PDA

View Full Version : سوال: چگونگی realese در qt?

omidshaman
شنبه 20 آبان 1391, 11:21 صبح
اقا تو این Qt چجوری میشه یک برنامه ای که ساختی تموم شده رو کاری کنی که بشه روی یک کامپیوتر دیگه هم اجرا بشه؟:لبخند:
قسمت publish project برای من غیر فعاله!
مینویسه
Publishing is currently not possible for project 'Nod'.
یک پوشه build هم برنامه داره که توی قسمت debugیه فایل Exe داره که وقتی اجراش می کنی می نویسه
qtdeclaratived4.dll داخل کامپیوتر نیست
در ضمن اخرین ورژن qt رو دارم

mousamk
شنبه 20 آبان 1391, 23:51 عصر
دوست عزیز شما باید این کارها رو انجام بدین:

1. باید برنامه رو به شکل release کامپایل کنین. یعنی اون پایین سمت چپ QtCreator حالت release رو انتخاب کنین و build‌ کنین. الان فایل اجرایی رو در فولدر release میتونین ببینین.

2. حالا برای هر کدام از کتابخانه‌هایی که استفاده کردین (یعنی در فایل .pro جلوی خط QT اونایی که نوشته، مثلا core gui sql ...) باید فایل dllش رو در فولدر نصب SDK پیدا کنین و پیش فایل اجرایی قرار بدین. فایل dll مربوط به core‌ اسمش QtCore4.dll هست و بقیه هم به همین شکل هستند. این فایلها رو میتونین در مسیری شبیه این پیدا کنین: /C:/QtSDK/Desktop/Qt/4.7.3/mingw/lib. علاوه بر اونها دو تا فایل dll خاص هم هستن که باید پیش فایل اجرایی قرار داده بشن: libgcc_s_dw2-1.dll و mingwm10.dll اینها رو هم باید از یه جایی توی فولدر نصب SDK‌ پیدا کنین و بیارین پیش فایل اجرایی بذارین (من یادم نیست فولدر دقیقش)

توجه داشته باشین که میتونین از همون اول فایل اجرایی رو اجرا کنین و اون بهتون میگه که کدوم dll رو لازم داره که نیستش. میتونین به این شکل هم یکی یکی فایلهای لازم رو بگردین و بیارین پیشش قرار بدین.

الان میتونین این چند تا فایل dll و exe رو به کامپیوتر دیگه منتقل کنین و به راحتی اجرا کنین ولی میتونین به عنوان راه بهتر، از برنامه‌های setup ساز هم استفاده کنین تا از این فایل‌ها براتون یه setup بسازن و فقط اونو به کاربرا بدین. این جور برنامه‌ها زیاد هستن که با یه سرچ ساده میتونین به دست بیارین.