ورود

View Full Version : فرمت url گوگل برای جستجو در سایت

aminmorteza
دوشنبه 15 آبان 1391, 21:42 عصر
سلام دوستان من میخوام تویه سایتم از جستجوی گوگل استفاده کنم ولی مشکل اینه که تگ form داره و اون رو نمیتونم تویه masterpage قرار بدم خطا میگیره و میگه که صفحه باید یک تگ فرم داشته باشه اگه این کار هم بشه با تگ form مسترپیج تودرتو میشه و دوباره خطا میگیره یک کد جاوااسکریپت هم داره که اون رو میشه تویه سایت قرار داد ولی من میخوام سرچ رو تویه عرضی مثلا 200 پیکسلی قرار بدم که اون سرچ جاوااسکریبپ بزرگتر از 200 پیکسل هستش و ظاهر صفحه رو میریزه بهم تصمیم گرفتم که خودم توسط url کلمه مورد جستجو رو به گوگل پاس بدم میخوام از این کد استفاده کنم

http://www.google.com/search?domains=se-commerce.ir&oe=UTF-8&ie=UTF-8&hl=fa&sitesearch=se-commerce.ir&query=ali

سوالم اینه که این کافی هستش جواب منو میده تویه این فرمت پس چرا از site=se-commerce.ir استفاده نکرده همون domains هستش.

rezayeman
سه شنبه 16 آبان 1391, 09:07 صبح
چرا تگ form مربوط به گوگل رو حذف نمیکنی؟

یا اینکه تگ form کلی رو حذف کن و هر جایی لازم داشتی فقط در همونجا از این تگ استفاده کن با ID های مختلف

<form id="form1" runat="server">

aminmorteza
سه شنبه 16 آبان 1391, 21:21 عصر
سلام دوست عزیز تگ form گوگل رو که نمشه حذف کرد چون باید کلمه سرچ رو ارسال کنه به سایت گوگل تگ form مسترپیج رو که هم نمیتونم حذف کنم چون داخلش تکس باکس دارم که باید اطلاعاتش فرستاده بشه سمت سرور بدون تگ form که نمیشه اطلاعات رو فرستاد.تویه یک صفحه فقد میشه از یک تگ فرم استفاده کرد و نمیشه چند تا تگ فرم استفاده کرد خطا میگیره.

rezayeman
چهارشنبه 17 آبان 1391, 07:35 صبح
داخل تگ گوگل که "runat="server نداره و اگه داخل Form از این خاصیت استفاده نکنی مشکلی پیش نمیاد. شما می تونی چند تا تگ فرم داشته باشی اما فقط یکیش باید این خاصیت رو داشته باشه