید ویندوز 8 سیلورلایت رو ساپورت نمی کنه، ( من مدافع سیلورلایت و حتی مایکروسافت نیستم )، و تو قسمت بعدی که گفتید الآن از NET. پشتیبانی نمی کنه، ولی قراره تو نسخه های بعدی از Delphi پشتیبانی نکنه، یعنی شکست NET. این قدر سنگین بوده که اول نوبت NET. شده برای مردن، بعد Delphi ؟
به نظر من شرکت مایکروسافت رفتارهای منطقی ای رو داره از خودش بروز می ده، کلاینت بعنی HTML | JS و Single Page Application، و سمت سرور برای مثال NET، WCF Data Services، Signal R. و ...
salamu
چهارشنبه 15 آذر 1391, 22:06 عصر
من که گفتم این پروژه کلاً متوقف شده بنابراین تا یه مدتی هم سیلورلایت در نسخه های بعدی ویندوز پشتیبانی میشه ولی بعدش (پس از چند نسخه ی ویندوز) به فراموشی سپرده میشه.
ali_kolahdoozan
چهارشنبه 15 آذر 1391, 22:47 عصر
دوستان عزیز لطفا هر نظری میخواهید بدهید مخصوصا به قطعیت پست شماره 10 ، لطفا منبع از سایت خود ماکروسافت ارائه فرمائید . من با Azure کار میکنم و تمام UI برای همه تنظیمات Silverlight است و در همه Browser ها هم داره کار میکنه . VS2012 هم که تازه آمده و همه اینها را داره . یعنی جناب salamu شما مثلا نسخه 2019 NET. را از الان میدانید چه میخواهد بشود ؟ ببینید من باز هم چیزی را نفی یا تائید نکردم . فقط تشکیک کردم چرا که تنها خوبی ماکروسافت اینه که صاحاب داره و منبع باید ارائه بشه تا چیزی را قبول یا رد کرد .
sia_2007
پنج شنبه 16 آذر 1391, 16:21 عصر
ببینید عصر نوشتن برنامه های دسکتاپی با NET. سر اومده، عصر انجام این کارها با سیلورلایت هم طی چند سال آینده به سر می آد
ولی اینها چه ربطی به حذف کل NET. داره ؟ ( NET. در سمت سرور برقراره )
و چه ربطی به الآن داره ؟ به نظر من شما فرق بین NET. و سیلورلایت رو نمی دونید، IE 10 رو هم از نزدیک ندید
من به شخصه الآن هم که باشه پروژه دستکتاپی رو تو ایران با Silverlight می نویسم
هر چند که دارم مقدمات Tools مبتنی بر SPA و HTML 5 ام رو هم دارم می نویسم
همین چند وقت پیش Entity Framework Profiler رو با سیلورلایت نوشتن، دوست عزیز من که گفتم هول نباش، همه چی به موقعش
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.