PDA

View Full Version : سوال: کمک برای یک mp3 player بسیار ساده

Nemesis_0131
دوشنبه 22 آبان 1391, 11:11 صبح
سلام دوستان

من نیاز به سورس یک mp3 player دارم که فقط جندتا عنصر ساده داشته باشه.

1.خط زمان داشته باشه (time line)
2.دکمه های Play - Stop - Next - Back -Repeat - shuffle
3.تصویر Album Art در نمایش داده بشه

من کلی فایل پیدا کردم و دانلود کردم کلی از پست های انجمن رو خوندم و این بیشتر باعث سر در گمی من شده.حالا اگه از اساتید کسی منو راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم.

Asemane Haftom
سه شنبه 23 آبان 1391, 18:35 عصر
با سلام ، من سورس کوتاه ندارم ولی قبلاً یه برنامه کلی شبیه مدیا پلیر نوشتم . برای شروع میتونی در ابزار ویبی6 کلیک راست کنی و پس از انتخاب components در لیست کمپوننتها ، ردیفهای آخر windows media player را انتخاب کنی و آن را به لیست ابزارها اضافه کنی ابزار اضافه شده به فرم شبیه مدیا پلیر نصب شده در ویندوز است . برای کار میتونی قسمتهای مختلف آن را از داخل پروپرتیز حذف کنی و از دستورات داخل فایل برای آن در فرم خودت دکمه play , stop , palaylist و ... ایجاد کنی.

Nemesis_0131
چهارشنبه 24 آبان 1391, 10:32 صبح
دوستان جطور میشه به windows media player یه play list بدم که از یک لیست باکس خودشو آپدیت کنه و به تزتیب بخونه؟

azadmol
چهارشنبه 24 آبان 1391, 12:02 عصر
درود دوست خوبم
ي فيلم اموزشي واست اماده كردم با حجم پايين تا راحت بتوني اون چيزي كه مدنظرت هست رو ياد بگيري اگه سوال ديگه داشتيد كوچيك شما در خدمت هستم :خجالت:
فقط خواب بودم نفهميدم چيكار ميكردم:لبخند:

دانلود آموزش كار با مدياپلير در ويژوال بيسك (http://s1.picofile.com/file/7555323652/Windows_Media_Player_vb6_controller.rar.html)

Nemesis_0131
چهارشنبه 24 آبان 1391, 13:22 عصر
متاسفانه نتونستم فایل رو اجرا کنم دوسته گلم

Nemesis_0131
چهارشنبه 24 آبان 1391, 15:49 عصر
سلام دوست خوبم
ميشه بگيد پسوند فايلي كه ميخوي درون پروژه خودت استفاده كني و اون رو اجرا كني چي هست اگه mp3 هست كه همونجور كه اموزش واست دادم راحت اجرا ميشه اگه چيزاي ديگه هست بيشتر راهنماي كن تا واست توضيح بدم

دوست گلم فایل آموزش ( فلش) شما رو نمی تونم باز کنم :ناراحت:

azadmol
چهارشنبه 24 آبان 1391, 16:14 عصر
واي شرمنده دوست خوبم ببخش. كار ميكنه اما نميدونم چرا پيش شما كار نميكنه وقتي پست شما رو خوندم فكر كردم كه آموزش من مشكل داره بعد ي سروس واست اماده كردم جلو هر كد نوشتم اين چيكار ميكنه بازم شرمنده بابت اشتباه من :ناراحت:
خب اين تصوير پروژه هست

94917

پايين هم دانلود كن موفق باشي:خجالت:

دانلود (http://s1.picofile.com/file/7555524187/media_player.rar.html)http://barnamenevis.org/images/misc/pencil.png

azadmol
چهارشنبه 24 آبان 1391, 16:32 عصر
راستي دوست خوبم براي اجرا كردن يك اهنگ ميتواني از كد پايين استفاده كني

Private Sub Command1_Click()
WindowsMediaPlayer1.URL = "H:\music\khaliji\Donya.mp3"
End Sub

اميدوارم كمكي كرده باشم و دست خالي از اين انجمن نري

Nemesis_0131
پنج شنبه 25 آبان 1391, 06:55 صبح
ممنونم از شما ها که اینقدر دانش رو زکات می کنید :قلب:

ولی مشکل من تو لود آهنگ نیست

1.لود کردن آهنگ ها پشت سر هم از لیست باکس (بدون استفاده از تایمر)
2.استفاده از استایل شخصی برای پلایر(چون ورژن خای مختلف ویندوز مدیا پلیر استایل مختلفی دارن که به شکل برنامه آسیب میزنه)
3.اضافه کردن Repeat و shuffle به پلیر

البته نسخه های زیادی سورس دانلود کردم که پیچیگدی های زیادی داشت. و متاسفانه کارمو راه ننداخت.

azadmol
جمعه 26 آبان 1391, 18:49 عصر
سلام دوست خوبم

لود کردن آهنگ ها پشت سر هم از لیست باکس (بدون استفاده از تایمر)
واسه لود كردن اهنگ ميتواني از ادرس پايين كمك بگيري. يكم جستجو كن :لبخند:
برو......!!! (http://www.bigresource.com/VB-Next-Song-Windows-Media-Player-Control-l8sWXip0xS.html)

2.استفاده از استایل شخصی برای پلایر(چون ورژن خای مختلف ویندوز مدیا پلیر استایل مختلفی دارن که به شکل برنامه آسیب میزنه)

در اين مورد نميخواد كه wmp درون پروژه باشه ي جا مخفي كن تا كسي نبينه بعدش هم ميتوني خودت شكلش رو عوض كني يا فقط كنترول ها رو درون فروم بذار

3.اضافه کردن Repeat و shuffle به پلیر

در مورد Repeat ميتوني از دو جور كد استفاده بكني

اين كد مقدار بهش ميدي يعني عدد 1 يكبار تكرار بشه عدد 5 بذاري پنج بار تكرار بشه

WindowsMediaPlayer1.Url = "H:\music"
WindowsMediaPlayer1.Controls.Play
WindowsMediaPlayer1.settings.playCount = 1

با اين هم ميتواني بي نهايت تكرار كني

WindowsMediaPlayer1.settings.setMode "loop", True

خب درباره shuffle فكر كنم بايد از تايمر استفاده كني من درست نميدونم دوستان اگه كمكي كنن ممنون ميشم :متفکر: