PDA

View Full Version : عوض کردن سرور مربوط به activedirectoty

صنم
شنبه 01 بهمن 1384, 07:20 صبح
سلام
ما می خواهیم کامپیوتر مربوط به Active directory را عوض کنیم روی سرور قدیمی Active directory و DNS وDhcp نصب هست آیا راهی وجود دارد که بر روی سیستم جدید Active directory را نصب کنیم و همه کاربرها را دوباره تعریف نکنیم و یا کامپیوترهای شبکه را دوباره Join نکنیم و از سرور اولی منتقل کنیم بعد سرور اول را پاک کنیم و این سروری را که بعدا نصب کردیم master کنیم؟

سهراب رسولی
شنبه 01 بهمن 1384, 22:07 عصر
سلام
آقا ما یه عمری گشتیم جوابی برای این سئوال پیدا نکردیم یعنی همگان قبول دارن که از گزینه ای برای بک آپ گیری از محتویات AD وجود نداره حداقل من از چند تا آدم مثلا کله گنده هم پرسیدم ولی اونام گفتن نمیشه
ولی من یه جستجویی کردم فک کنم اگه ویندوزت سرور 2003 باشه یه راه هایی داشته باشه در microsoft konwladge base یه جستجویی بکن فک نمیکنم تو این گروه جواب بگیری

mhjb
دوشنبه 03 بهمن 1384, 08:37 صبح
دوست عزیز که گفته راهی نداره
کافی است که یه ویندوز سرور نصب کنی بعد اونو کلاینت سرور اصلیت بکنی و بعد روش دامین تعریف بکنی منتهی موقع تعریف کردن دامین باید اونو به صورت مستقل تعریف نکنی بلکه یه دامین کنترلر از یک دامین موجود تعریف کنی (الان اسمش یادم نیست ولی خیلی تابلو است ببینی می‌فهمی) بعد این سرور دومی میشه یه دامین کنترلر دیگه منتهی master نیست.
حالا یه سری کارها باید انجام بدی که این دومی رو master کنی که من اینو خوب بلد نیستم. (اگر کسی بلده بگه ما هم یاد بگیریم) بعد می‌تونی سرور اولیت رو فرمت کنی و دوباره کارهای فوق رو انجام بدی و این دفعه سرور دومی رو حذف کنی. بدین ترتیب ویندوز سرورت رو دوباره نصب کردی ولی اطلاعات یوزرهات از بین نرفته.

mRizvandi
دوشنبه 03 بهمن 1384, 08:54 صبح
سلام

شما حتما می تونی این کار رو انجام بدی و اگر ما علمش رو نداریم نمیشه گفت که نه راهی نداره
پیشنهاد همیشه براینه که شما یک Additional Domain Controller نصب کنی بعد تمام بخش ها رو به اون منتقل کنی که به قول دوستمون مستر هم بشه برای این کار می ری داخل AD دومین رو انتخاب می کنی و بعد از منوی Action گزینه Operation Master رو انتخاب می کنی که سه قسمت داره (حالا اینا چیه بعدا در جای خودش) خوب اگر دقت کنید به ازای هر مورد یک مسیر وجود داره که باید اون رو به سرور جدید تغییر آدرس بدید.

البته بادتون باشه که یک راه ساده تر هم وجود داره و اون هم اینه که یک بک آپ بگیری و بعد از نصب ویندوز دوباره اون رو برگردونی البته این مورد خیلی خوب و مطمن هست اما بدلیل مسایلی که داره (بصورت کامند لاینی همراه با جزییات که باید حتما بدونید چی هستند و گرنه کار زیادی نمی بره و سریعتر از روش قبل هم هست) معمولا از روش اول استفاده میشه
:چشمک:

mhjb
دوشنبه 03 بهمن 1384, 09:11 صبح
آقای mRizvandi دست شما درد نکنه. بعد از عوض کردن اون سه تا مسیر کار تمومه دیگه!؟

mRizvandi
دوشنبه 03 بهمن 1384, 09:48 صبح
سلام

حتما از سیستم Backup بگیرید منظورم بخش System state data هست که احیانا هر اتفاقی افتاد یه بنده خدای با علم بتونه کاری انجام بده
در ضمن شما DNS هم دارید یا نه اگر دارید پس روی سرور دوم هم نصب باید نصب کنید
:چشمک:

hmm
دوشنبه 03 بهمن 1384, 11:18 صبح
از قابلیت replication اکتیو دایرکتوری نمیشه استفاده کرد؟

سهراب رسولی
دوشنبه 03 بهمن 1384, 13:53 عصر
آقا شما یه بار انجام بدین اینا رو بعد به ما هم یه گزارش بدین اگه یه کامپیوتر دیگه نداشتی چی مرد مومن اون موقعه بگین چه کنیم همون کامند لاینی هم بگین ما قبول داریم