ورود

View Full Version : درخواست راهنمای در مورد طراحی کاموباکس (ComboBox) سفارشی

Hadiir.net
دوشنبه 22 آبان 1391, 23:06 عصر
با سلام
من دوتا سوال کلی در مورد طراحی کامبوباکس دارم
من میخوام یک کامبو باکس سفارشی برای خودم طراحی کنم. با اکثر قسمتهاش مشکلی ندارم الا این دو قسمت که توش موندم
1) میخواستم بدونم اون دکمه (Button) کامبوباکس رو چطور باید طراحی کنم که استایلش دقیقاً شبیه استایل استاندارد دکمه ها باشه یعنی منظورم اینه میخوام دکمه اش دقیقاً شبیه کامبوباکس های استاندارد باشه.
2) من میخوام ازین کامبوباکس برای ساخت (DateTimePicker) با قابلیت نمایش تاریخ شمسی استفاده کنم.خواهش میکنم راهنماییم کنین چطور وقتی روی دکمه کامبوباکس کلیک میشه یه پنجره پاپ آپ (درواقع تقویم) نمایش داده بشه.
امیدوارم متوجه منظور و مشکلاتم شده باشین ممنون میشم راهنماییم کنین.

مهدی فرزاد
سه شنبه 23 آبان 1391, 07:59 صبح
سلام

برای قسمت اول سئوال شما اگر از نرم افزار Blend استفاده میکنید کافیه در محیط طراحی استایل ComboBox روی دکمه مورد نظر کلیک راست کنید و از منوی Edit Template اقدام به ویرایش استایل مربوط به دکمه بکنید ( اینکه چقدر به حالت استاندارد شما برسه بستگی به مهارت شما داره)

2 - این کار رو با طراحی استایل انجام نمیدن شما باید یک یوزر کنترل درست کنید که توی اون یک کمبو ( یا یک دکمه در کنار یک تکس باکس) و یک پاپ آپ باشه که توی پاپ آپ هم تقویم شمسی طراحی شده شما ( شما میتونید دیتا پیکر شمسی طراحی شده توسط آقای وحید نصیری که به همراه سورس هست رو در اینترنت جستجو کنید و بررسی کنید )

senaps
سه شنبه 23 آبان 1391, 19:31 عصر
سوال ربطی به تاپیک نداره! ولی به پاپ اپ ربط داره!!!

برای دگمه‌های لاگین و ... به صورتی که کاربر بعد از کلیک کردن روش، اون تیکه باز بشه باید از چی استفاده بکنیم؟!!( نمیخوام صفحه باز بشه! میخوام یه کال ان بیاد باز بشه من مستطیلش رو استفاده میکنم، ولی بعد از اینکه چند کنترل میذارم روش، دیگه هیچکدوم رو نمایش نمیده!)

Hadiir.net
سه شنبه 23 آبان 1391, 21:24 عصر
سلام

برای قسمت اول سئوال شما اگر از نرم افزار Blend استفاده میکنید کافیه در محیط طراحی استایل ComboBox روی دکمه مورد نظر کلیک راست کنید و از منوی Edit Template اقدام به ویرایش استایل مربوط به دکمه بکنید ( اینکه چقدر به حالت استاندارد شما برسه بستگی به مهارت شما داره)

2 - این کار رو با طراحی استایل انجام نمیدن شما باید یک یوزر کنترل درست کنید که توی اون یک کمبو ( یا یک دکمه در کنار یک تکس باکس) و یک پاپ آپ باشه که توی پاپ آپ هم تقویم شمسی طراحی شده شما ( شما میتونید دیتا پیکر شمسی طراحی شده توسط آقای وحید نصیری که به همراه سورس هست رو در اینترنت جستجو کنید و بررسی کنید )

ممنونم وبلاگ ایشون که فی ل ت ر شده!؟ اگه شما دارینش ممنون میشم برام ارسال کنین خواهش میکنم همراه با سورس باشه که با نحوه طراحیش آشنا بشم.

بله دقیقا من میخوام یه کنترل دیت پیکر شمسی طراحی کنم هیچ نوع اشنایی هم با بلند هم ندارم در واقع نمیخوام کار گرافیکی بکنم، و مهمتر اینکه میخوام خودم طراحی کنم و تمایلی به استفاده از کنترلهای آماده ندارم، چون میخوام به سورس ها دسترسی داشته باشم و روی این موضوع تسلط پیدا کنم و در صورت لزوم بتونم یه سری تغییرات بهش بدم و...
منظورم از شباهت استایل اینه که میخوام دقیقاً شبیه به ظاهر سایر کنترلهای معمول باشه توی همه نسخه های ویندوز (مثلاٌ نمیخوام استایلش شبیه ویندوز سون باشه و همین ظاهر رو هم توی ویندوز اکس پی داشته باشه میخوام از سورس های اصلی باشه که با توجه به نوع سیستم عامل استایلش شبیه با سایر کنترلها باشه)
مهدی فرزاد
چهارشنبه 24 آبان 1391, 08:13 صبح
سلام از اینجا دانلود کنید
http://slpdatepicker.codeplex.com/
البته مال Silverlight اما روش کار فرقی نداره توی همین لینک سورس هم هست و میتونید هم ببینید و هم دانلود کنید

مهدی فرزاد
چهارشنبه 24 آبان 1391, 08:16 صبح
برای دگمه‌های لاگین و ... به صورتی که کاربر بعد از کلیک کردن روش، اون تیکه باز بشه باید از چی استفاده بکنیم؟!!( نمیخوام صفحه باز بشه! میخوام یه کال ان بیاد باز بشه من مستطیلش رو استفاده میکنم، ولی بعد از اینکه چند کنترل میذارم روش، دیگه هیچکدوم رو نمایش نمیده!)

سلام
از کنترل Popup استفاده کنید

senaps
پنج شنبه 25 آبان 1391, 20:43 عصر
سلام...
پاپ اپ نداریم که؟منظورم تو بلند هستش که نداریم! چطوری باید ازش استفاده کنم وقتی نمی‌تونم ازش ارث بری کنم؟

مهدی فرزاد
شنبه 27 آبان 1391, 08:43 صبح
یعنی چی ندارم؟
کافیه بنویسد

<Popup></Popup>

اینم دوتا مثال
http://www.c-sharpcorner.com/UploadFile/mahakgupta/popup-control-in-wpf/
http://www.c-sharpcorner.com/uploadfile/mahesh/wpf-popup/