View Full Version : کدام دیتابیس از سلکت تودرتو پشتیبانی می کند
aghayex
یک شنبه 21 آبان 1391, 22:13 عصر
من یه برنامه در حال نوشتن دارم که در بخش ارزیابی باید از سلکت تودرتو استفاده کنم . از اون طرف می خوام که برا استفاده از دیتابیس شرط پیش نصب نداشته باشه مثل sql یا oracle .
اول اومدم از sql compact استفاده کردم اما از سلکت تودرتو پشتیبانی نمی کنه حالا شما نظری ندارید ؟
سعید صابری
دوشنبه 22 آبان 1391, 14:53 عصر
Mysql چنين قابليتي داره.نسخه Non-instal از سايتش دانلود كنيد.البته يادت باشه كه فقط به چند تا فايلش نياز داري.
راستي برنامه ات به چه زباني است؟
aghayex
دوشنبه 22 آبان 1391, 18:09 عصر
متشکر از جوابت برنامه رو با wpf سی شارپ نوشتم ولی یه سوال که برام پیش اومده Mysql رو میشه به عنوان یه دیتابیس مثل اکسس و sql ce استفاده کرد و بهش اطمینان داشت که یه دیتابیس 10000 رکوردی رو به راحتی جواب بده
سعید صابری
دوشنبه 22 آبان 1391, 20:21 عصر
فقط 10000؟ 100000000 برات تضمين مي كنم البته امتحانش هم مجانيه
مي توني تعداد ركورد مورد نظرت امتحان كني.امتحانش مجانيه!
aghayex
دوشنبه 22 آبان 1391, 20:42 عصر
حرف شما رو من قبول می کنم اما قبل از اینکه با sql compact کار کنم یه سرچ تو همین سایت زدم و یکی از مدیران در مقایسه sql compact با mysql با دلایلی sql ce رو بهتر از my sql می دونست و می گفت my sql برای موبایل هست و ...
آیا نظرش درسته و سوال دیگه اینکه من یه دیتابیس دارم با 9 میلیون رکورد که براش یه برنامه دیگه نوشتم که سوالمو تو لینک زیر پرسیدم ولی کسی راهکار درست و حسابی به ما نداد اگه در این مورد هم نظری بدید ممنون می شم. یعنی اگه اطلاعاتو بریزم تو mysql عملکردش چطوره؟
http://barnamenevis.org/showthread.php?367510-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88
سعید صابری
دوشنبه 22 آبان 1391, 21:09 عصر
Full Text Search را Mysql پشتيباني مي كند.
من هر دو تاشون امتحان كردم.با mysql بيشتر حال كردم .امكاناتش خيلي بيشتره.
اين نتيجه اي بود كه من از امتحان اين دو بهش رسيدم.
به نظر من شما هم امتحان كنيد.
در ضمن همونطور كه مي دونيد Ce خيلي از دستورها را هم پشتيباني نمي كنه.
aghayex
جمعه 26 آبان 1391, 20:14 عصر
دوست عزیز من هر کاری کردم که بتونم یه واسط استاندارد برای ساخت دیتابیس پیدا کنم پیدا نکردم و در نهایت یه برنامه به نام Navicat.for.MySQL.Enterprise.10.1.0 پیدا کردم و در اونجا دیتابیس رو ساختم ولی دیتابیس رو به صورت یه فایل که من بتونم ببینمش بهم نداد و فقط موقعی که برنامه مذکور رو اجرا می کنم می تونم دیتابیس رو ببینم .
در یه جایی گفته بود شما برا توزیع برنامتون می تونید یه بکاب از دیتابیس بگیرید و در سیستم مورد نظر رستور کنید که اگه این حرف درست باشه لطف کنید یه نمونه کد که چطور این کارو در سیستم مورد نظر انجام بدم ارائه بدید و اینکه در نهایت اگه ویندوز سیستم مورد نظر به هر نحوی خراب بشه و دیتابیسی که من نمی دونم کجا انداخته و احتمال زیاد در درایو سیستم میندازه پس تکلیف چی میشه
لطفا کمک کنید.
سعید صابری
جمعه 26 آبان 1391, 21:31 عصر
بهترين و راحت ترين (از نظر كاربري) sqlyog هست.
فايل هاي ديتابيس در وين 7 اينجا ذخير ميشه
C:\ProgramData\MySQL\MySQL Server 5.5\data
البته به نظر من بهترين راه ساخت ديتابيس بوسيله كد است در زمان اجرا.
وقتي ديتابيستو كامل ساختي يك خروجي از ديتابيست بگير يك فايل متني با حجم چند كيلو (.sql) بهت ميده كدهاشو هر جا اجرا كني ديتابيست مي سازه
هم ميشه با ديتاو يا بدون ديتا.
در sqlyog به اين صورت است:
راست كليك بر روي ديتابيس و انتخاب گزينه backup/export
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.