View Full Version : سوال: use کردن dbf در برنامه تحت شبکه
morteza_lll
یک شنبه 21 آبان 1391, 17:13 عصر
سلام خدمت اساتید محترم. برنامه ای را تحت شبکه (ویندوز) نوشته ام ، وقتی که میخواهم برنامه را use کنم باید نام سرور را در دستور use بنویسم که در زمانیکه سرور را عوض کنم باید تمام فرمهایی را که DBF را use میکنم باید تغییر بدهم . بنظر شما اساتید محترم راه دیگری جهت use کردن در شبکه وجود دارد که نیازی به استفاده از نام سرور نباشد. جهت اطلاع دوستان من دستور زیر را جهت فعال کردن dbf در برنامه بدینصورت می نویسم
use \\severname\foldername (file://\\severname\foldername)
لطفا اگر راهی غیر از این وجود دارد راهنمائی بفرمائید.
gh_khajehzade
دوشنبه 22 آبان 1391, 08:11 صبح
قاعدتا سرور بايد ip ثابت(استاتيك) داشته باشد بجاي نام سرور ip اون رو وارد كن.
frahimi
دوشنبه 22 آبان 1391, 08:47 صبح
با map کردن سرور به نام یک درایو هم میتوانی اینکار را انجام دهی . من تمامی سیستمهای موجود در شبکه را با map کردن انجام دادم و مشکلی ندارد
morteza_lll
دوشنبه 22 آبان 1391, 09:49 صبح
ممنون از جواب دوستان و اساتید عزیز
amir.azimi2000
دوشنبه 22 آبان 1391, 16:32 عصر
سلام خدمت اساتید محترم. برنامه ای را تحت شبکه (ویندوز) نوشته ام ، وقتی که میخواهم برنامه را use کنم باید نام سرور را در دستور use بنویسم که در زمانیکه سرور را عوض کنم باید تمام فرمهایی را که DBF را use میکنم باید تغییر بدهم . بنظر شما اساتید محترم راه دیگری جهت use کردن در شبکه وجود دارد که نیازی به استفاده از نام سرور نباشد. جهت اطلاع دوستان من دستور زیر را جهت فعال کردن dbf در برنامه بدینصورت می نویسم
use \\severname\foldername (file://\\severname\foldername)
لطفا اگر راهی غیر از این وجود دارد راهنمائی بفرمائید.
با سلام .
همانطور که یکی از دوستان اشاره کردند Map کردن سرور و استفاده از درایو Map راه خوبیست ولی ایراد کوچکی که دارد اینست که ممکنست بعضی از کاربران فضول درایو Map شده را از My Computer باز کنند و علاوه بر مشاهده لیست فایلها و فولدرها بسته به نوع دسترسی تعریف شده صدماتی به اونها بزنند .
راه دیگر اینست که شما یک متغیر عمومی در ابتدای برنامه تعریف کنید و آدرس و نام سرور را در اون متغیر قرار بدید . هر وقت هم نیاز بود که به سرور اشاره کنید به جای نام و مسیر سرور به اون متغیر اشاره کنید .
مثال :
Public NSERVER
NSERVER = '\\ServerName\FolderName\'
SL1 = NSERVER + 'TableName'
Use &SL1
هر وقت هم که آدرس سرور و یا نام سرور تغییر کنه فقط کافیه مقدار متغیر NSERVER را تغییر بدید .
امیدوارم مورد استفاده قرار بگیرد .
ببخشید دوست عزیز برای تشکر کردن لطفا از کلید تشکر که در زیر باکس هر کاربر وجود داره استفاده کنید و از ایجاد تاپیک جدید حتی المقدور خودداری کنید .
موفق باشید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.