ورود

View Full Version : کدام نگارش ویژوال فاکس با زبان فارسی تطابق بیشتری دارد؟

rezamim
پنج شنبه 29 دی 1384, 16:18 عصر
سلام به همه دوستان
خواهش میکنم نظرتون رو در مورد VFP7 و VFP8 و VFP9 بنویسید
مخصوصآ در مورد راست به چپ نویسی در ابزارهایی مثل TextBox و EditBox
با تشکر

javad_hosseiny
جمعه 30 دی 1384, 02:14 صبح
چند نکته در قیاس بین این چند نسخه از ویژوال فاکس را می توان اشاره کرد:
- در مورد عدم اشکال در هدر فایلهای جداول و ایندکس ها بهترین نسخه شماره 7 می باشد (خرابی هایی که معمولا به هنگام خروج اضطراری (unormal shutdown) معمولا در فایلهای ایندکس و یا جداول فایلهای دارای cdx و یا memo ها ایجاد می شود) ولیکن بقیه نسخه ها (8 و 9) دارای چنین قدرتی در این مورد نیستند
- در مورد پشتیبانی از ابزار راست به چپ نویسی خوب در تمامی نسخه های از تنظیمات موجود در بخش یونی کد موجود در laguauge موجود در کنترل پنل استفاده می کنند (که باید حتما عربی باشد)
ولیکن اگر منظور عملکرد درست کلیدهای مکان نما (کرسر) باشد در نسخه 9 این مشکل در گراید و چند ابزار دیگه مرتفع شده است ولکن در مورد ابزار دیگر همچون textbox, editbox ,... نه همچنان این مشکل وجود دارد
و البته اگر از ابزار ole خود مایکروسافت fm20 استفاده کنید (بجای ادیت باکس و تکست باکس) دیگه مشکل تنظیمات کنترل پنل و... نداشته باشید و همچنین مشکل کلیدهای کرسر را و البته از ابزار نمایش جدول همچون flexgrid نیز جهت جایگزینی grid خود فاکس می تونید استفاده کنید (البته در کل نحوه نوشتن این فرم ها (مثلا فرم ورود و اطلاعات با استفاده از ابزار active-x) برای بار اول کمی زمان بر است ولیکن بعدش که راحت هستید
(البته بعضی های نیز در کل به علت های (تست وجود این ابزار در ویندوز کاربر و درصورت عدم وجود کپی و رجیستر آن و یا ....) و یا وجود نسخه های دیگر از ویندوز با این روش موافق نیستند)
و البته در قیاس بین این نسخه ها پارامتر دیگری را نیز باید درنظر بگیرید و آن عدم اشکال در پیش نمایش چاپ است (البته بصورت پیش فرض در نسخه 9 اشکال آن نسبت به نسخه های قبلی کمتر است) ولی با استفاده از ابزار reportlistner (امکانات جدید ارائه شده در نسخه 9) به طور کامل می تونید این مشکل را کنار بگذارید
و البته تفاوت های دیگر که باعث می شود فقط به عملکرد متفاوت این نسخه ها راجع به راست به چپ نویسی به تنهایی نتوان نسخه مورد نظر را انتخاب کرد
ولی در کل به نظر من نسخه 9 کامل تر است (ولی پیشنهاد می شود یک برنامه کوچکی نیز با نسخه 7 جهت تست سلامتی جداول نیز در کنار برنامه اصلی جهت تست مناسب تر است)
(هرچند با استفاده از توابع سطح پایین فایل و خواندن اطلاعات هدر فایل و پی بردن به نحوه کدینگ اطلاعات هدر و بازسازی آن تا حد بسیار می توان از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کرد (این تست در ابتدای باز کردن جداول باید انجام شود) ولی راحت تر این ایجاد یک کنترل ساده و بازسازی جداول در نسخه 7 می باشد)

mostafa_zamani
یک شنبه 17 خرداد 1388, 19:00 عصر
با سلام و تشکر فراوان از راهنمایی های سودمند جنابعالی :
خواشمندم در رابطه با موارد زیر راهنمایی بیشتری بفرمایید و اگر فایل نمونه ای در اختیار اینجانب قرار دهید بسیار سپاسگزار خواهم شد :

استفاده از ابزار ole خود مایکروسافت fm20
( آیا با استفاده از این ابزار می توانیم از یونی کد عربی دیگر استفاده نکنیم ؟ )

استفاده از ابزار reportlistner
برنامه ای کوچکی با نسخه 7 جهت تست سلامتی جداول

برای نمایش فارسی اعداد چکار کنیم که مجبور به فارسی نمودن اعداد ویندوز نباشیم ؟ پیشنهاد شما چیست ؟

javad_hosseiny
یک شنبه 17 خرداد 1388, 20:27 عصر
در رابطه با بحث استفاده از ابزار fm20 شما می توانید به تایپیکهای ذیل که جناب آقای توکل به صورت کامل آن را توضیح داده اند مراجعه نمایید:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=139939
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=105889&highlight=fm20
و... موارد بسیاری دیگری که با استفاده از جستجو می توانید آنها را بیابید.

در رابطه با ابزار کمکی ریپورت لیستنر نیز می تواند به مثال (سولیشن) خود وِیژوال فاکس 9 مراجعه نمایید:
در صفحه اصلی سولیشن (SOLUTION) / بخش ابزار جدید در ویژوال فاکس 9 (new in visual foxpro 9) مثالهای متفاوتی با سورس کدش در رابطه با این ابزار موجود هست من جمله:
dynamic formating useing ReportListners
Html,Xml, and Tiff output with ReportListners
Controlling the Priview Window
...

در رابطه با نکته آخر نیز برنامه کنترلی که من خودم استفاده می کردم بدین صورت بود که در برنامه اجرایی اصلی (که معمولا با نسخه 9 خروجی گرفته شده بود) به عنوان برخورد اشکال با جداول (البته بعد از کنترل هدر و امکانات اولیه برنامه نویسی جهت اصلاح ساختار فایل (که البته جناب آقای توکل یک نمونه سورس کد نیز در این زمینه در سایت قرار داده اند که با استفاده از قابلیت جستجو می توانید آن را پیدا کنید) برنامه دوم (که با نسخه 7 خروجی گرفته شده بود) اجرا می شد)
که در آن کار خاصی نشده تنها جداول use شده اند (چرا که در بسیاری از موارد جداولی که در نسخه 9 باز نمی شدند بدون هیچ مشکلی در نسخه 7 باز می شوند ) و سپس از آن با دستور copy to یک نسخه جداگانه تهیه کرده و سپس نام فایل آن را به نام جدول اصلی rename می کردم