sasan_22
دوشنبه 22 آبان 1391, 23:50 عصر
سلام
فرض کنید چند تا جدول داریم که با هم ارتباط دارند
جدول book که نویسنده و ناشر لینک شده به جدول publisher , interpereter
. خب تا اینجا درست - ولی زمانی که بخواهیم اطلعات وارد جدول book کنیم sql پیغام می ده که مقادیر publisher باید یکی از مقادیر جدول ناشر باشه ( و حقم داره) ولی در حالی که هیچ رکوردی در جدول ناشر وجود نداره که بخواهیم از book به اون رکورد اشاره کنیم.(حالا سوال من) من برای رفع این مشکل تو جول حعذمهساثق ( و البته بقیه جدول هام که ریلیشن دادم بهشون) یه رکورد پیش فزض با مقادی صفر برای تمام فیلها ایجاد کرم که در جدول اصلی (book) حداقل اگر کاربر تمام ناشر ها رو از برنامه حذف کنه این رکورد باقی بمونه تا sql ایراد نگیره.
1- آیا این کار من درسته؟؟؟؟؟
2- آیا راه بهتری وجود داره؟؟؟؟
توضیح: تمام جدول هایی که ریلیشن داده شده رکورد اول با مقادیر صفر پر شده
ممنون
فرض کنید چند تا جدول داریم که با هم ارتباط دارند
جدول book که نویسنده و ناشر لینک شده به جدول publisher , interpereter
. خب تا اینجا درست - ولی زمانی که بخواهیم اطلعات وارد جدول book کنیم sql پیغام می ده که مقادیر publisher باید یکی از مقادیر جدول ناشر باشه ( و حقم داره) ولی در حالی که هیچ رکوردی در جدول ناشر وجود نداره که بخواهیم از book به اون رکورد اشاره کنیم.(حالا سوال من) من برای رفع این مشکل تو جول حعذمهساثق ( و البته بقیه جدول هام که ریلیشن دادم بهشون) یه رکورد پیش فزض با مقادی صفر برای تمام فیلها ایجاد کرم که در جدول اصلی (book) حداقل اگر کاربر تمام ناشر ها رو از برنامه حذف کنه این رکورد باقی بمونه تا sql ایراد نگیره.
1- آیا این کار من درسته؟؟؟؟؟
2- آیا راه بهتری وجود داره؟؟؟؟
توضیح: تمام جدول هایی که ریلیشن داده شده رکورد اول با مقادیر صفر پر شده
ممنون