View Full Version : حرفه ای: سرعت پایین سایت
m.mahnani
دوشنبه 22 آبان 1391, 19:50 عصر
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
من این سایت رو طراحی کردم و بعد حدودا یکسال حدود 8000 تا خبر تو جداولش درج کردن
http://atraknews.com
از entitiy framework و sql 2008 استفادده کردم اما حدود 15-20 ثانیه طول میکشه تا سایت لود بشه، میشه راهنمایی کنید و بگید علت سرعت پایین این سایت چیه ؟
در ضمن من کلان تو مستر پیج حدود 5 تا کوئری که فقط 30 سطر و در صفحه اصلی 2 کوئری دارم ، و اینارو تو حلقه foreach گذاشتم نمیدونم شاید کدهام مشکل داره ، با تشکر از راهنمایی تون...:ناراحت:
mhq1368
دوشنبه 22 آبان 1391, 21:49 عصر
سلام
این بیشتر ماله عکسا ست حجم عکساتون بالاست احتمالا"
berreta
دوشنبه 22 آبان 1391, 22:16 عصر
سلام
زمانی که برای خبر ها میخواین عکس بذاریم هم امکان آپلود اونها وجود داره هم اینکه میشه لینک اون عکس رو قرار داد
البته زمانی که عکس رو آپلود میکنیم عکس تغییر سایز میشه و حجمش کم میشه
fakhravari
دوشنبه 22 آبان 1391, 23:04 عصر
خیلی خیلی بیشتره.
اطلاعات کمی داری . از عکس ها نیست؟
از کامپوننتی استفاده نکردی؟
m.mahnani
سه شنبه 23 آبان 1391, 05:30 صبح
خیلی خیلی بیشتره.
اطلاعات کمی داری . از عکس ها نیست؟
از کامپوننتی استفاده نکردی؟
والا از کامپوننت خاصی استفاده نکردم فقط برا لاگین کردن که اونم اصلا به صفحه اصلی ربطی نداره...!
hamidkh
سه شنبه 23 آبان 1391, 07:22 صبح
سلام
توی لود صفحه اصلی خط به خط تست کن (return بذار). ببین کجاش داره اینقدر طول میکشه. بنظر این لود طولانی بخاطر عکسها نباشه.
sh.eng
سه شنبه 23 آبان 1391, 07:38 صبح
سلام دوست عزیز
شما یک نگاه به صفحه زیر بندازید:
http://gtmetrix.com/reports/atraknews.com/JCaHdrxl
گزارشی از بارگذاری سایت شما را نشان داده. در قسمت TimeLine نشان داده که بارگذاری هر قسمت دقیقا چقدر زمان برده.
موفق باشید.
sh-eng
سه شنبه 23 آبان 1391, 08:56 صبح
من این تست و برای سرعت سایتم گرفتم ولی احتیاج به راهنمایی دارم
http://gtmetrix.com/reports/mngg.net/LMmhm9pq
Mag-Mag
سه شنبه 23 آبان 1391, 09:00 صبح
ببین تو ابزار firebug رو بگیر و روی فابر فاکست نصب کن
بعد با فابر فاکس سایتت رو باز کن با کلید F12 می تونی فایر باگ ذو فعال کنی
حالا از تب net می تونی دونه دونه عناصری رو که صفحت داره اود می کنه با زمانشون ببینی
من نیگاه کردم کل حجم عکسهات 4.6 مگا بایت بود
حجم عکسهای اسلاید شو خیلی زیاد بود
اما اسکریپت خاصی هم نداشتی که حچمش ریاد باشه
پبشنهاد می کنم اگر بک کلاس کلی داری برای insert . update ,select , delete از دیتابیس اونجا یک کدی بنویس که به ازای هر کیوری که انجام میده اونو (اون کیوری رو)مثلا توی یک جدول دیگه insert کنه
اینجوری از نعداد دقیق کیوری هات مطلع می شی
من خودم یه بار فکر می کردم صفحم موقع لود داره 15 تا کیوری میزنه اما با این کار دیدیم داره 237 تا میزنه
علتشم بک سری حلقه هایی یود که با دیباگ چشمی به نظرم 3 بار باید انجام می شد اما در واقع اینطوری نبود
sh-eng
سه شنبه 23 آبان 1391, 11:57 صبح
خیلی ممنون فشرده سازی رو انجام دادم و هیچ تاثیری نداشت تازه صفحه اول سایت هم دیگه لود نمی شد ولی بقیه لود می شد
ali_mnkt
سه شنبه 23 آبان 1391, 16:51 عصر
شاید طراحی بانک اطلاعاتی ات مناسب نباشه . یک چهارچوب کلی از جداول قرار دهید تا بررسی بشه
m.mahnani
سه شنبه 23 آبان 1391, 17:51 عصر
شاید طراحی بانک اطلاعاتی ات مناسب نباشه . یک چهارچوب کلی از جداول قرار دهید تا بررسی بشه
نه خوشبختانه بانک اطلاعاتیم کامل نرمال شده و اصولی طراحی شده ، میگم شاید چون از entity framework استفاده کردم اینقدر سرعت پایینه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.