View Full Version : ایجاد شبکه یک هتل سه طبقه همراه با اینترنت
mohsenashkboos
پنج شنبه 25 آبان 1391, 17:32 عصر
باسلام.دوستان عزیز من میخوام در یک هتل سه طبقه شبکه ای بوجود بیاورم که هر کاربر بتواند با گفتن یک User و Pass از مدیر هتل بتواند با دستگاه موبایل یا لپ تاپش به اینترنت وصل شود در ضمن مدیر میخواهد بتواند کاربران را کنترل نماید(یعنی به عنوان مثال بواند مشخص کند که کاربر X به مقدار مشخصی از ترافیک شبکه استفاده کند).لطفا طرح و نحوه پیاده سازی طرحتان را برام شرح دهید.با تشکر.
razeghi_loved
شنبه 27 آبان 1391, 08:36 صبح
باید از سویچ و اکسس پوینت استفاده کنی
و isa و بند بیت اسپیلتر
همین کافیه
حالا شما نفگتین چی کار می خواهین بکنین ؟ دقیق تر بگین می خواهین وایرلس توی تمام طبقات باشه ؟
Mask
شنبه 27 آبان 1391, 19:23 عصر
بهترین و راحتترین گزینه برای این کار میکروتیکه.
mohsenashkboos
یک شنبه 28 آبان 1391, 16:20 عصر
باید از سویچ و اکسس پوینت استفاده کنی
و isa و بند بیت اسپیلتر
همین کافیه
حالا شما نفگتین چی کار می خواهین بکنین ؟ دقیق تر بگین می خواهین وایرلس توی تمام طبقات باشه ؟
با تشکر از راهنماییتون.دوست عزیز من یک مودم برای اتصال به اینترنت دارم که به سرور وصله(wireless ADSL Modem) و هتل سه طبقه هستش و در هر طبقه میخوام یک Ap بزارم.در ضمن کاربر من میخواد بتونه برای هر کاربر تعیین کنه چه مقدار اینترنت داده شود و بیشتر از آن مقدار مشتری نتواند استفاده کند.حالا شما چه طرحی پیشنهاد میکنی.
sina26
یک شنبه 28 آبان 1391, 17:28 عصر
با تشکر از راهنماییتون.دوست عزیز من یک مودم برای اتصال به اینترنت دارم که به سرور وصله(wireless ADSL Modem) و هتل سه طبقه هستش و در هر طبقه میخوام یک Ap بزارم.در ضمن کاربر من میخواد بتونه برای هر کاربر تعیین کنه چه مقدار اینترنت داده شود و بیشتر از آن مقدار مشتری نتواند استفاده کند.حالا شما چه طرحی پیشنهاد میکنی.
سلام . من نرم افزار Wingate رو پیشنهاد میکنم چون قبلا ما با این نرم افزار کار کردیم و خیلی هم راضی بودیم و کار باهاش آسونه
ضمنا نرم افزار NTTACPLUS هم کارائی خیلی بالائی داره و از محصولات Cisco هستش و من راهنما و طریقه نصب وتنظیمات این نرم افزار رو برات میذارم
پارامترهاي متعددي براي دسترسي كاربران دارد كه همگي اين پارامترها قابل تغيير و تنظيم هستند . از جمله اين پارامترها مي توان به موارد زير اشاره كرد:
الف) زمان منقضي شدن حساب كاربر.
ب) جدول زماني براي ارتباط كاربر (چه مواقعي مي تواند با شبكه ارتباط برقرار كند).
ج) آدرس NAS و همچنين شماره پورت NAS .
د) تعداد كسانيكه همزمان با يك حساب مي توانند به شبكه وصل شوند.
ه) مدت زمانيكه از اعتبار حساب كاربر باقي است(براي سرويس هاي زماني).
و) حجم اطلاعاتي كه از اعتبار حساب كاربر باقي است (براي سرويس هاي حجمي ).
ي) حداكثر زماني كه هر كاربر در هر بار وصل شدن به شبكه مي تواند از آن استفاده كند.
ن)سطح دسترسي كاربر(كه از كاربر معمولي شروع شده و به حق دسترسي سطح مدير شبكه ختم مي شود).
razeghi_loved
یک شنبه 28 آبان 1391, 17:29 عصر
اگر می خواهی اصولی کار کنی باید اول اینترنت را به یک سیستم که ویندوز سرور روش نصب اتصال بدی لازم نیست حتماً سیستم خیلی قوی باشد یه سیستم p4 خوبه
در ضمن دو تا کارت شبکه
بعداز کارت شبکه دوم بگیری وصل کنی به ap و اینترنت پخش می شه توسط isa هم منیج کن
اما تو بازار یکی دو سالی هست که این میکروتیک همه این کارها را برات انجام می ده تازه برات نون و شیر هم می خره آدم باورش نمی شه اون هم با قیمتی حدود 300 تومان
البته من در مورد میکروتیک نمی دانم . دوستان کسانی که میکروتیک کار کردند توضیح دهند
razeghi_loved
یک شنبه 28 آبان 1391, 17:30 عصر
سلام . من نرم افزار Wingate رو پیشنهاد میکنم چون قبلا ما با این نرم افزار کار کردیم و خیلی هم راضی بودیم و کار باهاش آسونه و ضمنا نرم افزار NTTACPLUS هم کارائی خیلی بالائی داره و از محصولات Cisco هستش و من راهنمای این نرم افزار رو برات میذارم
من نرم افزار wingate را پیشنهاد می کنم برای یه کار معمولی آسان هست و راحت راه می افته اما امان از دست NTTaplus
Mask
یک شنبه 28 آبان 1391, 19:55 عصر
اون هم با قیمتی حدود 300 تومان
داداش جو سازی نکن.:خجالت::چشمک:
یه 750g الان رو 100 تومنه.
نه آیزا میخاد نه nttack نه ویندوز سرور ، هیچی نمیخاد.
یکی بخر و 40-50 تومنم بده یکی برات کانفیگ کنه و وسلام.
بی درد سر.
تازه برات نون و شیر هم می خره
واقعا اوجوبه ایه:گیج:
mohsenashkboos
چهارشنبه 01 آذر 1391, 15:32 عصر
سلام . من نرم افزار Wingate رو پیشنهاد میکنم چون قبلا ما با این نرم افزار کار کردیم و خیلی هم راضی بودیم و کار باهاش آسونه
ضمنا نرم افزار NTTACPLUS هم کارائی خیلی بالائی داره و از محصولات Cisco هستش و من راهنما و طریقه نصب وتنظیمات این نرم افزار رو برات میذارم
پارامترهاي متعددي براي دسترسي كاربران دارد كه همگي اين پارامترها قابل تغيير و تنظيم هستند . از جمله اين پارامترها مي توان به موارد زير اشاره كرد:
الف) زمان منقضي شدن حساب كاربر.
ب) جدول زماني براي ارتباط كاربر (چه مواقعي مي تواند با شبكه ارتباط برقرار كند).
ج) آدرس NAS و همچنين شماره پورت NAS .
د) تعداد كسانيكه همزمان با يك حساب مي توانند به شبكه وصل شوند.
ه) مدت زمانيكه از اعتبار حساب كاربر باقي است(براي سرويس هاي زماني).
و) حجم اطلاعاتي كه از اعتبار حساب كاربر باقي است (براي سرويس هاي حجمي ).
ي) حداكثر زماني كه هر كاربر در هر بار وصل شدن به شبكه مي تواند از آن استفاده كند.
ن)سطح دسترسي كاربر(كه از كاربر معمولي شروع شده و به حق دسترسي سطح مدير شبكه ختم مي شود).
ا پاسختون ممنون دوست عزیز کاربر من یک کاربر عادی است و میخواهد یک نرم افزاری روی سیستمش نصب باشد که بتوان هزینه و مقدار مصرفی را مشاهده و قیمت آن با توجه به مصرف محاسبه گردد یه نرم افزاری تو مایه های نرم افزار های کافی نت ها آیا همچین نرم افزاری برای این سیستم وجود دارد آن هم بدون اینکه نیازبه نصب برنامه بر روی کلاینت باشد ؟؟؟؟؟؟؟؟
mehrzad007
چهارشنبه 01 آذر 1391, 17:30 عصر
كي تا حالا ان تي تك شده مال سيسكو ؟
.دوستان عزیز من میخوام در یک هتل سه طبقه شبکه ای بوجود بیاورم که هر کاربر بتواند با گفتن یک User و Pass از مدیر هتل بتواند با دستگاه موبایل یا لپ تاپش به اینترنت وصل شود در ضمن مدیر میخواهد بتواند کاربران را کنترل نماید(یعنی به عنوان مثال بواند مشخص کند که کاربر X به مقدار مشخصی از ترافیک شبکه استفاده کند).لطفا طرح و نحوه پیاده سازی طرحتان را برام شرح دهید.با تشکر.
نگاه كنيد مورد شما به اين سادگي نيست و اين مواردي رو كه دوستان فرمودند هم يه مقدار الكيه !!!
كار شما دو مرحله داره :
1- پوشش بيسيم هتل
2- مديريت كاربران
بايد چند تا اكسس پوينت رو توي هر طبق بزاريد - كه بستگي به مساحت ، ديوار و نوع فرستنده و ... - من اكسس پوينت هاي يوني فاي يوبي نت رو پيشنهاد مي كنم . خوشگله ! قويه ! مديريت خوبي رو بهتون مي ده - يه نرم افزار منيج همراهشه - و ...
2- مديريت كاربران :كه بهترين روش ممكن كه كمترين حد تنظيمات سمت يوزر رو داره هات اسپات هست . مي تونيد براي اين كار هم از ميكروتيك كه دوستان اشاره كردند استفاده كنيد . در مورد اكانتينگ هم چون تعداد كاربرانتون زياد نيست از يوزر منيجر خودش مي تونيد استفاده كنيد .
راه اندازي اش با توجه به راهنماهاي موجود تو اينترنت - حتي به فارسي - خيلي راحته . اگر به مشكلي ب رخوردي بگو ...
mohsenashkboos
چهارشنبه 01 آذر 1391, 19:11 عصر
كي تا حالا ان تي تك شده مال سيسكو ؟
نگاه كنيد مورد شما به اين سادگي نيست و اين مواردي رو كه دوستان فرمودند هم يه مقدار الكيه !!!
كار شما دو مرحله داره :
1- پوشش بيسيم هتل
2- مديريت كاربران
بايد چند تا اكسس پوينت رو توي هر طبق بزاريد - كه بستگي به مساحت ، ديوار و نوع فرستنده و ... - من اكسس پوينت هاي يوني فاي يوبي نت رو پيشنهاد مي كنم . خوشگله ! قويه ! مديريت خوبي رو بهتون مي ده - يه نرم افزار منيج همراهشه - و ...
2- مديريت كاربران :كه بهترين روش ممكن كه كمترين حد تنظيمات سمت يوزر رو داره هات اسپات هست . مي تونيد براي اين كار هم از ميكروتيك كه دوستان اشاره كردند استفاده كنيد . در مورد اكانتينگ هم چون تعداد كاربرانتون زياد نيست از يوزر منيجر خودش مي تونيد استفاده كنيد .
راه اندازي اش با توجه به راهنماهاي موجود تو اينترنت - حتي به فارسي - خيلي راحته . اگر به مشكلي ب رخوردي بگو ...
با تشکر فراوان از پاسختون.دوست عزیز من تا حالا این کار رو نکردم میشه مراحل کار و نرم افزار های مورد نیاز را دقیقا شرح دهید.متاسفانه مشتری خود ap را خریداری کرده(Asus هستش).ممنون میشم سریعتر پاسخ دهید.
cybercoder
یک شنبه 19 آذر 1391, 08:38 صبح
برای تمام شبکه تان از تجهیزات مایکروتیک استفاده کنید.
اگر نیاز به طراحی و اجرا داشتید تماس بگیرید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.