View Full Version : درخواست برنامه محاسبه ساعت کارکرد روزانه + با چند ورود و خروج
pardazandeh
پنج شنبه 25 آبان 1391, 18:23 عصر
سلام به همه دوستان
چند وقتیه دنبال یه برنامه آماده میگردم که امکان محاسبه ساعت کارکرد روزانه رو برای پرسنل یه موسسه خیریه رو داشته باشه. البته بصورت رایگان چون بابتش هیچ پولی داده نمیشه و فقط حس همکاری و کمکه
یه برنامه ای رو پیدا کردم که آقایی داخل اکسل نوشته ولی متاسفانه باوجود کارائیش و مناسب بودن رایگان نیستش
من میخوام ساعت شروع و پایان کار روزانه رو بدم بهش و خودش محاسبه کنه که چقدر اضافه کار میشه و چقدر کسر کار - و برای افرادی که در روز دو یا سه بار میرن بیرون هم دقیق محاسبه کنه که چقدر کار کردن
گفتم اگه دوستان چیزی شبیه به اون دارن رو برام بزارن و بهم کمک کنن. ممنون از لطف همه اساتید.
نمونه برنامه رو هم میزارم تا بیشتر باهاش آشنا بشین
دانلود راهنمای استفاده از نرم افزار (http://parsaspace.com/files/9114074884/?c=999)
pardazandeh
شنبه 27 آبان 1391, 16:57 عصر
دوستان کسی نمیتونه تو این زمینه کمک کنه ؟؟؟
ممنون میشم دوستانی که تو این زمینه توانایی دارن راهنمایی و کمک کنند
سپاسگزارم
mosaArabi
یک شنبه 28 آبان 1391, 11:28 صبح
دوست گرامی
فایل ضمیمه بر اساس قوانین اداره کار تنظیم شده و 2 ورود و خروج داره و باید ساعت شروع و اتمام اضافه کار را دستی خودت وارد کنی ولی در گزارشات مجموع کارکرد را نمایش میده
توضیح : بعد از خارج کردن از زیپ در خود اکسس در قسمت تولز / اپشن/ جنرال تیک کمپرس را بردار
ضمنا با گرفتن شیفت و اجرای برنامه به محیط اکسس میتونی دسترسی داشته باشی
امید وارم به دردت بخوره
موفق باشی
foo0z0ool
یک شنبه 28 آبان 1391, 12:13 عصر
دوست عزیز این برنامه ای که شما میخوایید رو میتونید با کمیصرف وقت تویه این سایت پیدا کنید.
نمیگم برنامه به صورت کامل اختصاصی و بدون هیچ کم و کاستی هست
بلکه برنامه هایی مشابه وجود داره که با ترکیب و ادغام اونها میتونید به خواسته خودتون برسید.
من قبل طرح کردن هر سوال کلی تویه سایت میگردم و انواع برنامه ها و سوالاتی که دوستان کردند رو چک میکنم
گاهی جواب سوالی که در آینده ممکنه بپرسم رو پیدا میکنم گاهی چیزی بیشتر از خواسته خودم پیدا میکنم. گاهی هم ایده ای برای بهتر کردن برنامه میبینم
کم کردن دو ساعت ماژولش تویه سایت هستش
شما با کمی صرف وقتی میتونید از اون استفاده کنید و تمام محاسبات ر انجام بدید
اما اینکه شما یه برنامه کاملا اختصاصی و رایگان برای این کار میخوایید این برنامه وجود نداره تویه سایت
تنها یک برنامه برای بت مرخصیها وجود داره
موفق باشید
bemilove
یک شنبه 28 آبان 1391, 21:55 عصر
دوستان کسی نمیتونه تو این زمینه کمک کنه ؟؟؟
ممنون میشم دوستانی که تو این زمینه توانایی دارن راهنمایی و کمک کنند
سپاسگزارم
چقدر حاضری حق کپی رایت را رعایت کنی؟....من یک برنامه دارم که حدود یکسال به طور متناوب روش کارکردم!! اما هنوز تو این سایت هم ارائه نکردم؟
برنامه گزارش کامل نگهبانی.
pardazandeh
دوشنبه 29 آبان 1391, 06:40 صبح
دوست گرامی
فایل ضمیمه بر اساس قوانین اداره کار تنظیم شده و 2 ورود و خروج داره و باید ساعت شروع و اتمام اضافه کار را دستی خودت وارد کنی ولی در گزارشات مجموع کارکرد را نمایش میده
توضیح : بعد از خارج کردن از زیپ در خود اکسس در قسمت تولز / اپشن/ جنرال تیک کمپرس را بردار
امید وارم به دردت بخوره
موفق باشی
ممنون دوست عزیز . خیلی عالی . لطف کردین
یه سئوال ؟ من با اکسس 2010 کار میکنم
توی تب جنرال گزینه کمپرس رو ندارم .
میشه راهنمایی بفرمائید
pardazandeh
دوشنبه 29 آبان 1391, 06:41 صبح
چقدر حاضری حق کپی رایت را رعایت کنی؟....من یک برنامه دارم که حدود یکسال به طور متناوب روش کارکردم!! اما هنوز تو این سایت هم ارائه نکردم؟
برنامه گزارش کامل نگهبانی.
من متاسفانه یا خوشبختانه همیشه سعی کردم به زحمات و حق انسانهای دیگه تعدی نکنم
ممنون میشم تو این زمینه کمکم کنید
pardazandeh
دوشنبه 29 آبان 1391, 19:54 عصر
دوست گرامی
امید وارم به دردت بخوره
موفق باشی
برنامه جالبیه . ممنون از لطفت
فقط یه مشکل
من میخوام وقتی کارکرد یک نفر رو وارد کردم برم سراغ نفر بعدی بهم چکار باید بکنم ؟
از دکمه نفر قبلی و بعدی که استفاده میکنم بهم پیغام میده که اولین نفر یا آخرین نفر !!!
چرا . چه جور میتونم برم رو اسم نفر بعد لیستم
بازهم ممنونم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.