ورود

View Full Version : مشکل در استفاده از Mscomm

Delphi7_love
یک شنبه 21 آبان 1391, 17:22 عصر
سلام
من این کامپونت رو نصب کردم ولی ظاهرا میگه لایسنسش معتبر نیست و نمی توانید در حالت Design mode از اون استفاده کنید. آیا این کامپونت رایگانه یا خیر - چطور میتونم گیرش بیارم
لطفا سریعتر جواب بدید کارم گیره
ممنون

BORHAN TEC
یک شنبه 21 آبان 1391, 17:31 عصر
سلام
به نظر من برای کار با پورت سریال بهتره از TComPort که یک کامپوننت رایگان و Open Source است استفاده کنید. طبق آزمایشاتی که بنده در مورد کامپوننت کار با پورت انجام داده ام می توانم بگویم که TComPort بهترین و Stable ترین ابزار موجود برای دلفی است. :چشمک:
این هم لینک مربوط به این کامپوننت:
http://sourceforge.net/projects/comport/
موفق باشید...

Delphi7_love
یک شنبه 21 آبان 1391, 18:03 عصر
ممنون دوست عزیز - من تا حالا از همین comport استفاده می کردم ولی یه جایی جواب نمیده
به همین علت میخوام از Mscom استفاده کنم

BORHAN TEC
یک شنبه 21 آبان 1391, 18:12 عصر
ولی یه جایی جواب نمیده
میشه دقیقتر بگین که کجا؟ آیا میشه کد مورد نظر رو برای بررسی قرار بدین؟

Delphi7_love
یک شنبه 21 آبان 1391, 18:23 عصر
میخوام وزن باسکول رو بخونم - همه جاها وزن رو میخونم و مشکلی ندارم فقط یکی از باسکول ها مشکل داره -
که با Serial activex و hyper terminal تست کردم و وزن درست خونده میشه ولی با comport نمیشه
دقیقا از همون کدی استفاده می کنم که بقیه جاها استفاده کردم

BORHAN TEC
یک شنبه 21 آبان 1391, 19:29 عصر
میخوام وزن باسکول رو بخونم - همه جاها وزن رو میخونم و مشکلی ندارم فقط یکی از باسکول ها مشکل داره -
دوست عزیز ما که نمیتونیم کدی که شما نوشته اید را حدس بزنیم. لطفاً یک نمونه قابل آزمایش در مقیاس کوچک برای بررسی بیشتر با TComPort ایجاد کرده و در همین تاپیک قرار دهید. دقیقاً هم ذکر کنید که از کدام نسخه دلفی و کدام نسخه TComPort استفاده کرده اید.

Delphi7_love
یک شنبه 21 آبان 1391, 22:58 عصر
چشم
با دلفی Xe2

اینم نمونه کد
94793

BORHAN TEC
دوشنبه 22 آبان 1391, 11:19 صبح
سلام
یک برنامه کوچک براتون آماده کردم که شاید مشکلتون رو حل کنه. کدهای این برنامه مربوط به پروژه ای بود که مدت ها پیش انجامش داده بودم و یادمه که به خوبی هم کار می کرد. متاسفانه من الان دستگاهی ندارم که از برنامه تست بگیرم، پس زحمت این کار با خودتون. من این برنامه رو در دلفی 2010 نوشتم و از نسخه جدید ComPort استفاده کرده ام. کد این برنامه رو هم براتون در همین پست ضمیمه کرده ام که اگر باز هم نتوانست مشکل شما رو حل کنه اطلاع بدین. اگر هم دیدین درست کار نمیکنه مشخصات مربوط به کامپوننت ComPort رو طبق دستگاهتون تنظیم کنید(مشخصاتی مثل BaudRate و ...) ولی تا جایی که میتونید به کد برنامه دست نزنید چون یادمه که این کدها برای اون برنامه که نوشته بودم بهترین ترکیب ممکن بود که پیدا کرده بودم.

