View Full Version : ساخت فرم تحت اکسس در دلفی
mahdi939
شنبه 01 بهمن 1384, 07:56 صبح
با سلام
من می خواهم در برنامه اجرا شده یک فرم اکسس تولید نمایم که حاوی یکسری سئوال همراه با جوابهای آنها در جدول دیگری باشد که این جدول نیز در برنامه اجرائی تولید شود . سپس یک فایل که حاوی فرم مربوطه باشد تولید شود . و کابر مربوطه این فایل را خارج از برنامه اجرا و عملیات مربوطه را انجام دهد.در ضمن من میدانم که باید از تب server استفاده نمایم .
باتشکر
اَرژنگ
شنبه 01 بهمن 1384, 15:57 عصر
۱_سوالتان چیه؟
۲_تب سرور چیه؟
۳_در دلفی شما اکسس فرم تولید نمیکنید، فرم دلفی استفاده میکنید با اکسس داتابیس.
mahdi939
یک شنبه 02 بهمن 1384, 07:48 صبح
منظور من در برنامه اجرائی ساخت فایلهای با فرمت mdb می باشد که فرمها و جداول را در فرمت اکسس نگهداری می کند .
مثلا شما در فرم برنامه اجرا شده خود یک سئوال می نویسید با چند تا سئوال. سپس محتویات را در فایل اکسس export نمائید.
mahdi939
چهارشنبه 05 بهمن 1384, 10:17 صبح
دوستان عزیز در مورد سئوال بنده آیا نظری ندارید
اَرژنگ
چهارشنبه 05 بهمن 1384, 12:09 عصر
من پستتان را ۴ بار خواندم ولی هنوز نمیدانم مشکل و یا سوال شما چی هست.
لطفاً خودتان را جایه کسی که پستتان را میخواند بگزارید. ببینید که میشه فهمید سوال یا مشکل چیه.
mahdi939
چهارشنبه 05 بهمن 1384, 12:50 عصر
دوست عزیز با عرض پوزش
شما میدانید که جهت ارتباط و استفاده از امکانات نرم افزارهای خانواده آفیس در دلفی امکاناتی در تب سرور قراردارد حال . من در برنامه میخواهم با استفاده از این امکانات دردلفی توسط کاربر فرم تحت اکسسی طراحی شود و در نهایت فرم بعنوان یک فایل ذخیره گردد .و بتوان از این فرم خارج از برنامه بوسیله اکسس میکروسافت استفاده نمود . جزئیات استفاده از این امکانات را می خواهم .
mahdi939
چهارشنبه 05 بهمن 1384, 12:53 عصر
دوست عزیز با عرض پوزش
شما میدانید که جهت ارتباط و استفاده از امکانات نرم افزارهای خانواده آفیس در دلفی امکاناتی در تب سرور قراردارد حال . من در برنامه میخواهم با استفاده از این امکانات دردلفی توسط کاربر فرم تحت اکسسی طراحی شود و در نهایت فرم بعنوان یک فایل ذخیره گردد .و بتوان از این فرم خارج از برنامه بوسیله اکسس میکروسافت استفاده نمود . جزئیات استفاده از این امکانات را می خواهم .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.