View Full Version : سوال: تغییر آیکن جاوا
ravand
پنج شنبه 11 آبان 1391, 07:51 صبح
سلام.
وقتی وارد یکی از درایو هاتون میشید و مثلا یه برنامه ای رو نگاه می کنید اون برنامه یک آیکن خاصی دارد.
من میخوام وقتی فایل برنامه ام رو میسازم روش به جای آیکن جاوا ، آیکنی که میخوام بذارم. من به صورت دستی این کار رو کردم ولی باعث شد فایل jar من اجرا نشه.
متشکرم.
spiderman200700
پنج شنبه 11 آبان 1391, 16:28 عصر
سلام
فایل های jar در اصل یه فایل فشرده شده شبیه فایل های rar هست که شامل چندین فایل دیگه میشه. بعید میدونم بشه آیکن این فایل ها رو عوض کرد.
L u k e
پنج شنبه 11 آبان 1391, 21:00 عصر
نرم افزار های setup ساز این کارو واسه شما انجام می دن
مثل این
http://www.advancedinstaller.com/
اگرم می خواید بدون setupاین کارو کنید باید با یه زبان دیگه C++ یا ... یه exe بسازید و از توی اون جاوا تون رو اجرا کنید و به اون exe ه می شه ایکون داد و proccess name شو عوض کرد
ravand
پنج شنبه 11 آبان 1391, 21:05 عصر
حالا اگه ما هنوز فایل jar رو نساخته باشیم چی؟
اگه بخوایم این آیکن رو براش بذاریم و بعد به فرمت jar تبدیل بشه. شدنیه؟
من کلا میخوام یه آیکن روی فایل باشه حالا به هر شکلی که میخواد این انجام بشه.
متشکرم
ashkanksh
پنج شنبه 25 آبان 1391, 23:43 عصر
تا فایل جار رو نسازی نمیتونی این کار رو کنی. بعد که فایل جار رو ساختی و همه کارهات تموم شد میتونی از برنامه های مثل اینکه دوستمون گفت استفاده کنی ایکون بذاری. exe بسازی و ...
spiderman200700
جمعه 26 آبان 1391, 03:28 صبح
این فایل exe که میگن عملا فقط کار اجرای فایل jar رو به عهده داره. مثل یک shortcut
با این کارها برنامه رو به ویندوز محدود میکنید. و قایلیت مالتی پلتفرم بودن جاوا رو از دست میدید.
در کل نمی ارزه این کار
ravand
جمعه 26 آبان 1391, 09:49 صبح
این فایل exe که میگن عملا فقط کار اجرای فایل jar رو به عهده داره. مثل یک shortcut
با این کارها برنامه رو به ویندوز محدود میکنید. و قایلیت مالتی پلتفرم بودن جاوا رو از دست میدید.
در کل نمی ارزه این کار
من وقتی ازش یه فرمت exe ساختم دیگه فقط shortcut نبود . که اگر بود دیگه باید حتما فایل jar هم همراه برنامه می بود . ولی من با اینکه فایل jar رو کلا پاک کردم بازم فایل exe کار میکنه.
به نظرم آدم این همه زحمت میکشه یه برنامه می نویسه ارزشش رو داره که کسی کپیش نکنه.
spiderman200700
جمعه 26 آبان 1391, 13:37 عصر
اگه توی برنامه از مفاهیم OOP و AOP خوب استفاده شده باشه، با Obfocus کردن اون 99% برنامه محافظت شده خواهد بود. چون وقتی کد ها رو Obfocus میکنی، حتی اگه کسی کد برنامه رو دوباره احیا کنه، تقریبا استفاده از اون کد براش غییر ممکنه. چون کدها کاملا مبهم شده.
در ضمن اگه برنامه ی شما ارزش کرک شدن رو داشته باشه بالاخره یکی پیدا میشه که با هر شرایط امنیتی ای که لحاظ کرده باشید بازم برنامه رو کرک کنه. این در برنامه های با ارزش غییر قابل اجتنابه.
ravand
جمعه 26 آبان 1391, 13:43 عصر
من از این اصطلاحاتی که شما به کار می برید چیزی سر در نمیارم :لبخند:
spiderman200700
جمعه 26 آبان 1391, 21:35 عصر
خب در موردش سرچ و مطالعه کن و روشون کار کن :لبخند:
OOP و AOP اساس نامه ی جاواس
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.