ورود

View Full Version : سوال: نیاز به کمک در ساخت کامپوننت برای پخش صدا

salamu
پنج شنبه 18 آبان 1391, 14:07 عصر
سلام.من یه سری فایل با پسوند mp3 دارم که می خوام یه کامپوننت بسازم که این فایل ها رو پخش کنه.ولی نباید ریسورس داشته باشه چون کیفیت صدا رو خیلی کم می کنه و باید ابتدا فایل هاش رو استخراج کرد..شما راهی به ذهنتون میرسه؟(حالا فرمت زیاد مهم نیست کانورتور دارم،احتمالاً میشه چون یه کامپوننتی بود که توش عکس ورق های پاسور رو داشت ولی برا آهنگ!؟).

salamu
جمعه 19 آبان 1391, 16:48 عصر
سوال سختیه؟آخه یه کامپوننت پیدا کردم که خودش صدا هم داره.اگه dlll یا ocx باشه فرقی نمی کنه ها!

MahmoodGH
جمعه 19 آبان 1391, 17:36 عصر
سلام دوست من

به نظرم راهی جز ریسورس کردن موزیک ها به Ocx نداریم ، ضمنا فک نکنم با ریسورس کردن کیفیت صدا بیاد پایین.

salamu
جمعه 19 آبان 1391, 19:26 عصر
من امتحان کردم پایین میاد.ولی اگه با همون ریسورس رو بگید شاید بتونم یه کارایی بکنم!؟:متفکر::کف:

SlowCode
جمعه 19 آبان 1391, 21:54 عصر
سلام

ولی نباید ریسورس داشته باشه چون کیفیت صدا رو خیلی کم می کنه
چه ربطی داره؟ شما وقتی فایل رو توی ریسورس میزارین اصلا تغییری روش اعمال نمیشه. این حرف رو از کجا گفتی؟:متفکر:

به نظرم راهی جز ریسورس کردن موزیک ها به Ocx نداریم
ریسورس کردن موزیک؟ فکر کنم منظورتون Rename هست چون ریسورس یه مکان برای ذخیره سازی هست نه عملیات.
من مشکل شما رو واضح نفهمیدم، اگه ممکنه دقیقتر توضیح بده.

MahmoodGH
جمعه 19 آبان 1391, 23:02 عصر
ریسورس کردن موزیک؟ فکر کنم منظورتون Rename هست چون ریسورس یه مکان برای ذخیره سازی هست نه عملیات.

دقیقا منظورم ریسورس کردن بود. موزیک هامونو ضمیمه ی ocx میکنیم و هر وقت لازم داشتیم Export میکنیم.

MahmoodGH
شنبه 20 آبان 1391, 00:02 صبح
یه نمونه ی کوچیک برات درست کردم با 5 صدا

تو این نمونه 5 تا صدا رو ضمیمه ی Ocx کردم و موقع پخش اونا رو تو حافظه ( نه روی هارد) لود میکنه و صدا رو پخش میکنه. فرمت فایل ها هم Wav هست.
یه نمونه از کاربرد این کامپوننت + سورسش رو ضمیمه کردم ( تو پرشین گیگ آپلود کردم)

دانلود سورس (http://gharibi-m.persiangig.com/document/SoundOCX.rar)

salamu
شنبه 20 آبان 1391, 18:37 عصر
ممنون داداش ولی حل نشد.دوستان دیگه هم امتحان کنند ببینند کار می کنه یا نه!؟

MahmoodGH
شنبه 20 آبان 1391, 19:25 عصر
ممنون داداش ولی حل نشد.دوستان دیگه هم امتحان کنند ببینند کار می کنه یا نه!؟

چی حل نشد ؟؟؟ دقیقا میخوای چیکار کنی ؟؟؟

salamu
شنبه 20 آبان 1391, 20:38 عصر
تو همون پوشه ی سمپل بعد از رجیستر کردن ocx فایل اگزه رو که اجرا می کنی و روی کامند ها می زنی صدایی پخش نمی شه!حتی توی پروژه ی خودم هم صدا نمیده!؟
منطورم هم دقیقاً همونه که گفتم یعنی یه کامپوننت بسازم که با فرستادن یه تابع بهش مثلاً playsound صدای یه ارور رو پخش کنه.

MahmoodGH
شنبه 20 آبان 1391, 22:35 عصر
رو سیستم من و رفیقم که مثه بلبل داره جواب میده. :متفکر:

خلاصه سورس رو نگاه کن . روش کار همینه./

SlowCode
یک شنبه 21 آبان 1391, 17:00 عصر
سلام روی سیستم منم هم بدون مشکل کار کرد.

salamu
دوشنبه 22 آبان 1391, 15:56 عصر
ممنون حل شد!این رو ویندوز 7 کار میکنه ولی رو XP...!