ورود

View Full Version : ثبت شماره در برنامه انديکاتور بصورت 1391/01

somayeh1361
یک شنبه 21 آبان 1391, 11:57 صبح
سلام در فرم پيوستي که از همين سايت برداشتم شماره بصورت 91/01 ثبت ميشه من مي خوام اين عدد بصورت 1391/01 ثبت بشه ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد.

iebu12
یک شنبه 21 آبان 1391, 12:48 عصر
لطفا فایلتون رو کامل بزارین.
این فایلی که شما گذاشتی در Form 1 همه چی ثابت هست و کلا فرم شما به هیچی متصل نیست.
اگه می خوای شماره Id جدول Table1 به صورت 82309/1/1392/01 کافیه input Mask فیلد Id جدول Table1 به صورت "82309/1"/9999/999999 وارد کنید.

mosaArabi
یک شنبه 21 آبان 1391, 12:56 عصر
سلام
ضمیمه را کنترل کن ببین مشکلت حل میشه

azadich
دوشنبه 22 آبان 1391, 07:35 صبح
سلام
ضمیمه را کنترل کن ببین مشکلت حل میشه
سلام اساتید محترم من میخوام این نمونه به این صورت اصلاح بشه:شماره به صورت 1 یا 2 فقط بنویسه و عدد سال در شماره نیاد ولی موقعی که سال جدید شد شماره دوباره از 1 شروع بشه.ممنون میشم.فقط میخوام در فیلد شماره فقط شماره باشه و عدد سال نباشه

somayeh1361
دوشنبه 22 آبان 1391, 10:07 صبح
سلام به دوستان متاسفانه جوابهاي شما مشکل منو حل نکرد من در قسمت تاريخ مشکلي ندارم با کمي تغيير در قسمت input box مي تونم تاريخ رو بصورت 1391/01/01 وارد کنم اما براي ثبت شماره بصورت 82309/1/1392/01 با تغيير در inputbox قسمت شماره نميشه اينکار رو انجام داد و حتماً بايد تغييرات در کد برنامه صورت بگيره اگه کسي مي تونه ما رو راهنمايي کنه

emami.sie
دوشنبه 22 آبان 1391, 10:32 صبح
سلام
نمونه رو اصلاح کردم براتون...
موفق باشید
یا علی

somayeh1361
دوشنبه 22 آبان 1391, 12:47 عصر
سلام آقاي امامي ، از محبتي که کرديد ممنوم
يک سوال؟
شما در زمينه تابع DCOUNT آشنايي داريد من مدتهاي مديدي است که در يک برنامه با اين تابع مشکل دارم فايلمو هم در اين سايت گذاشتم اما متاسفانه هيچ کس پاسخگو سوالم نيست يا شايد هم نتونستند راهنمايي بکنند ممنون ميشم اگه اطلاعاتي در اين زمينه داريد در اختيارم بگذاريد

emami.sie
دوشنبه 22 آبان 1391, 14:07 عصر
سلام
نمونه رو براتون اصلاح کردم، فکر کنم مشکلی که باید بهش توجه می کردید تفاوت بین "ی" فارسی و "ي" عربی در لغات "تلفنی" و "کتبی-حضوری" بوده و در نهایت تابع DCount که براتون درستش کردم... (گوشه پایین سمت چپ فرم که پس از انتخاب وضعیت، تعداد رو بهتون نشون خواهد داد...)
موفق باشید
یا علی

azadich
دوشنبه 22 آبان 1391, 20:08 عصر
[QUOTE=emami.sie;1624574]سلام
موفق باشید
یا علی
ببخشید اساتید محترم نمیشه شماره دفتر اندیکاتور فقط عدد بنویسه ولی برای هر سال تکراری نباشه اگه اصلاح فرمایید ممنون میشم

emami.sie
سه شنبه 23 آبان 1391, 07:28 صبح
[QUOTE=emami.sie;1624574]سلام
موفق باشید
یا علی
ببخشید اساتید محترم نمیشه شماره دفتر اندیکاتور فقط عدد بنویسه ولی برای هر سال تکراری نباشه اگه اصلاح فرمایید ممنون میشم

با سلام
ببینید برای این منظور کافیه توسط توابع موجود شمسی ساز، تاریخ جاری سیستم رو در یک فیلد درج و سپس تغییرات لازم رو در قسمت ثبت انجام بدید (که البته من اینکار رو در نمونه ضمیمه شده براتون انجام دادم)
کافیه در سالهای مختلف با استفاده از تغییر تاریخ ویندوزتون، مقادیر رو ثبت و نتیجه حاصله رو مشاهده کنید...
موفق باشید
یا علی

somayeh1361
سه شنبه 23 آبان 1391, 08:03 صبح
با عرض سلام مجدد خدمت استاد گراLي آقاي امامي
از اينکه بي منت پاسخ سوالات ابتداييمو مي ديد متشکرم اما در فرم اصلي من اين روش شما گنجاده شده است در ثاني کد شما تعداد کل رو نشون مي ده و به تفکيک سال و ماه نشون نمي ده
در فرم پيوستي اين مشکل حل شده اما با توجه به اينکه من در آخر هر ماه بر اساس هر گزينه و به تفکيک سال و ماه بايد آمار بدم و با توجه به تعدد آمارهاي ارسالي ،اين روش که در فايل پيوستي لحاظ شده وقت گير مي باشد منظور من حقير اين بود که بعد جستجو مثلا سال 1391 و ماه آبان- آمار کل همزمان در پايين فرم مثلا بصورت ذيل نمايش داده بشه
گزارش تلفني=3 گزارش حضوري-تلفني=1 گزارش مردمي=3 گزارش ناظر افتخاري : 1 و به همين ترتيب تا فقط با جستجو سال و ماه آمار سريع استخراج بشه در روش کنوني من مجبورم با انتخاب هر گزينه به جستجو آمار مورد نظر بپردازم اگر کمکي بهم کنيد خيلي خيلي متمنيم

emami.sie
سه شنبه 23 آبان 1391, 10:33 صبح
سلام
ابتدا باید عرض کنم خدمتتون که من نمونه قبلی رو تنها با این فرض که شما با نحوه استفاده از تابع DCount آشنایی ندارید، براتون یک نمونه گذاشتم....
اما در نمونه دومی که ارائه دادید وضعیت فرم جستجو کامل تر بود و خواسته شما هم مفصل تر...
نمونه ضمیمه شده کاملا خواسته شما رو پوشش خواهد داد و شما باید سایر موارد مد نظرتون رو بهش اضافه کنید (بنده تنها برای تعداد وضعیت شکایت رسیده (تلفنی و حضوری-کتبی) نمونه تون رو اصلاح کردم)
مابقی ماجرا رو خودتون ادامه خواهید داد مانند تعداد گزارش مردمی، افتخاری و الی آخر....
حلقه های if تو در توی استفاده شده رو مد نظر داشته باشید(در قسمت FormFooter سابفرم ، Text54و Text58)... این حلقه ها برای زمانی است که کاربر "فقط سال رو فیلتر کنه" یا "همزمان سال و ماه رو" و یا "فقط ماه" رو جستجو کنه...
موفق باشید
یا علی

somayeh1361
سه شنبه 23 آبان 1391, 13:07 عصر
با سلام مجدد خدمت استاد گرامي آقاي امامي
حقيقاً لفظ استاد برازنده شما است از اينکه لطف کرديد و برنامه ارساليمو اصلاح کرديد ممنونم اما واقعاً کد پيچيده اي است . ميشه کمي در خصوص شيوه استفاده از اين کد ، توضيحات تکميلي بيشتري بديد چون من فرمهاي زيادي دارم که به همين شيوه بايد اصلاحش کنم و مطمئناً اين کد در برنامه هاي ديگر با توجه به چهارچوب برنامه جواب نخواهد داد و بازهم مجبوريم مزاحم شما بشم آيا کتاب يا جزوه اي در اين خصوص مي شناسيد که بشود اطلاعاتم در اين زمينه بالا ببرم منظورم استفاده از توابع در سابفرمها - فرم جستجو و غيره است التماس دعا
اللهم عجل الويک الفرج
يا علي

