View Full Version : نوشتن برنامه های cpp با استفاده از VS2000؟؟
morteza.moghaddam
جمعه 19 آبان 1391, 16:17 عصر
سلام به همه ی دوستان
با عرض پوزش از زدن تاپیک جدا برای این سوال
دوستان حرفه ای یه موضوع کوچک پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنید
من دانشجو ترم یک دولتی رشته نرم افزار هستم
استاد برنامه نویسیمون میگه برای نوشتن برنامه cpp از کامپایلر visual studio 2000 استفاده کنید؟
بنظر شما دلیل خواصی داره که تاکید روی این داره؟
شاید من دلم بخواد اصلا با کامپایلر دیگر یا لینوکس اصلا بنویسم برای اون چه فرقی داره؟ شاید دوستان حرفه ای جواب سوال منو بلد باشن
اخه برنامش 32 بیتی است و روی 64 جواب نمیده من مجبور به نصب xp با vmware شدم تا نصبش کنم
تازه بازم اونجا بازم برنامه موقع ران شدن ارور میده بعد میره تو نرم افزار
دوستان ممنون میشم جواب بدین
راستی بابت سایت پرمحتوا و مفیدتون هم ممنون واقعا جالبه
بدرود
Navid_QQQ
جمعه 19 آبان 1391, 16:23 عصر
استاد برنامه نویسیمون میگه برای نوشتن برنامه cpp از کامپایلر visual studio 2000 استفاده کنید؟
طبیعیه . تو دانشگاه با دایناسور هایی مواجه می شی که از رشته ی نرم افزار زده می شی .
یکی از استاد های ما ( یکی از بهترین دانشگاه های دولتی ایران) با ویندوز هفت کار نکرده تا حالا !!
( دقت کن گفتم ویندوز هفت . نگفتم سولاریس ، لینوکس ، BSD و ... . درسته با ویندوز هفت ساده کار نکرده تاحالا و فقط ویندوز XP استفاده می کنه )
تازه اگه یه کم هم نشون بدی که خودت برنامه نویس هستی و وارد هستی ، به احتمال بسیار زیادی باهات لج می کنن و آخر ترم تو نمره دادن عوضش رو در می ان !!
فقط نمره ات رو بگیر و اصلا کاری به کارشون نداشته باش !!
به هر حال اینا تجربه ی من بود . امیدوارم مشکلی که برای من ایجاد شد برای تو ایجاد نشه !!
موفق باشی !!
مسعود اقدسی فام
جمعه 19 آبان 1391, 16:29 عصر
سلام به همه ی دوستان
با عرض پوزش از زدن تاپیک جدا برای این سوال
دوستان حرفه ای یه موضوع کوچک پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنید
من دانشجو ترم یک دولتی رشته نرم افزار هستم
بنظر شما دلیل خواصی داره که تاکید روی این داره؟
شاید من دلم بخواد اصلا با کامپایلر دیگر یا لینوکس اصلا بنویسم برای اون چه فرقی داره؟ شاید دوستان حرفه ای جواب سوال منو بلد باشن
اخه برنامش 32 بیتی است و روی 64 جواب نمیده من مجبور به نصب xp با vmware شدم تا نصبش کنم
تازه بازم اونجا بازم برنامه موقع ران شدن ارور میده بعد میره تو نرم افزار
دوستان ممنون میشم جواب بدین
راستی بابت سایت پرمحتوا و مفیدتون هم ممنون واقعا جالبه
بدرود
یه دلیلش میتونه همین باشه که دوستمون گفتن. این که خودش بلد نیست و نمیخواد شماها باهاشون کار کنید.
یه دلیل دیگه گاهی اینه که یه استادی دوس داره هر چی خودش میگه و یاد میده بشه. مهم نیست چی بلده و چی بلد نیست. شاید همهچی بلده. من خودم استادی داشتم که چون روش حل مسئله متفاوت بود نمره نداد.
یه دلیل این که میخواد همه یه دست کار کنن و بحث این که این کامپایلر فلان خطا رو میده و اونیکی فلان خطا رو پیش نیاد.
یکی اینکه چون روی سیستم یا آزمایشگاه خودش مثلا VS نصب شده برای تست برنامههای شما باید همون باشه. یعنی نباشه فرقی به حال اون نمیکنه. این شمایید که ضرر میکنید. چون ممکنه خطایی در محیط VS بده که کامپایلر خودتون نمیداد. نمرهی شما پایمال میشه.
و دهها دلیل دیگه ...
ولی در کل اصولا نباید محدودیتی بذارن. نباید این شبهه به وجود بیاد که مثلا VS از هر محیط یا کامپایلر تحت لینوکس بهتره. بهتر و بدتر بودن جریان مفصل خودش رو داره.
morteza.moghaddam
جمعه 19 آبان 1391, 16:37 عصر
اوکی دوستان با تشکر از همگی
به جوابم رسیدم واقعا حق با شماست نباید خودتو پر جلوشون نشون بدی
ممنون از اینکه تجربیاتتون رو در اختیارم گذاشتید
بدرود
hadi0x7c7
جمعه 19 آبان 1391, 19:03 عصر
شما مگه میخوای چه برنامه ای بنویسی که که اینقدر کامپایلر واسط مهمه ؟ اقای stroustrup در کتاب programming principles and practice خودش میاد vc++ 2005 رو پیشنهاد میکنه ؟ این یعنی که این شخص هیچی نمیفهمه ؟ از من میشنوی خودتو با g++ عذاب نده ! با همین vc++ کامپایل کن بره !
کار کردن با لینوکس و این چیزا هیچ برتری واسه شما به ارمغان نمیاره. مهم محتواست .
tebyanmax
سه شنبه 23 آبان 1391, 16:49 عصر
سلام
از نظر من بهتره به گفته ی استاد عمل کنی ولی برای اینکه بتونی یه برنامه نویس خوب باشی بهتره از نسخه ی 2010 استفاده کنی که خیلی جامع تر و کامل تره .
استاد من گفته که پروژه هاتون رو باید با 2010 برام بیارید .من میتونم هر برنامه ای رو با هر نوع کامپایلری بنویسم و هیچ فرقی هم برام نداره ولی برای پیشرفت خودم از 2010 استفاده میکنم .
قبلا استادی داشتم که میگفت:C++ رو با برنامه ی TURBO c++ 4.5 کار میکنه (که فایل های کتابخانه ایش نسبت به بقیه متفاوت عمل میکنه ).اصلا تو c++ 2010 هیچی کار نکرده. ولی با C# 2010 خیلی کارده .
تفاوت رو میبینی .
ولی تو نسخه ی 2000 خیلی از امکانات کمه و نسبت به 2010 تفاوت بسیاری داره. بهتره خودت از 2010 استفاده کنی.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.