ورود

View Full Version : زبان مناسب برای تغییر پلت فرم از Windows به Linux

babak_delphi
شنبه 01 بهمن 1384, 06:43 صبح
سلام
من پند پروژه بزرگ دارم که با دلفی نوشته شدن
من می خوام اونا رو برای سیستم عامل ملی که لینوکس هست هم آماده کنم
من برای این کار Kylix رو در نظر گرفته بودم اما بعد از جستجویی که تو سایت کردم به این نتیجه رسیدم که به دردم نمی خوره.
می خواستم در این مورد راهنماییم کنین
البته اگه آقای وکیلی هم لطف کنن خیلی ممنون میشم
مرسی.

vcldeveloper
شنبه 01 بهمن 1384, 15:28 عصر
الان دقیقا مشکلتون چیه؟!!
اگه با Kylix یا دلفی مشکلی دارید می تونید در این انجمن مطرح کنید وگرنه درباره سایر IDE ها و زبان ها در لینوکس باید به انجمن مربوط به لینوکس یا مباحث متفرقه سایت مراجعه کنید.

mehrzad007
شنبه 01 بهمن 1384, 22:21 عصر
البته به نظر من اصلا عجله نکن!

babak_delphi
یک شنبه 02 بهمن 1384, 00:08 صبح
ببینین ، مشکل من دقیقا اینه که من چند برنامه بزرگ دارم که به زبان دلفی و با ADO و پایگاه دادهMS SQL Server نوشته شده و حالا می خوام اون رو طوری تغییر بدم که بشه اونرو در Linux هم اجرا کرد.
می خواهم بدونم بهترین راه حل چیه
البته اگه آقای وکیلی هم لطف کنن خیلی ممنون میشم
مرسی.

Bahmany
یک شنبه 02 بهمن 1384, 05:43 صبح
توی uses به اول همه فایلهای معرفی شده Q اضلفه کن

mehranFX
یک شنبه 02 بهمن 1384, 08:36 صبح
آقا جان مگه آش شله قلمکاره که Q اضافه کنی درست بشه ؟
- شما اگه بخوای سوئیچ کنی روی لینوکس دیگه باید از دیتابیس سرورهایی مثل MySQL , PostGre SQL, oracle یا چیزای مشابه استفاده کنی .
راحت می تونی با کایلیکس پیاده اش کنی اگه پروژه ات خیلی بزرگ مقیاس نیست . ولی در غیر این صورت می تونی از جاوا یا حتی کتابخانه Qt استفاده کنی دیگه اونجا ADO هم نداری یا ODBC میتونی استفاده کنی و یا Jdbc.

cybercoder
یک شنبه 02 بهمن 1384, 11:31 صبح
از DBEXPRESS یا DATASNAP استفاده کن و برای شکل و شمایل هم از component هایی که به ABC هستند.

موفق باشی

omid_delphi2
یک شنبه 02 بهمن 1384, 16:30 عصر
کی گفته linux سیستم عامل ملیه؟؟؟!!!
اینکه چند نفر تو دانشگاه شریف جمع شدند و بعد از چند سال تلف کردن سرمایه های این مملکت و شیره مالیدن سر برخی مسئولین و دادن وعده های توخالی عنوان میکنند میخواهند linux را سیستم عامل ملی کنند که دلیل نشد
عجیب است این موضوع تا بحال به فکر کشورهای دیگه نیافتاده و متفکرین ما آنرا کشف کرده اند

delphi77
دوشنبه 03 بهمن 1384, 17:56 عصر
کی گفته linux سیستم عامل ملیه؟؟؟!!!

http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=14068

babak_delphi
شنبه 08 بهمن 1384, 20:29 عصر
البته قابل ذکره که کشورهایی مثل چین و آلمان و چند کشور دیگه هم قبل از ما به این فکر افتادند و کارشـــون رو هـم شـروع کــرده انــد.

crazystarter
پنج شنبه 15 تیر 1385, 14:54 عصر
سلام
من هم همین مشکل رو دارم ، چند وقتی است که قصد کردم نرم افزارهام رو به لینوکس انتقال بدم ولی نه به نسخه مناسبی دسترسی دارم که به عنوان مرجع بهش اعتماد کنم و نه از آینده زبان هایی مثل کایلیکس مطمئن هستم . در صورتی که به راه حلی رسیدید لطفا مطرح کنید .

babak869
پنج شنبه 15 تیر 1385, 15:53 عصر
سلام
من هم همین مشکل رو دارم ، چند وقتی است که قصد کردم نرم افزارهام رو به لینوکس انتقال بدم ولی نه به نسخه مناسبی دسترسی دارم که به عنوان مرجع بهش اعتماد کنم و نه از آینده زبان هایی مثل کایلیکس مطمئن هستم . در صورتی که به راه حلی رسیدید لطفا مطرح کنید .
ببینید Kylix یه پل ارتباطی بین windiows Application و Linux Application هستش و شما میتونید پروژه هایی رو که با دلفی نوشتی با اون مجددا کامپایل کنید و به لینوکس سوییچ کنید . پس آینده این برنامه در روند کار شما چندان تاثیر گذار نخواهد بودواگه منظورتون از پیدا کردن نسخه مناسب لینوکسه که نسخه مندریک و Red Hat اون از کاملترین و بهترین نسخه های متن باز لینوکس هستند.
در جواب دوست خوبم هم که برای کار با دیتابیس باید از My SQL یا Oracle استفاده کنی چون اونجا دیگه خبری از بند و بساط بیل گیتس و دوستاش نیست!!!