Delphi7_love
دوشنبه 22 آبان 1391, 22:40 عصر
میشه لطف کنید نسخه جدید comport رو برام ارسال نمایید
ممنون

KiaSystemSoft@yahoo.com

در ضمن اگه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم
قسمت EdtCmd و EdtPort رو چطوری پر کنم؟

BORHAN TEC
دوشنبه 22 آبان 1391, 23:03 عصر
قسمت EdtCmd و EdtPort رو چطوری پر کنم؟
در edtPort که باید نام پورت رو وارد کنید و در edtCmd هم باید دستور مربوطه رو تایپ کنید.

Delphi7_love
دوشنبه 22 آبان 1391, 23:28 عصر
ممنون دوست عزیزم
ولی دستورات مربوطه رو چطور بنویسم ؟
با ذکر مثال لطفا.......

BORHAN TEC
دوشنبه 22 آبان 1391, 23:52 عصر
ولی دستورات مربوطه رو چطور بنویسم ؟
در حالت کلی اکثر دستگاهها یکسری دستور دارند که می توانید آنها را با مطالعه مستنداتش پیدا کرده و از آنها استفاده کنید.
مثلاً در یک دستگاه ممکن است پورت دسترسی به آن مثلاً XYY باشد که در این صورت باید آنرا در edtPort وارد کنید. حال این دستگاه ممکن است که دستوراتی هم برای برقراری ارتباط با کاربر داشته باشد مثلاً دستورات A و B و ... که در این صورت باید آنرا در edtCmd وارد کنید و دکمه Exec و بزنید. البته من که علم غیب ندارم که بدانم دستگاهی که شما با آن کار می کنید چه ساختاری دارد. برخی از دستگاهها به صورت Interactive هستند، یعنی موقعی که دستوری به آن بفرستیم یک پاسخ برای ما می فرستد. برخی دستگاهها هم اینگونه نیستند و مدام اطلاعاتی را روی پورت قرار می دهند. برخی دستگاهها IP دارند که با استفاده از آن IP و یک شماره پورت می توانیم به آن متصل شویم و ... . شما باید در ابتدای کار ببینید که دستگاه مورد نظر شما چه ساختاری دارد.

Delphi7_love
سه شنبه 23 آبان 1391, 16:58 عصر
در دلفی xe2 کار می کند؟
من میخوام با باسکول های جاده ای ارتباط برقرار کنم و با استفاده از اون نسخه که فرستادم فقط خصوصیات parity - databit - stop bit - bautrate رو تنظیم می کردم و وزن رو میخوندم - حالا با این چطور میشه؟

در ضمن در مورد Mscom اطلاعات نداشتید؟

BORHAN TEC
سه شنبه 23 آبان 1391, 17:26 عصر
در دلفی xe2 کار می کند؟
در کدی که من نوشته ام چیز خاصی وجود نداره که نشه اون رو به XE2 برد.

من میخوام با باسکول های جاده ای ارتباط برقرار کنم و با استفاده از اون نسخه که فرستادم فقط خصوصیات parity - databit - stop bit - bautrate رو تنظیم می کردم و وزن رو میخوندم - حالا با این چطور میشه؟
در این مورد هم همینه. ولی به هر حال باید خودتون تستش کنید چون من به سخت افزارهای مربوطه دسترسی ندارم.

asadi.ir
شنبه 25 اردیبهشت 1395, 13:15 عصر
سلام
من یه مشکلی با این comport دارم . می تونم با write به پورت رشته ارسال کنم . بر اساس رشته ارشالی میکرو یک سری رشته در قالب چند خط ارسال میکنه ولی متاسفانه با readchar نمیتونم بخونم یه سری کاراکترهای عجیب غریب و بعضا اطلاعات درت ولی نصفه میگیرم . با برنامه های ترمینال کاملا درست کار میکنه . ضمنا لینک دانلود ورژن جدید comport هم کار نمیکنه شما فیلش رو دارید ؟
ممنون میشم اگه پاسخ بدید.

danesh1351
دوشنبه 14 تیر 1395, 11:40 صبح
من قبلا با ام اس کام کار کردم
یادمه یه کلید رجیستری بعد از نثب باید تنظیم بشه
فکر کنم فایل رجیستری اون وجود داره
تو گوگل جستجو کن . انشاءاله پیدا میشه .