View Full Version : پردازش تصویر با ویبی
mehran901
پنج شنبه 25 آبان 1391, 21:51 عصر
سلام دوستان یک سوال داشتم چطور میشه با ویبی 6 پردازش تصویر انجام داد مثلا چهره اشخاص رو داخل یک عکس شناسایی کنیم ....
هرچیز مرتبطی می تونه کمک کنه من رو از راهنماییتون بی بهره نذارید! :چشمک:
SlowCode
جمعه 26 آبان 1391, 09:55 صبح
سلام
این بحث به زبان برنامه نویسی زیاد مرتبط نیست. مهم روش حل مسئله است. یعنی ما چطور بفهمیم که توی یه عکس چهره وجود داره. منم چند وقته میخوام یه همچین برنامه ای بنویسم ولی نمیتونم یه اشتراکی پیدا کنم. از دوستان اگه کسی میتونه کمکی کنه ممنون میشم.
mehran901
یک شنبه 28 آبان 1391, 17:12 عصر
عجببببب یعنیا بین این 60 70 نفر که این پست رو دیدن همه هم برنامه نویس ! هیچکی مقاله ای ، سورسی ، لینکی سراغ نداره ؟ شگفتا!!!!!!!:افسرده:
SlowCode
یک شنبه 28 آبان 1391, 17:26 عصر
خب دوست عزیز همه کسانی که میان پست رو میبینن استاد نیستن که. در ضمن این مبحث ساده ای نیست. به نظرم بهتره توی سایت های خارجی و یا ویکی پدیا در مورد تشخیص چهره با زبان انگلیسی تحقیق کنی.
اگه روشش رو پیدا کردی بگو تا ما بنویسیم.:لبخند:
program2vb
دوشنبه 29 آبان 1391, 06:57 صبح
سلام دوستان یک سوال داشتم چطور میشه با ویبی 6 پردازش تصویر انجام داد مثلا چهره اشخاص رو داخل یک عکس شناسایی کنیم ....
هرچیز مرتبطی می تونه کمک کنه من رو از راهنماییتون بی بهره نذارید! :چشمک:
سلام دوست عزیز قبلا تو همین جا در باره این موضوع بحث شده باید جستجو کنی این مربوط میشه به هوش مصنوعی و اینااااا و ..... من خیلی وقت پیش خونده بودم همینجا .....
موفق و پیروز باشی .... یا علی
مصطفی ساتکی
دوشنبه 29 آبان 1391, 10:43 صبح
سلام
این بحث به زبان برنامه نویسی زیاد مرتبط نیست.
مفاهیم بله .به طور مثال ریاضی و آمار ربطی به زبان برنامه نویسی نداره ولی گاهی اوقات میخاید یک فرمول خاص را بر روی حجم زیادی از اطلاعات مثل تصویر یا فیلم اعمال کنید بطوریکه سرعت اجرای برنامه بالا باشه حالا باید تصمیم بگیرید که از کدام زبان برنامه نویسی برای پیاده سازی این کار خاص استفاده کنید یک انتخاب درست این هستش که شما از خانواده C و C++ یک کامپایلر را انتخاب کنید بطوریکه کامپایلرهای مختلف هم قدرت Optimize شون متفاوت هستش. مزیت C++ به این خاطر هستش که هم کد اسمبلی کم و بهینه تولید می کنه و کتابخانه هاش از instrucion های cpu بخوبی استفاده می کنند مثل sse.
حال با این توضیحات هیچ تعصبی به زبان برنامه نویسی نداشته باشید یک الگوریتم خاص رو مثل gaussian filter رو توی C++ و VB پیاده سازی کنید ببینید چقدر سرعت اجرای برنامتون متفاوت هستش.
در ضمن پیاده سازی پروژه های پردازش تصویر برنامه نویسی سیستمی هستش که شما بایستی از پردازنده و حافظه بهینه ترین استفاده را داشته باشین.
موفق باشید
sara13
چهارشنبه 27 دی 1391, 12:00 عصر
می تونید از open cv یا emguv استفاده کنید برای محیط دات نت یا از toolbox های متلب کمک بگیرید اگر بخواید داخل ویژوال بیسیک بنویسید باید از تکنیک های هوش منوعی کمک بگیرید مثلاً یک روش برای شناسایی چهره پیدا کردن یک الگو مناسب از چهره هست یعنی یک معادله بدست بیارید که فاصله چشم تا ابرو بینی دهان و ... رو نگهداره و هر عکس دیگری رو با اون فرمول مقایسه کنید یا هم از تکنیک های داده کاوی مثل کلاسترینگ یا kmeans کمک بگیرید به هر حال از هر تکنیکی که بخواید استفاده کنید باید عکس رو به یک ماتریس دو بعدی تبدیل کنید و الگو استخراج کنید...
بهروز عباسی
دوشنبه 09 بهمن 1391, 15:24 عصر
درود
اینم یک مثال باحال در زمینه پردازش تصویر به زبان Vb
http://www.planet-source-code.com/vb/scripts/ShowCode.asp?txtCodeId=74382&lngWId=1
http://www.planet-source-code.com/Upload_PSC/ScreenShots/PIC20126714953651.jpg
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.