crazystarter
چهارشنبه 21 تیر 1385, 07:48 صبح
[QUOTE=babak869]ببینید Kylix یه پل ارتباطی بین windiows Application و Linux Application هستش و شما میتونید پروژه هایی رو که با دلفی نوشتی با اون مجددا کامپایل کنید و به لینوکس سوییچ کنید . پس آینده این برنامه در روند کار شما چندان تاثیر گذار نخواهد بودواگه منظورتون از پیدا کردن نسخه مناسب...QUOTE]
از راهنمایی شما ممنونم ، این راه حل برای انتقال سیستم ها مناسبه ولی آیا برای بسط و گسترش سیستم ها هم مفیده و آیا شما پیشنهاد می کنید که برای بسط سیستم ها و یا احتمالا افزودن سیستم های جدید هم می شود از کایلیکس استفاده کرد ؟ متشکرم

Touska
چهارشنبه 21 تیر 1385, 11:23 صبح
شما از Kylix استفاده کردید میگید کارتنو راه نمی اندازه.

اگر نمی خواهید از Kylix استفاده کنید از C++ Builder X یا KDE Developer استفاده کنید

یا اگر java کار کردید Sun Studio هست Java Builder هم هست

موفق باشید :)

ghabil
یک شنبه 08 مرداد 1385, 00:28 صبح
سلام اگه از dbexpress استفاده کنی مشکل حله
می تونی یه برنامه واسط برای تبدیل کدینک سیستم عامل ویندوز به بنویسی ( زیاد سخت نیست ) بعد با یک دکمه اون رو به بانکی در لینوکس متصل کردی انتقال بدی ( کاری که در یک پروژه انجام دادم )
یا میتونی از Oracle ی که توی لینوکس نصب کردی در قسمت Database Link یه ارتباط با اوراکل بگیری
یا میتونی در اس کیو ال سرور توی قسمت Transaction... این کار رو انجام بدی معمولا کدینگ اتوماتیک انجام میگیره میتونی از MSDN هم کمک بگیری

کلا طرح سیستم عامل ملی مثل راهنماییهای شما هستش ، در این حد که یک چیزی شنیدن ،
مگه سیستم عامل برنامه ثبت نام مدرسه هست که دوتا کامپونت رو ببندین بهم بشه نرم افزار ؟
باور بکنید تو چندتا از جلسات وزارت خونه کارشناس های آی تی دقیقا همینطوری که این دوستمون حرف میزنه حرف میزدن ، دقت کنید به این نوشته ، سراسر گنگ و غلط هستش ، تو دو خط هم روش تبدیل انکدینگ از معلوم نیست چی به معلوم نیست چی رو گفته هم روش تبدیل یک دیتابیس اکسس به دیتابیس اراکل (با یک دکمه) و شاهکار آخر هم یا میتونی توی SQL Server در قسمت Transaction!!! این کار رو انجام بدی (کدوم کار؟!!!) حالا اون که یک Q بزار اولشون که دیگه میتونست واسه خودش کاندید جایزه های بزرگی بشه :چشمک:
قصدم نقد جواب این دوستمون نبود قصدم این بود که بگم تمام RFB هایی که برای پروژه های تکفا (و شعباتش) دیدم دقیقا همینطوری تهیه شدن و با اطمینان میگم هیچکدومشون یا انجام نشدن یا توافقی چیزی غیر از درخواست اولیه انجام شدند ، فقط یک نمونه بگم که خیلی شبیه همین بحثه، کارشناس ارشد معاون وزیر میگفت : من یک روزه یک پروژه بزرگ رو از اراکل میبرم ، رو اس کیو ال سرور کاری نداره که باید ODBCش!!!! رو عوض کنی ... گفتم آخه بعضی پروژها تو سطح دیتابیس هم روشون کارشده مثلا تریگر دارند ، گفت آقا طفره نرو تو ODBCش رو عوض کن خودشون درست میشن....
حالا طرح سیستم عامل ملی هم فقط طرحی برای مصرف پول پروژه تکفا :شرکتی رو میشناسم که یک پروژه 14 میلیون تومانی گرفت که Layout کیبورد رو در لینوکس فارسی کنه (چیزی که تقریبا وجود داره) ، حالا بقیش رو چی کار کردن نمیدونم ... به هر حال من که چشمم آب نمیخوره تا 50 سال آینده (ما که مثل بقیه چیزا فقط واسه اینکه ثابت کنیم پرویم یک چیزی میگیم) اروپاییها هم بتونند جلوی مایکروسافت بایستند ، یک هفته پیش یک سازمان خیلی معتبر آمریکایی (اسشمش یادم نیست ولی تو مایه های وزارت دفاع اینا بود) اعلام کرد که حفره های امنیتی لینوکس و حتی UNIX !! دوبرابر حفره های امنیتی ویندوز هست ، فقط تا حالا زیاد روش وقت نزاشتن که پیداش کنند ...