PDA

View Full Version : سوال: آنتی ویروس تحت شبکه

javad.nemati65
سه شنبه 23 آبان 1391, 17:11 عصر
سلام دوستان
میخواهم یک شبکه با 15 کلاینت روش انتی ویروس نصب کنم.کارشم فقط اتصال به اینترنته.چه آنتی ویروسی؟چه تجهیزاتی(سرور،ویندوز سرور)؟ و ...

daskar
پنج شنبه 25 آبان 1391, 01:31 صبح
سلام
دوست عزیز من به تازگی در گیر همین پروژه بودم و با بررسی های که انجام دادم به نتایج زیر رسیدیم
1- اگر کلاینتهای شما سرعتش بالا هست میتونی از kasper استفاده کنی که مدیریت و کنسول قوی تری داره و گزارش های متنوعی در اختیار مدیر قرار می دهد. ولی برای ما سرعت را وحشت ناک پایین می آورد که با توجه به برنامه های خاص خود گاهی 30 ثانیه تا 1 دقیقه طول میکشید تا از سرور جواب بیاد و یا فرمی باز شود.
2- اگه سرعت کلاینتها پایین استفاده می کنید و سرعت برای شما مهم می باشد از avira استفاده کن به طبع کنسول مدیرینی avira از kasper ضعیف تر می باشد.
3- nod هم در بررسی های ما با 3 شرکت مدعی نمایندگی از 3 شهر مختلف حتی تهران پس از نصب آزمایشی و کارکرد یکی دو روز با خطای آبی مواجه میشدیم و عوض کردن ویندوز و ..... در صورتی که نسخه کرک شده آن مثل توپ کار می کرد ولی شرکت های مذکور با لاینسس یک ماهه نتوانستن عملکرد خوبی داشته باشند.
با بررسی های که انجام دادم با ویروسهای مختلف و نحوه برخورد آنتی ویروسها و سرعت عمل آنها بین آنتی ویروسهای دارای لانسس شامل kasper sky , nod , avira که در ایران
مشکل update ندارند با avira به مشکلی بر نخوردیدم
اما یادت باشه هیچ چیز مطلق نیست و یک آنتی ویروس همیشه ممکنه تو بورس نباشه
در ضمن کلیه شرکتها در قرارداد پشتیبانی خود قید میکنند که پشتیبانی از اطلاعات وظیفه کارفرما می باشد در صورت انتشار ویروس جدید طی 24 تا 72 ساعت مشکل را برطرف می نمایند. و شرکت مسئولیتی در قبال عدم پشتیان گیری شما ندارد.

با توجه به تجربیات اینجانب و همچنین نیاز کاری شما اگر برنامه خاصی برای کار ندارید و برای اینترنت مثل کافی نت استفاده می نمایید پیشنهاد من استفاده از برنامه های زیر می باشد.
Deep Freez و Net School
موفق باشید.