View Full Version : سوال: چرا هنگام صفحه رفرش میشه تصاویر قالب سایت ثابت نیستن و پس از مدتی ظاهر میشن؟
behzad1367
جمعه 26 آبان 1391, 18:37 عصر
دوستان من داخل صفحم یه سری Div دارم که جهت طراحی قالبم استفاده کردم یکیشون به عنوان مثال برای بنر هست و یه عکس پشت زمینش گذاشتم.همچنین به تگ Body هم بک گراند سایتم رو دادم.مشکل اینه که وقتی روی منو ها کلیک میکنم تا صفحه بعدی بیاد این عکس ها به مدت چند صدم ثانیه نا پدید میشن و بجاشون رنگ سفید دیده میشه انگار که این تصاویر دوباره Load میشن.
راه حلی دارید که این مشکلی حل بشه و تصاویر سایت به صورت یکنواخت و ثابت دیده بشن؟
AmirGhasemi
جمعه 26 آبان 1391, 19:55 عصر
سلام
جواب خوبي براي شما ندارم اما يك مطلب!!!
چرا بك گراند اين DIv را عكس داده اي؟؟؟ چرا اصلا يك تگ img درون آن Div استفاده نمي كني!!؟؟؟؟ فكر نمي كني اينجوري براي كامپايلر راحت تر فهميده بشه!!
اما از طرف ديگه به حجم عكسهايت هم دقت كن! با 72dpi ذخيره كن و اجازه نده بيشتر از 40-50 كيلوبايت بشه
behzad1367
جمعه 26 آبان 1391, 20:24 عصر
سلام
جواب خوبي براي شما ندارم اما يك مطلب!!!
چرا بك گراند اين DIv را عكس داده اي؟؟؟ چرا اصلا يك تگ img درون آن Div استفاده نمي كني!!؟؟؟؟ فكر نمي كني اينجوري براي كامپايلر راحت تر فهميده بشه!!
اما از طرف ديگه به حجم عكسهايت هم دقت كن! با 72dpi ذخيره كن و اجازه نده بيشتر از 40-50 كيلوبايت بشه
مرسی که جواب دادی
متوجه منظور شما نشدم چرا باید از IMG استفاده کنم؟ مگه غیر اینه که اکثر طراحا به خود Div بک گراند میدن؟ منظورت از کامپایلر چیه؟
behzad1367
شنبه 27 آبان 1391, 14:51 عصر
آقا کسی نیست جواب بده؟
mhq1368
شنبه 27 آبان 1391, 16:26 عصر
سلام
این یه امر طبیعیه صفحه باید رفرش بشه که بتونه مثلا از صفحه ی اصلی بره به صفحه ی ورود با سایت یا صفحات دیگه
fakhravari
شنبه 27 آبان 1391, 16:51 عصر
سوال شما برای این تالار خوب نیست
در تالار وب سوال کنید.
میتوان با جاوا اسکریپت جلو این را گرفت.
mrgraphy
یک شنبه 28 آبان 1391, 00:17 صبح
سلام دوست عزیز.
این امر طبیعی هستش که وقتی شما صفحه رو عوض میکنید عکس ها نمایش داده نمیشند و جاشون رنگ پشتشون میوفته.
مگر اینکه از ajax استفاده کنید.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.