ورود

View Full Version : دسترسی به بانک اطلاعاتی از راه دور

rahro
چهارشنبه 17 آبان 1391, 07:54 صبح
سلام ، وقت شما بخیر
برنامه حقوق و دستمزدی که طراحی کرده ام تحت شبکه با 5 کلاینت کار میکند . برای ایجاد این شبکه دیتایس اصلی برنامه را روی سرور گذاشتم و در برنامه مسیر دیتابیس را پوشه شر شده دیتابیس در سرور معرفی کردم و به این طریق تمامی یوزرها به دیتابیس دسترسی و از برنامه استفاده میکنند و تا کنون هم مشکلی نداشتم ولی حالا همون شرکت میخاد همین برنامه رو در تهران هم استفاده کند اینجاست که به مشکل برخوردم .
شرکت آی پی ولید داره که به سروری که دیتابیس من روش سوار متصله ولی نمی دونم چطور میتونم ازش استفاده کنم و مطمئنم روشی که برای شبکه کردن استفاده کردم ایراد داره .
ممنون میشم راهنمایی کنید.

Esikhoob
پنج شنبه 18 آبان 1391, 15:18 عصر
سلام
یک راه حلی که به نظرم میرسه اینکه با استفاده از VPN توی اینترنت تونل بزنی . (تا آن client هم بتواند فولدر share شده سرور را ببیند)
باید برای ارتباط یک سرور که گیرنده VPN آن فعال کردی داشته باشی و فکر کنم آن سرور باید IP static داشته باشد تا کامپیوتر client با داشتن آن IP به آن سرور VPN وصل شوند .
اگر IP static نباشد هر دفعه تغییر میکند و client ها باید به نحوی از آن IP اطلاع پیدا کنند تا بتوانند وصل شوند ، اما یک بار برای خودت میتوانی امتحان کنی (با تلفن به client ، اطلاع دهی).

اطلاعات بیشتر را در forum شبکه ای ها باید بگیری.

mostafa_zamani
شنبه 20 آبان 1391, 15:07 عصر
ولی سرعت شبکه راه دور که خیلی پایینه !
من فکر می کنم که سرعت اجرای برنامه مورد قبول کاربر نباشد. !
اخه این برنامه که وب بیس نیست !؟
یعنی واقعا جواب می دهد ؟

gh_khajehzade
یک شنبه 21 آبان 1391, 09:26 صبح
ظاهرا از windows server2008 وبا سرويس terminal server ميشه از اينترنت ,برنامه هاي نصب شده در سرور رو اجرا كرد.بدون اينكه برنامت وب بيس باشه.اما تا حالا تست نكردم.

rahro
یک شنبه 21 آبان 1391, 11:26 صبح
نه جواب نمیده ، من تنظیماتی رو تو مودمم و سیستم انجام دادم که میشد فولدر شر شده رو تو سیستم طرف مقابل اد کرد ولی سرعت بازخوانی بانک بسیار پائینه .
تو ویندوز سرور 2003 ریموت رو چک کردم بدک نبود قابل تحمل بود فکر میکنم بهترین گزینه است.

Esikhoob
یک شنبه 21 آبان 1391, 14:06 عصر
تو ویندوز سرور 2003 ریموت رو چک کردم بدک نبود قابل تحمل بود فکر میکنم بهترین گزینه است.

ببخشید حق با شماست ، اصلا حواسم به RemoteDesktop (که در طرف سرور اسم دیگرش Terminal server است ) نبود .
اگر از لحاظ منطق برنامه ، اجرای 2 ، 3 تا از برنامه شما همزمان روی یک کامپیوتر جواب میدهد (برای مواقعی که بیش از یک نفر با RemoteDesktop وصل شوند) پس استفاده از آن بسیار مزیت داره.