ورود

View Full Version : سوال: استفاده از ncurses در ویندوز

moonDark
یک شنبه 14 آبان 1391, 07:47 صبح
سلام
میخاستم بدونم که آیا راهی هست که بشه از توابع ncurses توی ویندوز استفاده کرد؟
من PDcurses رو برای ویندوز دارم ولی همه ی توابع ncurses رو نداره و ناقصه
یه IDE برای C توی گوشیم دارم که از ncurses پشتیبانی میکنه و تمام کتخابخانه های مخصوص ncurses رو گذاشته داخل یه پوشه بدون هیچ چیز اضافی منم اون پوشه رو گذاشتم داخل سرفایل های کامپایلرم و هیچ خطایی هم نداره داخل خود ncurses ی که کپی کردم از توابع استاندارد استفاده شده ولی وقتی یه برنامه با استفاده از ncurses مینویسم موقع کامپایل این پیام ها رو میده:
--------------------Configuration: mingw5 - CUI Debug, Builder Type: MinGW--------------------

Checking file dependency...
Linking...
[Error] D:\Mohammad\Projects\C++\Projects\ncurses\main.cpp :5: undefined reference to `initscr'
[Error] D:\Mohammad\Projects\C++\Projects\ncurses\main.cpp :6: undefined reference to `COLS'
[Error] D:\Mohammad\Projects\C++\Projects\ncurses\main.cpp :6: undefined reference to `LINES'
[Error] D:\Mohammad\Projects\C++\Projects\ncurses\main.cpp :6: undefined reference to `printw'
[Error] D:\Mohammad\Projects\C++\Projects\ncurses\main.cpp :7: undefined reference to `refresh'
[Error] D:\Mohammad\Projects\C++\Projects\ncurses\main.cpp :8: undefined reference to `endwin'
[Error] collect2: ld returned 1 exit status

Complete Make ncurses: 7 error(s), 0 warning(s)

با C-free کار میکنم
اگه راهی هست که بشه از اون توایع توی ویندوز استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید