ورود

View Full Version : افزدون فیلد به قسمت header فایل Word

iebu12
یک شنبه 21 آبان 1391, 11:43 صبح
با سلام
بالاخره با توجه به راهنمایی های این فروم تونستم فیلد هام رو به یک فایل ورد انتقال بدم. و انصافا باید از توجه و وقتی که همه دوستان برای افراد مبتدی مثل من می گذارند تشکر کنم.

فقط مشکلی که دارم اینه که می خوام یه فیلد (مثلا تاریخ یا شماره نامه) رو به قسمت header یه فایل ورد انتقال بدم ولی در قسمت Header نمی شه Text Form Field ایجاد کرد.
چجوری می شه این مشکل رو حل کرد؟
می تونم از سایر کنترل ها مثل Text Box استفاده کنم؟ اگه می شه چجوری باید ارتباط بین اکسس و word رو برقرار کنم؟

دوستان توجه کنید که من از Export استفاده نکردم بلکه یک فایل Word دارم که Formt مورد نظر من رو داره و من فقط قسمت هایی از اون رو با کنترل Text From Field تغییر دادم.

با تشکر

محمد رضا انوری
یک شنبه 21 آبان 1391, 13:34 عصر
با سلام
دوست عزیز
میشه برای من توضیح بدین که میخواهید روی یک کاغذ خاصی که فرمت خواستی داره گزارشات رو چاپ بگیرید یا نه . چون من با یه همچین موردی برخورد کرده بودم که با قرار دادن عکس اون فرم در ریپورتم و گذاشتن تکس باکسام رو اون قسمتهای مورد نظرم مشکلم رو مرتفع کردم و در ریپورت فودرم هم محل امضا و دیگر چیز هام رو قرار دادم . لطفا ً بفرماید که قصد شما از اینکه گزارش به ورد انتقال یابد چیست .
یا علی

iebu12
یک شنبه 21 آبان 1391, 14:26 عصر
با سلام
دوست عزیز
میشه برای من توضیح بدین که میخواهید روی یک کاغذ خاصی که فرمت خواستی داره گزارشات رو چاپ بگیرید یا نه . چون من با یه همچین موردی برخورد کرده بودم که با قرار دادن عکس اون فرم در ریپورتم و گذاشتن تکس باکسام رو اون قسمتهای مورد نظرم مشکلم رو مرتفع کردم و در ریپورت فودرم هم محل امضا و دیگر چیز هام رو قرار دادم . لطفا ً بفرماید که قصد شما از اینکه گزارش به ورد انتقال یابد چیست .
یا علی
خیلی ممنون از توجه شما
در واقع نمی خوام گزارش بگیرم. بلکه یک فایل ورد با فرمت خاص دارم که می خوام اطلاعاتم اونجا وارد بشه. این روشی هم که شما گفتین رو بررسی کردم مشکلی که داره اینه که من می خوام قسمتی از متن به صورت justify قالب بندی بشه که با اکسس نمی شه این کار رو کرد.
در واقع من می خوام دبیرخانه رو به یک بانک اطلاعاتی تبدیل کنم.
برای این منظور من یک فرم درست کردم که کاربر موضوع، تاریخ و گیرنده نامه رو در آن وارد می کنه و سپس اکسس شماره نامه و شماره اندیکاتور برای نامه درست می کنه.
حال نامه هایی که دارم اکثرا متن های ثابتی دارند و فقط قسمتی از اونو باید مطابق ورودی های کاربر تغییر بدم. و قسمت هایی از نامه هم باید ثابت باشه مثلا Header نامه باید شماره نامه داشته باشه. من تونستم اطلاعاتم رو به یک فایل ورد که فرمت بندی شده است انتقال بدم. تنها مشکلم اینه که یکسری از اطلاعات رو باید در قسمت header فایل ورد وارد کنم که مشکل بوجود می آد.

iebu12
یک شنبه 21 آبان 1391, 14:41 عصر
اینم از فایلم
فقط هنوز خروجی فایلم به صورت ریپورت هست ولی می خوام خروجی در یک فایل ورد فرمت بندی شده بیاد.