emami.sie
چهارشنبه 24 آبان 1391, 07:01 صبح
سلام مجدد خدمت شما
ابتدا باید عرض کنم خدمتتون بنده تا استادی فاصله زیادی رو باید طی کنم و هنوز مبتدی هستم در اکسس...
بگذریم، در مورد تابع استفاده شده باید بگم پیچیدگی خاصی نداره و 2 تابع IF و DCount رو با هم ترکیب کردم که با یکم دقت متوجهش خواهید شد...
در نهایت در قسمت ضمیمه فایلی رو براتون گذاشتم که نمونه های بسیار خوبی در مورد فرمها داره و می تونید ازش الگو برداری کنید... اگه جستجو کنید مشابه همین فایل، در مورد کوئری ها و گزارشات با نامهای qrySample و rptSample هم وجود داره که بسیار مثمر ثمر هستند...
متاسفانه من به لحاظ کارم، زمان زیادی برای پاسخگویی به سئوالات دوستان در مقطع فعلی ندارم و چون شما فرمودید مدت مدیدی با این مشکل مواجه هستید، خواستم کارتون راه بیفته...
موفق باشید
یا علی

somayeh1361
پنج شنبه 25 آبان 1391, 07:31 صبح
سلام آقاي امامي از فايلي که ارسال کرديد ممنونم ديشب که به کدي که ارسال کرديد نگاه مي کردم اونو برا خودم ترجمه کردم البته فکر کنم کمي ايراد داره اگه اصلاحش کنيد ممنون ميشم
ترجمه فارسي:
اگر در فرم جستجو فيلد سال خالي نباشد- همچنيين فيلد ماه نيز خالي نباشد-آنگاه در سابفرم شکايت و در فيلد وضعيت شکايات رسيده که نوع آن تلفني مي باشد بر اساس سال و ماه تعداد آن را بشمار در غير اينصورت ( خالي بودن فيلد سال و ماه ) تعداد کل گزارشات تلفني را بشمار-اگر در فرم جستجو فيلد ماه خالي نباشد بشمار در سابفرم شکايت تعداد گزارشات تلفني را براساس ماه در غير اينصورت ( خالي بودن فيلد ماه ) تعداد کل آن را بشمار

emami.sie
پنج شنبه 25 آبان 1391, 09:09 صبح
سلام
مطمئن باشید اگه بخوام مفهوم تابع نوشته شده رو به فارسی براتون بنویسم از خود تابع سختتر فهمیده خواهد شد... تابع if یک تابع منطقیه پس باید با منطق اون آشنا بشید...
خیلی ساده براتون توضیح میدم... تابع if از 3 بخش (اصطلاحا آرگومان) تشکیل شده؛ بخش اول شرط تابع هستش که اگه شرط درست باشه بخش دوم تابع if محاسبه و اگه شرط برقرار نباشه بخش سوم تابع محاسبه خواهد شد...
حالا در if تودرتو چه اتفاقی میفته؟ ما بجای اینکه پس از بررسی شرط تابع اول، و درست یا غلط بودنش بیایم یک مقدار رو محاسبه کنیم، باز از یک شرط دیگه استفاده می کنیم...
مثلا در نمونه ارائه شده من گفتم اگه سال خالی نباشه؛ حالا اگه شرط برقرار باشه (یعنی سال توسط کاربر درج شده باشه) بخش دوم تابع if اول محاسبه خواهد شد. حالا در بخش دوم تابع، if دیگری وجود داره که خالی بودن قسمت ماه رو بررسی میکنه و الی آخر....

اگه مرحله به مرحله توابع منطقی رو بررسی کنید متوجهش خواهید شد ولی اگه بخواید همش رو در یک جمله خلاصه کنید کارتون سخت میشه و شاید اصلا نفهمیدش.

