ورود

View Full Version : مشکل با قرار دادن کنترل در صفحه

myazdani
چهارشنبه 17 آبان 1391, 16:18 عصر
سلام

دوستان من یه صفحه با قالب آماده ای که دانلود کردم طراحی کردم حالا که می خوام کنترل ها رو صفحه قرار بدم کنترلها در محلی که میخوام قرار نمی گیرن و حرکت هم نمی کنن .

این بحث رو تو تالار طراحی وب مطرح کردم و به نتیجه نرسیدم . دوستان راهنمایی کردن که باید تو این قسمت مطرح بشه.

خوهش می کنم اگه کسی می دونه علت چیه بگه. تا این مشکل حل نشه نمی تونم کارم رو که فوریت هم داره ادامه بدم.

متشکرم

hamed II
چهارشنبه 17 آبان 1391, 19:14 عصر
دوست عزیز صفحات وب که windows aplication نیست کنترل ها رو هر جایی خواستی قرار بدی !
باید با div ها و css محل قرار گیری کنترل ها رو تنظیم کنی

myazdani
پنج شنبه 18 آبان 1391, 16:29 عصر
دوست عزیز صفحات وب که windows aplication نیست کنترل ها رو هر جایی خواستی قرار بدی !
باید با div ها و css محل قرار گیری کنترل ها رو تنظیم کنی

میشه یه مثال بزنید

دوستان ببخشید که سوالم بیش از حد ابتدایی هست. مدت زیادی هست که برنامه نویسی وب کار نکردم و متاسفانه نحوه انجام اینکار رو فراموش کردم
اگر کسی می دونه کمک کنه . چه جوری می تونم یه کنترل رو تو محل دلخواهی از صفحه قرار بدم؟

myazdani
پنج شنبه 18 آبان 1391, 19:24 عصر
خودم جوابش رو پیدا کردم. برای اینکه تاپیک بی جواب نمونه:
اول کنترل رو توی صفحه قرار میدیم بعد انتخابش می کنیم از منوی فرمت گزینه position رو انتخاب می کنیم و گزینه absolute رو انتخاب می کنیم و top و left رو مقدار دهی می کنیم.

کسی می دونه به جز این راه حلی هست یا نه؟

hamed II
پنج شنبه 18 آبان 1391, 19:43 عصر
این کار زیاد جالب نیست چون محل کنترل ها موقع نمایش تو مرورگر ها به هم می ریزه

masoud60
پنج شنبه 18 آبان 1391, 20:12 عصر
باید از طریق css ها کنترل ها رو جابجا کنی مثلا:
.test
position: absolute;
top: 5px;(
)

بعد از نوشتن css بصورت زیر استفاده میکنی مثلا div

<div class="test" >
-----------------------------------
http://www.kohan-co.net

rana-writes
پنج شنبه 18 آبان 1391, 21:08 عصر
شما بايد از ابتدا با استفاده از html و css طراحي قالب كنين و جاي كنترلهاتون رو اينطوري مشخص كنين

حتما حتما تست كنين ببينين با اين روشي كه خودتون به كار بردين توي مرورگرهاي مختلف، ظاهر سايت درسته يا نه

myazdani
جمعه 19 آبان 1391, 11:37 صبح
باید از طریق css ها کنترل ها رو جابجا کنی مثلا:
.test
position: absolute;
top: 5px;(
)

بعد از نوشتن css بصورت زیر استفاده میکنی مثلا div

<div class="test" >
-----------------------------------
http://www.kohan-co.net

ممنونم . با این اوصاف اگه درست متوجه شده باشم برای هر یه دونه کنترلی که روی صفحه قرار می دیم لازمه یه کلاس تعریف کنیم و موقعیت کنترل رو توش مشخص کنیم.
اینطوری که تعداد کلاسهایی که تعریف می کنیم دقیقا میشه به تعداد کنترلها و یه عدد سرسام آوری میشه؟؟

ali9698
جمعه 19 آبان 1391, 12:05 عصر
به نظر من بهترین کار استفاده از جدوله. درسته کار آدم سخت تر میشه اما اصولی تره و توی همه مرورگرها و رزولوشن ها هم به یه شکل نمایش داده میشه.
اصولی ترین روش طراحی ظاهر سایت همون جدوله

masoud60
جمعه 19 آبان 1391, 12:32 عصر
شما بهتره یک فایل style به پروژه اضافه کنید و کلیه کدهای css رو داخل اون بنویسی و برای اینکه توی هر صفحه ای به اون دسترسی داشته باشید با تگ زیر به صفحه add میشه

<link href="../style/style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

و داخل اون میتونید بصورت زیر چهارچوب کلی رو تعیین کنید
table{font-size: 9pt;}

کد بالا به کلیه table ها اعمال میشه

EnKamran
جمعه 19 آبان 1391, 12:36 عصر
خیر دوست عزیز استفاده از جدول دیگه درست نیست، استفاده از div ها و سی اس اس مشکلتر از استفاده از جدول هست، بهترین راه و اصولی ترینش همین سی اس اس و دیو هست.
و شما دوست عزیز، خیر بسیاری از این div ها مثل هم هستند پس شما یک کلاس تعریف میکنید و بقیه از همون استفاده میکنند درجاهایی که تغییرات لازم هست میتونید به div یه آی دی بدید و تغییرات رو توی اون اعمال کنید.
با تشکر

ali9698
جمعه 19 آبان 1391, 19:12 عصر
به هر حال نظر شما هم کاملا درسته اما به نظر من استفاده از جدول گرچه یه روش سنتی هستش اما مطمئن تر هستش. البته روی نظرم تاکید نمیکنم چون ممکنه اشتباه باشه! برای این دوستمون هم که این مشکل پیش اومده فقط پیشنهاد دادم که این کار رو بکنه. انتخاب با خودشه