View Full Version : اشکال با مودم ADSL
jafari1
شنبه 01 بهمن 1384, 15:49 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز
بر روی یک سرور ویندوز 2000 ارتباط یک مودم adsl را به یک کارت شبکه اضافی برقرار کرده و اینترنت را سرویس میدهیم ( با نرم افزار iis در Back Office 2000 Server ) و سیستم بدرستی کار میکند لکن روزی چند بار ارتباط قطع میشود به صورتی که ارتباط مودم با مرکز پارس آنلاین برقرار است ولی در شبکه ما کار نمیکند و با ping به آدرس آی پی مودم نیز جواب نمیدهد
اشکال فوق با یک بار shutdown سرور رفع میشود ولی بعد از مدتی دوباره همان وضع اتفاق می افتد
از دوستانی که میتوانند در این زمینه بنده را راهنمایی کنند پیشاپیش تشکر میکنم
Identifier
شنبه 01 بهمن 1384, 16:09 عصر
من قبلا این مشکل رو داشتم از win2003 استفاده کردم دیکه به مشکلی بر نخوردم البته مشکل من این بود که برای متصل شدنم 1 یک دقیقه زمان لازم بود و diconnect زیاد می شدم.
jafari1
شنبه 01 بهمن 1384, 19:48 عصر
راستش از ویندوز 2003 مطمئن نیستم میترسم مشکلی پیش آورد مثلا یکی از موانع این است که با کلید Power خاموش نمیشود آیا شما آن را تایید میکنید؟
Identifier
شنبه 01 بهمن 1384, 19:51 عصر
راستش شما باید با توجه به نیازهاتون و شرایطتون تصمیم گیری کنید ولی فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه
vahab_vb
چهارشنبه 15 شهریور 1385, 08:35 صبح
حداقل امکاناتی که باید سیستممون داشته باشه تا بشه توش ویندوز سرور 2003 رو نصب کرد چیه ؟ و اینکه آیا محدودیتی در اجرای برنامه های اون نسبت به XP PROFESSIONAL هستش ؟ مثلا اجرای IIS و یا نصب برنامه های مختلف مثل VISUAL BASCI و ...
mhjb
چهارشنبه 15 شهریور 1385, 09:47 صبح
راستش از ویندوز 2003 مطمئن نیستم میترسم مشکلی پیش آورد مثلا یکی از موانع این است که با کلید Power خاموش نمیشود آیا شما آن را تایید میکنید؟
به صورت پیش فرض تا شما لاگین نکردید نمیتوانید ویندوز را shutdown کنید. این جزؤ تنظیمات GP است. ضمنا در قسمت Screen saver تنظیمات power رو هم چک کنید.
من خودم یکبار که میخواستم یکی دو ماه بروم مسافرت این تنطیمات رو انجام دادم تا درصورت بروز اتفاقات ناخواسته بدون داشتن یوزر و پسورد بتونند سرور رو restart کنند.
ضمنا مطمئن باش که 2003 از 2000 به مراتب بهتر است و مشکلی پیش نمیاد. لااقل ما که باهاش هیچ مشکلی نداریم.
mhjb
چهارشنبه 15 شهریور 1385, 10:03 صبح
حداقل امکاناتی که باید سیستممون داشته باشه تا بشه توش ویندوز سرور 2003 رو نصب کرد چیه ؟ و اینکه آیا محدودیتی در اجرای برنامه های اون نسبت به XP PROFESSIONAL هستش ؟ مثلا اجرای IIS و یا نصب برنامه های مختلف مثل VISUAL BASCI و ...
سرور برای یه کاری طراحی میشه و ویندوز XP هم برای یه کار دیگه. این دوتا قابل مقایسه با هم نیستند. ولی این دوتا برنامهای که شما گفتید مشکلی برای نصب ندارند. البته این رو هم بگم که اصلا IIS ساخته شده که روی سرور نصب بشه حالا اگر XP هم این قابلیت رو داره یه بحث دیگه است.
vahab_vb
چهارشنبه 15 شهریور 1385, 10:27 صبح
سیستم منم دائم قطع میشه. ولی نه اون قطعی که دیدنی باشه.
یعنی وقتی ping میکنم. جواب نمیده.
آی پی منم Valid هستش. و از Network برای اتصال به اینترنت استفاده میکنم.
ولی هر دو روز یکبار میام میبینم. این مشکل بوجود اومده و وقتی کانکشنمو دیسابل میکنم
و دوباره enable میکنم. مشکل حل میشه.
زنگ زدم به سرور اینترنتم گفتن. احتمالا اشکال از فایروال مودم هستش. که گفتن این یه حسنه چون وقتی شخصی یا نرم افزاری درصدد نفوذ به سیستم شماست.
این مودم ، فایروالش فعال میشه و جلوی ارسال و دریافت رو میگیره
و گفت نباید فایروالش رو برداریم چون خطرناکه. حالا ما نفهمیدیم که فایروال مودم دیگه چیه ؟
ولی فکر کنم یا اشکال از مخابراته یا خودشون، اینطوری میخوان ما رو سرکار بزارن
Identifier
چهارشنبه 15 شهریور 1385, 19:59 عصر
ولی فکر کنم یا اشکال از مخابراته یا خودشون، اینطوری میخوان ما رو سرکار بزارن
و گفت نباید فایروالش رو برداریم چون خطرناکه. حالا ما نفهمیدیم که فایروال مودم دیگه چیه ؟
به طور کلی یک سری از Worm ها با ارسال پکت های مختلف باعث مسدود شدن پهنای باند شما می شوند .اما حتمال مورد اول بیشتر است.
موفق باشید.
zoltrix
چهارشنبه 15 آبان 1387, 21:12 عصر
سلا م مدم زیمنس دار م که http://192.168.1.1 را با ز نمکنه و 192.168.1.1 را هم ping نمیکنه لطفا کمکم کنید.
zoltrix
چهارشنبه 15 آبان 1387, 21:14 عصر
اگه کسی میدونه کمک !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.