موفق باشید

یا علی

somayeh1361
پنج شنبه 25 آبان 1391, 12:28 عصر
سلام از توضيحتون ممنونم.
پيشاپيش فرا رسيدن ماه عزاداري سالار و سرور شهيدان ، آقا اباعبدا... الحسين و پيروزي خون بر شمشير بر شما تسليت باد
خداوند بر توفيقاتتان بيافزايد
التماس دعا

somayeh1361
پنج شنبه 25 آبان 1391, 13:19 عصر
سلام آقاي امامي يک چيز يادم رفت ازتون سوال کنم چطور ميشه در همون فرم گزارشات يک دکمه اضافه کرد تا به واسطه آن بتوان هر فيلد از سابفرمي که مورد نظر است را ارنج کنيم يا صعودي يا نزولي
ممنون ميشم نمونمو اصلاح کنيد.

emami.sie
شنبه 27 آبان 1391, 14:15 عصر
سلام
بهترین و راحتترین راه، استفاده از Shortcut Menu است به نظر من...
در نمونه ذیل رو یکی از سالها (و یا سایر فیلدها) در سابفرم راست کلیک کنید و نتیجه رو ببینید...
موفق باشید
یا علی

somayeh1361
یک شنبه 28 آبان 1391, 08:32 صبح
سلام آقاي امامي ميشه توضيح بديد که اين روشو چطور ميشه انجام داد

somayeh1361
یک شنبه 28 آبان 1391, 08:49 صبح
سلام دوباره آقاي امامي يک نکته رو فراموش کردم خدمتون بگم و اين که در برنامه اي اصلي من بواسطه يک ماژول اکسس مخفي و راست کليک کار نمي کنه به نظر شما چطور ميشه اين مشکلو حل کرد

emami.sie
سه شنبه 30 آبان 1391, 10:49 صبح
سلام
در مورد ساخت shortcut منو در سایت یک جستجو بکنید مطالبی رو خواهید یافت...
و در مورد تنظمات برای غیرفعال بودن راست کلیک، به قسمت startup در منوی Tools آخرین فایلی که براتون فرستادم توجه کنید...
موفق باشید
یا علی

somayeh1361
سه شنبه 30 آبان 1391, 12:51 عصر
سلام ممنون از راهنمايي تون
موفق و مويد باشيد

somayeh1361
چهارشنبه 01 آذر 1391, 13:32 عصر
سلام آقاي امامي استاد گرامي
از اينکه در اين مدت خيلي مزاحمتون شدم عذرخواهي مي کنم مشکل من همان بحث فهميدن کد ارسالي شما در شمارش رکوردها با شرط خاصه من مي خوام به کد قبلي سه يا چهار يا پنج شرط ديگر اضافه کنم اما هر چي سعي مي کنم نمي تونم اون کدو بفهمم اگر راهنمايي بفرماييد ممنون مي شم.
شمارش براساس - 1سال - 2سال و ماه- 3سال و ماه و نوع شکايت رسيده-4سال و ماه و نوع شکايت رسيده -5سال و ماه و نوع شکايت رسيده و شکايت در بخش - 6 سال و ماه و نوع شکايت رسيده و وضعيت شکايت و شکايت در بخش و وضعيت رسيدگي يا ترکيبي هر هر کدام
مي دونم خيلي خيلي سخت شده
مشکل من ندونستن مفهوم کد ارساليه و گرنه مزاحمتون نمي شدم با زهم از زحمتي که تو اين مدت بهتون دام عذر مي خوام
التماس دعا

emami.sie
دوشنبه 06 آذر 1391, 08:50 صبح
سلام
بهتره به این آدرس یک سری بزنید: http://www.cpsd.ir/forum/forumdisplay.php?fid=30
توابع مورد نظر به طور مفصل و با مثال توسط جناب پیروزمهر توضیح داده شده، ضمن اینکه شما می تونید از تابع ()Switch هم استفاده کنید که به مراتب فهمش راحتتره و نتیجه هم سریعتر حاصل خواهد شد...
ضمن اینکه در سایت و وبلاگ استاد، مطالب ارزشمند دیگری هم وجود داره که میتونید ازش بهره مند بشید...
موفق باشید
یا علی

somayeh1361
چهارشنبه 08 آذر 1391, 13:28 عصر
سلام آقاي امامي ممون از راهنمايي تون تلاشمو مي کنم شايد چيزي ازش فهميدم بازهم از تشکر مي کنم

yalda32
دوشنبه 27 آذر 1391, 16:51 عصر
سلام کسی هست در تابع dcount به من کمک کنه