ورود

View Full Version : مشکل با نسب vlc skin

takfanar
شنبه 27 آبان 1391, 14:27 عصر
با این ارور مواجه میشم
delphi because it is not a design time package
کسی میتونه راهنمایم کنه

BORHAN TEC
شنبه 27 آبان 1391, 17:41 عصر
سلام

توجه کنید که شما قصد نصب کردن یک پکیج Runtime را در IDE دارید و این کار عملاً غیر ممکن است. پکیج ها به سه دسته تقسیم می شوند:

1- پکیجهای Runtime: طبق تنظیمات کامپایل برنامه شما برای اجرا ممکن است به این پکیجها نیاز داشته باشد. و ممکن است طوری برنامه را تنظیم کنید که در زمان کامپایل این پکیجها در فایل کامپایل شده قرار بگیرند.

2- پکیجهای Design Time: در مواقعی به کار می رود که می خواهید امکاناتی را به IDE اضافه کنید. مثلاً موقعی که یکی از این پکیجها را در IDE نصب می کنید ممکن است که لیست چند کامپوننت به پنجره Tool Palette اضافه شود و ... . توجه داشته باشید که برنامه شما در موقع عرضه به هیچ عنوان نیازی به این نوع پکیجها نخواهد داشت.

3- پکیجهایی که هم حالت Design Time دارند و هم حالت Runtime که ترکیبی از دو مورد بالا است.

نکته: در پیامی که شما ضمیمه کرده اید مشخص است که فایل شما از نوع Runtime Package است چرا که آخر نامش حرف R قرار دارد. این یک قرارداد است که سازندگان معمولاً آنرا رعایت می کنند و آخر نام Runtime Package ها حرف R و آخر نام Design Time Package ها حرف D را قرار می دهند. البته توسعه دهندگان همیشه از این قرارداد پیروی نمی کنند ولی همیشه کاری می کنند که با نگاه انداختن به نام فایل نوع آن به سادگی قابل تشخیص باشد.

موفق باشید...

takfanar
شنبه 27 آبان 1391, 20:42 عصر
نه r و d هیچ کدوم نصب نمیشن اول d رو زدم! بعد گفتم شاید اسم فایل ها رو عوض کردم جالب این نصب بود قبلن چند سال دارم استفاده می کنم زشون حالا خود به خود پاک شدن!دیگم نصب نمیشن گفتم شاید ویروسی چیزی باشه

BORHAN TEC
شنبه 27 آبان 1391, 23:02 عصر
شاید نصبه ولی در IDE غیر فعال شده!!! به منوی Component و از اونجا به Install Packages برید. حالا ببینید اونجا تیک خورده یا نه؟! :متفکر: